straspol Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Autorem úpravy strojku kal.66 na automat je Mischa, kterému za to tímto děkuji- je to génius Časem asi nechám stroj pozlatit a šoupnu tam modřené šroubky... Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem straspol
Borodov Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Moc hezke to mate pane, moc hezke. Gratuluji
straspol Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 V 1. 4. 2014 v 20:15, financ napsal: Ukaž dýnko a z bokuDýnko tam JE. Původně jsem chtěl použít plné z kalibru 55, ale má jiný průměr (to mě vůbec nenapadlo, je to pěkné ku.r.vítko). Zespoda je nerez rámeček se sklem.
financ Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 V 1. 4. 2014 v 20:24, straspol napsal: Dýnko tam JE. Původně jsem chtěl použít plné z kalibru 55, ale má jiný průměr (to mě vůbec nenapadlo, je to pěkné ku.r.vítko). Zespoda je nerez rámeček se sklem.Jsem si říkal, že se to tam leskne. Ukaž to zboku, o kolik je to vyšší? Nebo jinak tvarovaný?
straspol Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) No nevim co z toho skla bude vidět- moje milovaná lepší a hezčí polovička to teda ještě blejskne... Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem straspol
financ Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 Jo takhle :-) To mas sklicko zvrchu i zespodu
straspol Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) Přesně tak- a je o fous vyšší než by úplně bylo potřeba, a i tak je jen o tři milimetry vyšší než původní dýnko.. Mohlo by být na krajích i nižší, ale našli jsme tohle.. Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem straspol
mischa Odesláno 6. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Och, ech, jak mě ten můj přítel straspol bezmezně seeereee. Já mu udělám stroj, ani nevím přesně na co a on se tu pak vytasí s opravdovým solitérem, který by v provedení našich jiných kolegů stál kolem 700000 Kč.... Mě se ta červená nelíbí, ale zato to má minimálně troje koule a to se cení. Za mě palec nahoru!
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 V 6. 4. 2014 v 21:12, mischa napsal: Och, ech, jak mě ten můj přítel straspol bezmezně seeereee. Já mu udělám stroj, ani nevím přesně na co a on se tu pak vytasí s opravdovým solitérem, který by v provedení našich jiných kolegů stál kolem 700000 Kč.... Mě se ta červená nelíbí, ale zato to má minimálně troje koule a to se cení. Za mě palec nahoru!Přidávám se k tobě - mně tímhle taky pekelně nakrknul. Jak to, že to nenapadlo mně?!!!Paráda a gratuluji! Asi si je budu muset pořídit taky - jsem asi opravdu idiot.
straspol Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 V 6. 4. 2014 v 21:37, Honza.manta napsal: Přidávám se k tobě - mně tímhle taky pekelně nakrknul. Jak to, že to nenapadlo mně?!!!Paráda a gratuluji! Asi si je budu muset pořídit taky - jsem asi opravdu idiot. ajaj, to zní hrozivě. Díky za uznání, pánové nebýt zrovna Vás dvou, bylo by mi taky na světě o mnoho lépe!!
Honza.manta Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 V 7. 4. 2014 v 16:13, straspol napsal: ajaj, to zní hrozivě. Díky za uznání, pánové nebýt zrovna Vás dvou, bylo by mi taky na světě o mnoho lépe!!Že tě tlama nebolí.
Borodov Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 :lol2: Jeste si obcanky roztrhejte :lol2: Ale je fakt Straso, ze hodinky jsou to prdacky! Myslenka nova, barvy smele, provedeni super. Proste vsechna cest!
straspol Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2014 (upraveno) Hergot, topak ta blbá kartička jde roztrhnout? Dík za chválu mám z nich radost. Jen bych chtěl mít na cifru nápis Automatic - no, i tenhle čas jednou přijde.. Upraveno 7. dubna 2014 uživatelem straspol
cigi Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Právě jsem se vrátil z pobytu v nemocnici, a je mi z nich teda srdečně na blití ..........
straspol Odesláno 12. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2014 Vážení páni kolegové, paní Krsková mi sdělila, že k modelům TRAKTOR se v Eltonu podařilo vyrobit průhledové dýnko. Máme tak možnost dokoupit si k naší limitce Aeskulapů dno s okýnkem. Váhám, zde do toho půjdu nebo ne- naše dýnko se znakem a číslem se mi líbí... ale napsat jsem to tady musel.
Georgeisin Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Díky za info , napsal jsem paní Krskové o foto toho dýnka s průhledem. Do traktorů by se zrovna zlacený strojek hodil.
Georgeisin Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Ještě ho nemají vyrobené, paní Krsková pošle fotku někdy v půli května. 2.980,- s DPH, žádná láce.
straspol Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 V 15. 4. 2014 v 13:56, Georgeisin napsal: Ještě ho nemají vyrobené, paní Krsková pošle fotku někdy v půli května. 2.980,- s DPH, žádná láce.Jsem na to strašně zvědavý- ono nacvakávací dýnko s průhledem se nevidí zrovna často..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se