Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Z hodinek Accutron Astronauts " Buzz Aldrin" jsem úplně naměkko a mrzí mě, že jsem dal manželce slib, že si už žádné hodinky nepořídím :( :( . Jedná se o kopii hodinek, které nechal Buzz Aldrin na Měsíci.

Accutron Astronaut LIMITED EDITION

Na obrázku, je vintage model Bulova Accutron Buzz Aldrin. Podle téhle předlohy vznikl typ hodinek, na který upozorňuji.

mpta3396145.jpg

Odesláno
Z hodinek Accutron Astronauts " Buzz Aldrin" jsem úplně naměkko a mrzí mě, že jsem dal manželce slib, že si už žádné hodinky nepořídím :( :( . Jedná se o kopii hodinek, které nechal Buzz Aldrin na Měsíci.

Máme stejný vkus. Já nad nimi slintám vždy, když jsou na ebay.

Většinou bývají kolem 1.000 dolarů, ale buď je prodává někdo bez historie (naposledy někdo se 6 prodeji) a nebo neposílá do ČR (jako tento prodejce).

A navíc už je dolar docela vysoko :(

Návštěvník Kamil
Odesláno
.... dal manželce slib, že si už žádné hodinky nepořídím :( :(

Hm, to vypadá na rozvod. :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Protože jsem starý a třesou se mi ruce, dal jsem předchozí odpověď sem, místo toho, abych ji dal do vlákna "definitivní hodinky do 30.000Kč" :(

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odesláno
Protože jsem starý a třesou se mi ruce, dal jsem předchozí odpověď sem, místo toho, abych ji dal do vlákna "definitivní hodinky do 30.000Kč" :(

NiGu ty jsi starý, a já zase blbý, takže se přiznám, že jako moderátor tvůj příspěvek neumím přesunout do správné sekce. Ale kdybys chtěl, tak bych ti mohl dát banána.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...