Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

straso,ty se na ne tesis hodne,vid...??? Jinak souhlas s rozsirenim, mozna to spatne precetli ostatni, i ja jsem to nejdrive prehledl.Ale je to na ostatnich.... Nebo trochu pribliz vazeneho clena resp ono jich az tak neni takze mozna by to pomohlo!!

Upraveno uživatelem kerob
  • Odpovědi 343
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

No, už jedou, nikdo další se neozval se souhlasem, než to dáme dohromady tak máme 2015- už teď budou asi pod stromeček. Pokud se v tomto směru uděje nějaká aktivita do týdne, ještě se vejde. Vliv na cenu už ale bude minimální...

JO, těším se na ně- strašně moc se na ně těším, budou parádní  :baby: jsem jak malý dítě, já vim, ale nemůžu se dočkat...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Aby rec nestala :)

Dneska mi psala pani Krskova, ze muj strojek dorazil, ale vzhledem k dovolene (jeji) bude zalohovka za po 13.8.2013...

Co vy ?

Odesláno
  V 2. 8. 2013 v 19:41, Borodov napsal:

Aby rec nestala :)

Dneska mi psala pani Krskova, ze muj strojek dorazil, ale vzhledem k dovolene (jeji) bude zalohovka za po 13.8.2013...

Co vy ?

S Mischou odevzdáváme strojky 6.8. osobně. Co vím, strojek odevzdal taky Šedivec.  Jak budou odevzdané, přijdou zálohovky, jak budou zaplacené, dělají se hodinky. Jak dorazím do civilizace, pošlu vzor faktury všem. Už to mám v mailu.

Odesláno

Ahoj vsichni!!Halsi ze dnes strojek predan v Panske pasazi.Pi Krskova ma dovolenou!A jedeme dal!!

Odesláno

Mischa a já jsme dnes převzali svoje hodinky z Financovy limitky ( Davide, zdravíme a děkujem, jsou parádní!!!) a při té příležitosti jsme oba odevzdali strojky na Aeskulapy přímo v Pánské pasáži. Následně jsme se setkali s dalším chronochudákem a udělali si pěknou náladičku v podničku poblíž. Cigi to bohužel prokoučoval na jakémsi pokleslém sportovním utkání. Doufejme že Manťák brzo ukáže fotku.

Takže počet odevzdaných strojků stoupá, jak se paní Krsková vrátí z dovolené, JEDEM !!!!!!

Odesláno

Mně se zatím nikdo neozval, ani e-mailem, ani telefonicky, stroj jsem odevzdal osobně před více jak týdnem... :(

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...