straspol Odesláno 12. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2013 Ach jo...a já se k nim dostanu o tolik pozdějc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Ach jo...a já se k nim dostanu o tolik pozdějc...Buď v klidu, byl to planý poplach, hodinky dorazí pro všechny až v příštím týdnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2013 Buď v klidu, byl to planý poplach, hodinky dorazí pro všechny až v příštím týdnu.Ha !!! Tak to se těším. Vyzvednu si oboje najednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Ha !!! Tak to se těším. Vyzvednu si oboje najednou To bude radosti - abys to ustál - vem si ssebou radši rovnou nitráček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Pánové, co třeba prošponovat veřejnost nějakou fotografií, máte-li.Rád si zaslintám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Myslím že zatím nic- já sám půjdu na prodejnu až pro všechny najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Myslím že zatím nic- já sám půjdu na prodejnu až pro všechny najednou. Takže dvojitá radost z dvou různých limitek? Pán je evidentně fajnšmekr - doufám, že to sladíme nějak dohromady a pak si někde na chvíli sednem, prodebatujem to a uděláme pár fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2013 Takže dvojitá radost z dvou různých limitek? Pán je evidentně fajnšmekr - doufám, že to sladíme nějak dohromady a pak si někde na chvíli sednem, prodebatujem to a uděláme pár fotek. Přesně takhle jsem si to nějak představoval...jen ty odměny jsem čekal před Vánoci na výplatní pásce přece jen trošičku vyšší... No nic, ono se to nějak vsákne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Je to docela nervak, co? Vanoce se blizi, hodinky tikaji, ale zatim ne na ruce... Tak vam nevim, ktery z nich budu nosit driv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Copak je ještě nikdo nemá? Myslel jsem, že v Praze se už "vydávají" . Nevidím žádné foto, já si je převezmu až ve čtvrtek 19.12.2013. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Zatím na prodejně nejsou, dnes jsem mluvil s paní Krskovou a prý v pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 Dnes jsem platil fakturu(y) a podle pani Krskove opusti hodinky brany vyrobniho zavodu do patku. V mem pripade by kuryr... Kurna to bude dlouhej tejden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2013 No, mám to taky tak..úplně se mi klepou ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 To v tom spěchu zas bude reklamací, jen nebrečte tady, prosím .... :D Taky se nemůžu dočkat svýho Eltónu ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 To v tom spěchu zas bude reklamací, jen nebrečte tady, prosím .... :D Taky se nemůžu dočkat svýho Eltónu .....Neboj, oni nám to dodají skoro zároveň a na reklamacích strávíme společně dlouhé zimní večery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 hromadná reklamace :D - nový fenomen - doufám, že to nečte ing. Krsková, chudinka musí mít nejčko fofr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Taktéž doufám, že na to čtení díky našim iniciativám nemá čas. Jinak nám s politováním oznámí, že z důvodu neočekávaného výpadku xxx a následného poškození stroje yyy budou naše zakázky bohužel dohotoveny až v příštím roce a pod bude táááákhel prázdno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Taktéž doufám, že na to čtení díky našim iniciativám nemá čas. Jinak nám s politováním oznámí, že z důvodu neočekávaného výpadku xxx a následného poškození stroje yyy budou naše zakázky bohužel dohotoveny až v příštím roce a pod bude táááákhel prázdno Upřímně řečeno...já si je pod stromeček nedám. Zaprvé to nevydržím, jestli budou už v pátek, a zadruhé by se o tom asi zbytečně mluvilo v nečekaně košatých souvislostech.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Svata pravda, predsedo! Hlavne z toho druheho duvodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Nějak mám pocit, že jsem se letos tak nějak limitně rozmáchl, a přijde mi zbytečné na to ještě poukazovat pod nazdobenou jedlí. Asi bych se nesetkal s láskyplným pochopením. A to pořád ještě budu mít pocit, že mi ve sbírce něco chybí...mám ještě pár nápadů, ale budu je muset na pár měsíců odložit, než zase přitečou alespoň nějaké finance... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se