Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam takovy dotaz ohledne vzdusnevlhkosti. Jezdim pracovat dost casto do tropu. Nosim stare hodinky po dedovi, nejsou sice nic moc jsou toobycejne Pabedy, ale je to moje citova zalezitost, deda je nosil cely zivot do prace a ted pokracuji se mnou. Ale vzdycky kdyz priletim, tak se mi uplne zamlzi a pak az v CR na topeni se proberou k zivotu, myslim si ze ani tem hodinkam to neprospiva. Existuje nejaky zpusob jak je utesnit ci nejak tohle vyresit. Diky za radu

Posted

Tohle URČITĚ hodinkám neprospívá ... řešení existuje, ale jedno je drsné (nechat hodinky doma) druhé dražší (vyrobit odolnější pouzdro a hodinky přestěhovat)

Posted
Mam takovy dotaz ohledne vzdusnevlhkosti. Jezdim pracovat dost casto do tropu. Nosim stare hodinky po dedovi, nejsou sice nic moc jsou toobycejne Pabedy, ale je to moje citova zalezitost, deda je nosil cely zivot do prace a ted pokracuji se mnou. Ale vzdycky kdyz priletim, tak se mi uplne zamlzi a pak az v CR na topeni se proberou k zivotu, myslim si ze ani tem hodinkam to neprospiva. Existuje nejaky zpusob jak je utesnit ci nejak tohle vyresit. Diky za radu

Pouze přestavbou do nového, vodotěsného pouzdra.

Posted

To Milda:

Vzhledem k výše zmíněné citové vazbě (určitě nemáš rád jenom strojek a číselník) bych nové pouzdro nedoporučil! Pobědy bych nechal pro naše klimatické podmínky a do tropů bych koupil vodotěsné.

Posted

To Milda:

Vzhledem k výše zmíněné citové vazbě (určitě nemáš rád jenom strojek a číselník) bych nové pouzdro nedoporučil! Pobědy bych nechal pro naše klimatické podmínky a do tropů bych koupil vodotěsné.

To nové pouzdro může být vzhledově k nerozeznání, funkčně na výši ... smile.gif

Posted

Já bych na hodinkách po dědovi osbně také nic neměnil. Výměnou celého pouzdra by bylo po citové záležitosti. Plně souhlasím s Jumbem. Hodinky po dědovi na nenáročné akce ať je mohou nosit i další generace a do tropů něco vodotěsného aspoň do 100m:)

Posted

Přiznám se, že já zase citově řeším kalibr ... takže pokud to srdce uvnitř je to pravé, potom klidně i do úplně jiného pouzdra .... ale asi záleží na každém, jak mu to vyhovuje ...

Posted

Na foťáky existuje vodotěsné pouzdro. Dát je do nějaké skleničky s těsným závěrem. Dělali to tak horníci na šachtách, pokud neměli Prim sport. Jenomže když je budeš chtít natáhnout, tak tu skleničku budeš muset otevřít a máš tam vlhkost zase.

Nech je doma ve vitrínce a na cesty si kup hodinky od Větnamců, které, když přestanou jít, zahodíš a nebudou Tě mrzet.

Posted

Do těchto krajin se vyloženě hodí MIDA smile.gif , které mají v těchto regionech největší prodeje, porozhlédni se a nebudeš litovat, mají precizně vytvořené těsnění přírodním korkem, ovšem investice je to poněkud vyšší.

P.S. rozhodně je zajímavá řada Multifort, která má dlouhou historii.