Sorbus Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Velice elegantní kombinace. A pozor na ježky, ještě nezimují, takže hlídat hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 V 15. 10. 2013 v 19:54, Sorbus napsal: Velice elegantní kombinace. A pozor na ježky, ještě nezimují, takže hlídat hodinky :-) Díky za radu Petře, dám si pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Krásne hodinky, len foť a pridávaj, tie hodinky si to pýtajú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 V 16. 10. 2013 v 19:49, zhrado napsal: Krásne hodinky, len foť a pridávaj, tie hodinky si to pýtajú Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 V 18. 10. 2013 v 10:32, Vit napsal: . A můžeš mi říct, proč jsem ti je vlastně prodával ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) V 18. 10. 2013 v 19:17, Peegee napsal: A můžeš mi říct, proč jsem ti je vlastně prodával ? Asi se ti nelíbily, co já vím ...Musíš ale uznat, že se jim věnuju. Upraveno 18. října 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peegee Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 V 18. 10. 2013 v 19:25, Vit napsal: Asi se ti nelíbily, co já vím ...Musíš ale uznat, že se jim věnuju. Nějak jsem jim nemohl přijít na chuť.Do recenze se mi nechtělo a ty jsi udělal to, co jsme slíbil udělat já..No a tak dobře bych je nenafotil. Pravda, u tebe se mají líp.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 V 18. 10. 2013 v 19:42, Peegee napsal: Nějak jsem jim nemohl přijít na chuť.Do recenze se mi nechtělo a ty jsi udělal to, co jsme slíbil udělat já..No a tak dobře bych je nenafotil. Pravda, u tebe se mají líp.. Díky, snažím se jim věnovat (mesh, řemeny, ...).Ještě jednou děkuju za příjemný obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 Tohoto vlákna jsem si všiml až teď, hodinky jsou parádní! Jaký mají průměr? Podle toho, jak je ten Unitas do pouzdra nažďouchanej, bych typoval, že to 44 mm nebude. Nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 V 19. 10. 2013 v 9:26, Ohm-Aztec napsal: Tohoto vlákna jsem si všiml až teď, hodinky jsou parádní! Jaký mají průměr? Podle toho, jak je ten Unitas do pouzdra nažďouchanej, bych typoval, že to 44 mm nebude. Nebo? Pro mě ideálních 42mm, je to skoro inhouse ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 19. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 42 mm je ideální velikost (velmi často je Unitas v pouzdrech kolem 44 mm a víc - pro mě nenositelná velikost)! Jak jsi to myslel s tím inhousem? Ten Unitas je nějak upravený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 V 19. 10. 2013 v 10:54, Ohm-Aztec napsal: 42 mm je ideální velikost (velmi často je Unitas v pouzdrech kolem 44 mm a víc - pro mě nenositelná velikost)! Jak jsi to myslel s tím inhousem? Ten Unitas je nějak upravený? Je jen zdobený (viz fotky na první straně). Ne inhouse je nadsázka, myslel jsem tím, že sedí v hodinkách natěsno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2013 (upraveno) Tento fešák nás asi před dvěma měsíci adoptoval. Je to pravděpodobně reinkarnace našeho zemřelého rottweilera (viz avatar), který měl také kupírovaný ocas.Také je to pěkně ostrý kocour, který si nic nenechá líbit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. října 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Na D1: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Tak na tyhle hodinky se opravdu nemohu vynadívat! Zaujetí s množstvím fotek rozhodně neklesá, řekla bych, že naopak. Těším se na další povedené fotky a přidávám se k řadám pochvalných hlasů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2013 V 6. 11. 2013 v 22:03, davok napsal: Tak na tyhle hodinky se opravdu nemohu vynadívat! Zaujetí s množstvím fotek rozhodně neklesá, řekla bych, že naopak. Těším se na další povedené fotky a přidávám se k řadám pochvalných hlasů. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 8. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Před srazem ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 13. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 Nevíte, kde Kemmner dělá pouzdra ? Dělá si je sám ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2013 V 13. 11. 2013 v 12:46, cigi napsal: Nevíte, kde Kemmner dělá pouzdra ? Dělá si je sám ? ...Die Gehäuse werden von uns produziert in Deutschland. Werke und Zeiger kaufen wir in der Schweiz, Zifferblätter und Bänder in Deutschland. Montiert werden die Uhren von meinen Uhrmachern.... Verstehst du? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se