MaxT Odesláno 19. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2013 Nechtel jsem Ti tvuj prirustek hanit, chran buh.. Jsou suprovy, hlavne na ruceJá to tak ani nebral. Prostě říkám, že jsou hodinky určeny pro potápěče a pro ně je čitelnost lunety a možnost manipulace s ní mnohdy životně důležitá. Vzhledem k faktu, že hodinky mají 44,5 mm a nejsou chrono, myslím že i samotný ciferník je více než dostatečně přehledný k odečítání času. A jak to cítím nejlépe popisuje fakt, že mě nad velikostí ciferníku či lunety nenapadlo ani na okamžik přemýšlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bmwm3 Odesláno 25. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2013 Jeste znovu koukam na Tve nove krasne hodinky.. Muzu se zeptat na tvar sklicka? Z fotek mi prijde, ze je konvexni, ale jen trosku,je to tak, nebo je uplne rovne?DikyMichal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 26. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 No, řekl bych že je rovné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bmwm3 Odesláno 26. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2013 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biermann Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 No když jsem se doma koukl, tak mě jak pohledově, tak pohmatově přijdou konvexní. Rovný sklo imho nemají. Ale možná su slepota a špatně mi slouží hmat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 30. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 (upraveno) No když jsem se doma koukl, tak mě jak pohledově, tak pohmatově přijdou konvexní. Rovný sklo imho nemají. Ale možná su slepota a špatně mi slouží hmat No já jsem je tedy neprohmatával, ale měl jsem za to, že výraz konvexní označuje vypouklý směrem ven. Je li možno za konvexní považovat vystouplé a zakulacené hrany, pak je tedy konvexní. Ale asi na tom něco bude, jelikož i na stránkách IWC jej označují za konvexní. Upraveno 30. května 2013 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 (upraveno) Zrovna jsem se díval na svoje a jsou konvexní (tedy vypouklé). Jinak opožděně gratuluji k přírustku. EDIT: Ještě bych doporučil kovový tah, ten je z těch hodinek nejlepší Upraveno 30. května 2013 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 No já jsem je tedy neprohmatával, ale měl jsem za to, že výraz konvexní označuje vypouklý směrem ven. Je li možno za konvexní považovat vystouplé a zakulacené hrany, pak je tedy konvexní.Ale asi na tom něco bude, jelikož i na stránkách IWC jej označují za konvexní. Horší by asi bylo, kdyby jsi po prohmatání zjistil, že jsou konkávní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se