Vit Odesláno 28. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 V 28. 5. 2013 v 15:39, panedge napsal: Vite ty jsou super...na leto jak delany. Díky, už se opaluju, to teprve uvidíte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 sluší Ti, ale ty RB Panama cos měl byly úplně v jiným levelu.....škoda, že mi utekly:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 V 29. 5. 2013 v 16:20, Arthur N. napsal: sluší Ti, ale ty RB Panama cos měl byly úplně v jiným levelu.....škoda, že mi utekly:( To jo, ale díky jejich prodeji jsem mohl koupit Oris Big date. Tyto Kemmnery mě baví, zjistil jsem, že se bez kombinace bílého cifernmíku a modrých ruček neobejdu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 fotka č.2 je wristshot jak má být a totéž platí o parádní košili! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 V 29. 5. 2013 v 18:45, gougy napsal: fotka č.2 je wristshot jak má být a totéž platí o parádní košili! Díky Martine, fotka je z mobilu (to jsi jistě poznal) a košile je od Charlse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 V 29. 5. 2013 v 18:49, Vit napsal: Díky Martine, fotka je z mobilu (to jsi jistě poznal) a košile je od Charlse.Sice to patří do jiného vlákna, ale přesvědčil jsi mě, že bych měl Charlese vyzkoušet. A vůbec, máš skvělý foťák i sklo, takže znovu A co se týká bílého cifru a modrých ruček, nedivím se Ti, nejen že je to skvělá kombinace, ale Kemmnerky se vážně povedly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 V 18. 5. 2013 v 20:16, Frostie napsal: +1, lépe bych to nesesumíroval...tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Furt mě baví ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 V autě jim to také sluší ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Fakt krásné hodinky za super cenu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2013 Roland je sikula,umi udelat decentni,cisty oblekovky,klasicky pilotky i brutalni divery,to vse za velmi prijatelny penize.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Na žraločím meshi: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Moc pekne Vito, ten mesh k nim sedi perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 V 21. 6. 2013 v 20:18, Ondrej71 napsal: Moc pekne Vito, ten mesh k nim sedi perfektně Díky Ondro, hlavně kvůli nim jsem ho kupoval, nejsou na tahu a nato se k nim nehodí.Teď se dají konečně nosit i v horku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Paráda,řeším podobnej "problém"-modřený ručky a bílej cifr,koukal jsem po meshi a říkal si,jak to asi bude vypadat,díky za inspiraci,je to krásná kombinace,jen by se mi tam líbily "koncovky",který by schovaly stěžejky...jinak to nemá chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 už na ně delší dobu koukám a jsou úžasný.Doufám,že se někdy zase potkáme na srazu a budeš je mít sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 V 21. 6. 2013 v 20:24, Vit napsal: Díky Ondro, hlavně kvůli nim jsem ho kupoval, nejsou na tahu a nato se k nim nehodí.Teď se dají konečně nosit i v horku.V tomhle počasí se remeny nosit fakt nedají. Archimedy XLH odpočívájí, myslel jsem, ze na dlouho, ale ted jsi me inspiroval, mesh by mohl byt zajimave řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 Pre mňa. Čistá nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2013 (upraveno) V 21. 6. 2013 v 20:27, Juraj11 napsal: už na ně delší dobu koukám a jsou úžasný.Doufám,že se někdy zase potkáme na srazu a budeš je mít sebou Určitě, zase musíme něco zorganizovat. V 21. 6. 2013 v 20:31, zhrado napsal: Pre mňa. Čistá nádhera! Díky. V 21. 6. 2013 v 20:26, villain83 napsal: Paráda,řeším podobnej "problém"-modřený ručky a bílej cifr,koukal jsem po meshi a říkal si,jak to asi bude vypadat,díky za inspiraci,je to krásná kombinace,jen by se mi tam líbily "koncovky",který by schovaly stěžejky...jinak to nemá chybu! Tomu typu který popisuješ jsem nechtěl. Jeden takový jsem měl na Alphách (viz podpis - mrkni na fotky). Ten kryt stěžejek se mi nelíbí. Je tam jakoby navíc, Chtěl jsem jen nožičky pouzdra + mesh (nic rušivého mezi tím). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. června 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se