Přejít na obsah

Prim Aeskulap

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 343
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Takže dvojitá radost z dvou různých limitek? Pán je evidentně fajnšmekr - doufám, že to sladíme nějak dohromady a pak si někde na chvíli sednem, prodebatujem to a uděláme pár fotek. :cheers:

Přesně takhle jsem si to nějak představoval...jen ty odměny jsem čekal před Vánoci na výplatní pásce přece jen trošičku vyšší... No nic, ono se to nějak vsákne...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taktéž doufám, že na to čtení díky našim iniciativám nemá čas. Jinak nám s politováním oznámí, že z důvodu neočekávaného výpadku xxx a následného poškození stroje yyy budou naše zakázky bohužel dohotoveny až v příštím roce a pod  :newyear: bude táááákhel prázdno :sick01:  :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Taktéž doufám, že na to čtení díky našim iniciativám nemá čas. Jinak nám s politováním oznámí, že z důvodu neočekávaného výpadku xxx a následného poškození stroje yyy budou naše zakázky bohužel dohotoveny až v příštím roce a pod  :newyear: bude táááákhel prázdno :sick01:  :suicide_anim:

Upřímně řečeno...já si je pod stromeček nedám. Zaprvé to nevydržím, jestli budou už v pátek, a zadruhé by se o tom asi zbytečně mluvilo v nečekaně košatých souvislostech..

Odkaz ke komentáři

Nějak mám pocit, že jsem se letos tak nějak limitně rozmáchl, a přijde mi zbytečné na to ještě poukazovat pod nazdobenou jedlí. Asi bych se nesetkal s láskyplným pochopením.  A to pořád ještě budu mít pocit, že mi ve sbírce něco chybí...mám ještě pár nápadů, ale budu je muset na pár měsíců odložit, než zase přitečou alespoň nějaké finance... :cigar:  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...