johnholmes Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Co na to rikate?? Lepsi nebo horsi oproti I a II?
Návštěvník kupec Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Podľa mňa sú lepšie.......
Frantik Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 no nevim, podle me je I. a II. lepsi
semi001 Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 no nevim, podle me je I. a II. lepsiSouhlas, nejlepší byl pro mě osobně ProI
Daemonultimate Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 (upraveno) Je to jak lacinej šmejd,na kterej to napsali pro slepý.Někdy Breitling postrádá vkus.Na ty starší jsem se rád podíval,ale tenhle je hroznej. Upraveno 14. května 2013 uživatelem Daemonultimate
Návštěvník Radius Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Ten nápis moc tluče do očí, stačí jak jsou uřvaný béčkový pouzdra a cifry. Na druhou stranu je to jen guma která nikdy nebude jako tah.
speedmaster Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Mam ten samy kaucuk na poslednich limitovanych Blackbirdech a napis skoro neni ve skutecnosti videt. Doporucuju se na nej podivat v realu, fotky mu krivdi. Vypada skvele a je moc pohodlny.
cigi Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Tak do vídeňskýho kanálu jen s kaučukem, to dá rozum. Osobně se mi ten popruh z gumy s velkým jasně čitelným nápisem ( kdyby si snad někdo nebyl na dálku jist...) kupodivu moc líbí, mnohem víc, než ty hodinky. Ovšem k sobě oba kousky dokonale nejdou, nevytvářej ani soulad, ani kontrast.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se