Denjl Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Ahoj spolupacienti, během léta si plánuju pořídit svoje "definitivní" hodinky a mám v podstatě už jen dva kandidáty. (od původního zámyslu na IWC BP jsem upustil, protože na fotkách jsou nádherné, na stole také, ale na ruce se mi prostě nelíbily.... asi jsem na ně ještě mladej ) mezi kandidáty, kteří tedy postoupili do finále jsou: IWC TopGun a Zenith Stratos black..... Oboje hodinky jsem reálně zkoušel, testoval, načetl o nich mraky, ale prostě nevím. Je tu někdo z vás kdo je třeba má a poskytl nějakou zkušenost z reálného života? Stroj ElPrimero v Zenitkach je úžasný to z vlastní zkušenosti vím - mám Zenith Defy s ElPrimerem a kalibr je skvělý. Ale co ten v IWC? jaký je? je lepší než ElPrimero? ceníkově je IWC téměř o 100k dražší, nicméně pokud bych si pro hodinky jel do ciziny což je předpoklad, tak se cenový rozdíl snižuje cca na 50k..... co by jste na mém místě volili vy?? Díky za rady... Daniel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 (upraveno) Top Gun, ale Miramar :-) http://www.iwc.com/en/collection/pilots/IW388002/ No reálnu skúsenosť nemám, takže teraz prehovorilo moje <3 F. PS: Štastnú ruku pri výbere...a spokojnosť na ruke čo najdlhšie Upraveno 27. května 2013 uživatelem F.B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Nevím no, já si za celoživotní ( neříkám definitivní ) vybral Striking 10th...ale ty Stratosy proti IWC? :/ IWC má asi pořád lepší jméno, El Primero je El Primero, 50k na kafe taky potěší... Sečteno podtrženo, nepomohl jsem Ti, ale být Tebou, tak bych se s oběma někde zavřel a zkoušel je na ruce a rozhodl se podle pocitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Ještě bych pohledal - jako definitivní nevidím ani jedny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Souhlas. Tohle není moc dobra volba, trochu narychlo. Ani jedny nejsou top - IWC i Zenith umi lepší kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 27. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 já jsem cca pů roku slídil okolo IWC BP, mezitím jsem nějaké hodinky prodal, další zase koupil, ale vždy když jsem měl možnost BP zkusit, tak mě zklamaly.....mezitím jsem začal hledat alternativu.....minulý týden jsem je měl možnost mít na ruce celý den ty BP a opravdu to není pro mě..... Zkousešl jsem i něco od Panerai, ale asi sjem ještě k této značce nedorostl, možná za pár let uvidíme...... doporučili by jste tedy nějakou alternativu k těmto dvoum kusům? ty stratosy to mají tročku výhodnější, protože se na ně můžu chodit dívat každou chvilku - přesně tyhle černé teď mají v brně u Hanáka....... s IWC je to horší, v Oriose se necítím moc dobře a abych jezdil každý den do phy na to není čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 Stratosy v klasické oceli jsem měl několikrát za poslední měsíc na ruce a jsou to skvělé (na mě ale už velké) hodinky, El Primero je opravdu paráda...volil bych právě je díky modernímu designu, IWC dělá klasiku která se mi moc líbí ale neunosil bych je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 27. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2013 já si právě na velké hodinky zvykl, takže proto koukám po těchto 46mm modelech...... a když si dám na ruku Bondovky tak mi chvilku trvá, než si zvyknu, že jsou to v "jen" 41mm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Myslím si že nebudú definitívne, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Myslím, že se sem do vlákna dost hodí i nová Omega Speedmaster Dark side of the Moon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 Jo Gougy ma reht,ty Omegy se mi osobne libej nejvic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 28. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2013 ty omegy jsou také super, jediné co mi na nich vadí je to vystouplé sklo..... ale je fakt, že jsem po speedech nikdy nekoukal, tak to chce asi zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 29. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 tak jsem dnes mel na ruce ty zenithy, dokonce v 250ks limitce Pole to Pole a jsou neskutečné..... pocitově asi lepší než TopGuny........ ty nove Dark Side of the moon u Hanaka jeste nemaji..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Hele a co poridit normalni IWC Fliegerchronograph, sice 43mm, ale vubec nejsou maly a na definitivni cekat dal? Nad definitivnimi se prece nepremysli, ty clovek proste chce a nemaji zadne bud, nebo, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Nad definitivnimi se prece nepremysli, ty clovek proste chce a nemaji zadne bud, nebo, ale...Krom toho, že neexistují, Bandi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 29. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 (upraveno) Hele a co poridit normalni IWC Fliegerchronograph, sice 43mm, ale vubec nejsou maly a na definitivni cekat dal?Nad definitivnimi se prece nepremysli, ty clovek proste chce a nemaji zadne bud, nebo, ale...Nad tema jsem uz taky uvažoval, ale dát 127.000,-Kč za v podstatě upravený 7750 mi nějak rozumově nejde strávit....... nechám tomu asi čas, čím víc to řeším, tím víc jsem nerozhodný...... ale dnes jak jsem zkoušel ty Zenithy, tak srdíčko bušilo jsou super, ale prostě nevím nevím...... Upraveno 29. května 2013 uživatelem Denjl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Definitivni budou oboje, protoze pokud je koupis nove, tak na naslednem prodeji uletis tolik, ze si to asi radeji rozmyslis jinak jako hodinky na delsi dobu bych volil neco hodne uni, neco jako suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 Nad tema jsem uz taky uvažoval, ale dát 127.000,-Kč za v podstatě upravený 7750 mi nějak rozumově nejde strávit....... nechám tomu asi čas, čím víc to řeším, tím víc jsem nerozhodný...... ale dnes jak jsem zkoušel ty Zenithy, tak srdíčko bušilo jsou super, ale prostě nevím nevím...... jsou krásné, tady máš motivaci... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=949440 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 29. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 nevím, do rolexu jsem asi pořádně nedorostl, jediné, které se mi líbí jsou tyto deepsea.... Pokud si je kopuím jako nové, tak je beru jako definitivní, prtoože vím, že bych na nich ulítl kalhoty...... stejně tak svoje první "pořádné hodinky" -bondovky v limitce s keramickou lunetou jsem si koupil nové a vím, že alespoň zatím je prodat nechci, i když by se mi velká PO s keramikou líbila víc...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2013 nevím, do rolexu jsem asi pořádně nedorostl, jediné, které se mi líbí jsou tyto deepsea.... Pokud si je kopuím jako nové, tak je beru jako definitivní, prtoože vím, že bych na nich ulítl kalhoty...... stejně tak svoje první "pořádné hodinky" -bondovky v limitce s keramickou lunetou jsem si koupil nové a vím, že alespoň zatím je prodat nechci, i když by se mi velká PO s keramikou líbila víc...... Čo tak nové Deepsea vyjdú? Nech sa mi lepšie spí... F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se