Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kolik budou mit prumer?

Pokiaľ viem, tak case mal vychádzať z prvých pilotiek Islandus 1919 a tie sú 44 mm. No ako vyšli von s celým názvom Frisland 1941 (vtedy mi prezradili iba číslo, 1941) tak to skorej odkazuje na 42 mm (čo majú všetky hodinky z kolekcie Frisland).

No na 100% uvidíme, keď budú "prídené" :-)

F.

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tohle vlakno sleduju,super reporty,fotky.Vzhledem k faktu,ze mam moc rad severskou mytologii,dost me berou dekorace tech pouzder a strojku,bomba:-)Diky moc,netrpelive budu cekat,co postnes dal...

Odesláno

Tohle vlakno sleduju,super reporty,fotky.Vzhledem k faktu,ze mam moc rad severskou mytologii,dost me berou dekorace tech pouzder a strojku,bomba:-)Diky moc,netrpelive budu cekat,co postnes dal...

Tak pilotky sú už oficiálne vonku. Na webe ich ešte nemajú, no na FB už áno:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151643048048252.1073741828.42179113251&type=1

A videl som ich dnes i vo výklade, ale nie je čas ich ísť pofotit a pohrať sa s nimi naživo :-( no vynasnažím sa...

993788_10151643048163252_898878335_n.jpg

993092_10151643048143252_194213891_n.jpg

1496_10151643048158252_1463447751_n.jpg

1005046_10151643048258252_1585946752_n.j

F.

Odesláno

Jo, Hasňa: je to ako som písal...ten názov Frisland odkazoval na tých 42 mm, viac citácia z FB:

JS Watch co. Reykjavik Hello Magnus Lagerström, , The Frisland 1941 is 42mm in diameter and 11mm thick.

F.

Pokiaľ viem, tak case mal vychádzať z prvých pilotiek Islandus 1919 a tie sú 44 mm. No ako vyšli von s celým názvom Frisland 1941 (vtedy mi prezradili iba číslo, 1941) tak to skorej odkazuje na 42 mm (čo majú všetky hodinky z kolekcie Frisland).

No na 100% uvidíme, keď budú "prídené" :-)

F.

Odesláno

Díky za vlákno - krásné fotky a dobře napsaný report! 

Kolik cca stojí ty s popelem z E....sopky? :)

Nech padne na úžitok :-)

Závisí...podľa starého cenníka pre 2013 (čakám na nový, i s tým novým modelom pilotiek) stojí "obyčajny" Frisland God (teda ten bez toho gravírovania púzdra "hlavovým" písmom) 3850 éčok. Čakám na nový cenník, ak sa cena zmení, dám sem info.

Keby ste potom chceli nový cenník, tak mi napíšte, alebo sa ozvite pánom z JS Watch co., a môžete sa trebárs odvolať i na tento článok na Chronomagu.

F.

Odesláno

Nech padne na úžitok :-)

Závisí...podľa starého cenníka pre 2013 (čakám na nový, i s tým novým modelom pilotiek) stojí "obyčajny" Frisland God (teda ten bez toho gravírovania púzdra "hlavovým" písmom) 3850 éčok. Čakám na nový cenník, ak sa cena zmení, dám sem info.

Keby ste potom chceli nový cenník, tak mi napíšte, alebo sa ozvite pánom z JS Watch co., a môžete sa trebárs odvolať i na tento článok na Chronomagu.

F.

Ja nechápem, prečo nemajú ceny na webe. Človek by hneď vedel, či mu to za to stojí, alebo nie. Nie kamsi vypisovať pre cenníky.

Odesláno

Ja nechápem, prečo nemajú ceny na webe. Človek by hneď vedel, či mu to za to stojí, alebo nie. Nie kamsi vypisovať pre cenníky.

Tak ja to chápem, je to súčasť strategie. Ceny na webe má skorej reseller/retailer...ako niekto kto si robí metail - ako malá firmička typu JS Watch co. o dokopy 4 ľuďoch.

Keby vyrábali a predávali hodinky okolo 100 E, ktoré by sa predávali ročne na tisícky, tak by tam tá cenovka pri hodinách bola opodstatnená, a bol by tam i košík, a nasekal by si si tam napr. 5 kusov hodiniek. Ale v prípadne takýchto hodiniek sa určite predaj rieši inak, to nie je že si do košíka vložíš hodinky za 3 litre éčok, dáš "next" a ideš spraviť "check out". Preto napr.:

http://www.jswatch.com/info/how-to-buy

Nie som obchodník ani marketer - ale podľa mňa je to správna voľba. A možno sa k tomu vyjadria i naši Vážení spolučlenovia, ktorí do toho vidia viac.

F.

Odesláno

Tak ja to chápem, je to súčasť strategie. Ceny na webe má skorej reseller/retailer...ako niekto kto si robí metail - ako malá firmička typu JS Watch co. o dokopy 4 ľuďoch.

Keby vyrábali a predávali hodinky okolo 100 E, ktoré by sa predávali ročne na tisícky, tak by tam tá cenovka pri hodinách bola opodstatnená, a bol by tam i košík, a nasekal by si si tam napr. 5 kusov hodiniek. Ale v prípadne takýchto hodiniek sa určite predaj rieši inak, to nie je že si do košíka vložíš hodinky za 3 litre éčok, dáš "next" a ideš spraviť "check out". Preto napr.:

http://www.jswatch.com/info/how-to-buy

Nie som obchodník ani marketer - ale podľa mňa je to správna voľba. A možno sa k tomu vyjadria i naši Vážení spolučlenovia, ktorí do toho vidia viac.

F.

Na linku, ktorý si poslal sa píše: "Please don't hesitated to request our latest price list and brochure". Takže ho podľa môjho skromného názoru rovno mohli dať na download, nech si človek urobí obraz. Ale je to ich vec, samozrejme.

Odesláno

Na linku, ktorý si poslal sa píše: "Please don't hesitated to request our latest price list and brochure". Takže ho podľa môjho skromného názoru rovno mohli dať na download, nech si človek urobí obraz. Ale je to ich vec, samozrejme.

Podľa môjho rovnako skromného názoru sa potešia, ak im ten svoj skromný názor dáš vedieť...je to totiž hlavne spatná vazba, čo nás posúva ďalej .-) 

F.

Odesláno

Tu firmu mam rad, sleduju ji uz dlouha leta, ale z osobni zkusenost vim, ze jim jde hlavne o ten mail, na ktery pak delaji primy markering. To je samozrejme legitimni, ale je proste treba rikat i to B, ne pohadky o tom, ze je to potesi. Nepotesi, na elektronicke zadosti nezname entity typu "Hasna" o katalog neni nic osobniho. Je tam ale ten zivy mail.

Odesláno

krasne su tie pilotky, vcera som kukal tiez ich galeriu na FB :)

:cheers:  na zdravie...inak Ti odpíšem samozrejme, len som doteraz nemal čas :-/

Pěkný vlákno a vážně super počtení,hodinky vypadají zajímavě.

Som rád, teším sa....a súhlasím.

Ty pilotky nejsou vubec zle.

Bez debaty....len ma trošku mrzí, že je priemer iba 42 mm, a výška 11 mm. Ale zas to je asi preto, lebo mali spatnú vazbu že tých 44 mm sa už zdalo ľuďom možno veľa....kto vie.

Tu firmu mam rad, sleduju ji uz dlouha leta, ale z osobni zkusenost vim, ze jim jde hlavne o ten mail, na ktery pak delaji primy markering. To je samozrejme legitimni, ale je proste treba rikat i to B, ne pohadky o tom, ze je to potesi. Nepotesi, na elektronicke zadosti nezname entity typu "Hasna" o katalog neni nic osobniho. Je tam ale ten zivy mail.

Jasné, mail je target. Ale oni sú iní i ako ľudia, nie sú ako veľkoobchodníci "Swatch typu". Ľudia čo si u nich kupujú hodinky si ich pridávajú na FB nie len ako firmu, ale často i ich osobné FB, pozvú ich občas i do krajiny odkiaľ sem prišli, a keď zavítajú o rok dva na Island tak sa stavia, a páni z JS Watch co. si na nich dokonca i dakedy i pamatajú - niekoľkrát keď som bol v predajni tak som také stretnutie "po roku či dvoch" zažil....a neprišlo mi byť "fejkované".

Nadherny pilotky! Ten trojuhelnik misto 12 je urcite dobra volba a moc se mi libi i pouzdro :speak_cool:

Súhlasím, veľmi som loboval za to, aby tam ten trojuholník (a bodky) boli.... :photo:

F.

Odesláno

... jak pilotky nemusim, tak tyhle jsou moc hezky ... stejne jako ostatni kousky z jejich dilny ... trosku mi vadi datumovka ve trojce, predtim jsem si ji nevsiml, ale cim vic na ty hodinky koukam, tak tim vic na me pusobi rusive ... teda ta datumovka ... ale jinak fakt parada ... 

Odesláno

... jak pilotky nemusim, tak tyhle jsou moc hezky ... stejne jako ostatni kousky z jejich dilny ... trosku mi vadi datumovka ve trojce, predtim jsem si ji nevsiml, ale cim vic na ty hodinky koukam, tak tim vic na me pusobi rusive ... teda ta datumovka ... ale jinak fakt parada ... 

Ako, môžem súhlasiť, je to trošku neštastné.... Počas vývoja koketovali s umiesnením inde, medzi 3-4, 4-5 i 5-6....no dopadlo to takto. Možno to je daň za ten trojuholník a bodky :-)

F.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...