mats Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Zdravím Vás. Po dlhšej dobe by som si chcel urobiť radosť v podobe nových hodiniek. Vzhľadom na to, že rozpočet je značne obmedzený a ja predsa len preferujem automaty do oka mi padla značka Timex. Vie mi niekto z Vás poradiť či kúpou takéhoto kúsku neurobím chybu? p.s.: prikladám link http://www.chrono24.cz/timex/automatic-herrenuhr-gangreserveanzeige-t2m979pg-uvp-199---id1996574.htm?id=1996574&picnum=0&tab=details vďaka za názory
Tzolkin Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 za ty penize velmi lákavé. dokonce mají i ukazatel rezervy chodu. když začal TIMEX v 90 letech s indiglo. nic jiného jsem nechtěl. pak terpve Casio klasicky po japonsku okopírovalo přebarvilo na modro a nazvalo illuminator. nicméně timex automat je čína nevalné kvality. za ty peníze nelze čekat že někdo prodá kvalitu v automatu. Pro mě není ani žádný šlágr SEIKO 7s26 automat . A to některé jsou Japan MOVT. 7s36 třeba.
geometr Odesláno 27. května 2013 Nahlásit Odesláno 27. května 2013 Mám automatické Timexy přes 5 let, které mají zřejmě ten samý strojek jako ty Tebou vybrané. Jen je to nějaký starší model (foto mobilem). Nemůžu těm hodinkám vytknout vůbec nic, snad jen když je nosím každý den (večer mají většinou plný nátah, na noc je odkládám na dýnko), dost se předbíhají - cca +15 až +20s za den, takže po tejdnu každodenního nošení maj regulérně přes +2 min. Koupil jsem si je prostě proto, že se mi líbily. A musím říct, že se mi líbí i ty novější modely, ze kterých si vybíral Ty a klidně bych si je za ty peníze koupil zase. Nosím i další dvoje hodinky, takže když nenosím ty Timexy, samozřejmě se zastavěj (nějak nemám pocit, že bych na tyhle hodinky měl mít winder) a pak musím říct, že docela oceňuji 24 hodinový ukazatel při nařizování, když hodinky zas vytáhnu k nošení. A kolikrát se mi hodil i ukazatel rezervy nátahu - třeba když jsem je večer odkládal a chtěl si je vzít i další den a byly málo natažené, trochu jsem je na noc nátáhnul, aby vydržely do rána (při plnym nátahu vydrží totiž pouze asi jeden a pul dne). Ukazatel rezervy mi taky umožnil zjistit při kterých činnostech se hodinky natahují hodně a při kterých málo. Vnější zpracování těch mých je kvalitní, ovšem strojek uvnitř je uložen v jakémsi plastovém pouzdře (plastovém dílu vloženém do vnějšího ocelového pouzdra), jestli je to nějaká nevýhoda nebo ne, někde se to tu už tuším taky řešilo. Jak říkám, ty moje fungují spolehlivě.
Návštěvník kupec Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Za tie peniaze, čo si viac želať, myslím si že dobrá voľba......
mats Odesláno 28. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2013 vďaka za názory, nečakal som že na túto značku budú ľudia reagovať
flyte Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Za mna v pohode. Svagor si ich kupil, pretoze chcel vyskusat automaty. Bol som prekvapeny relativnou masivnostou materialu, a z toho vyplyvajucu hmotnostou. Spracovanie puzdra a tahu je celkovo ok, power reserve je zaujimava komplikacia.Na presnost som sa nepytal, kedze hodinky strieda (a aj tak vsade chodi neskoro)
mats Odesláno 30. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2013 (upraveno) vedel by mi niekto ponúknuť alternatívu v tejto cenovej relácii? Upraveno 30. května 2013 uživatelem mats
flivver Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Dobrým vstupom v tejto cenovej kategórii bývajú napríklad celkom vydarené Seiko séria SNZG
mats Odesláno 30. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2013 čo poviete na niečo takéto ... http://www.chrono24.cz/seiko/ff-submariner-5-sports--id2142321.htm?id=2142321&picnum=0&tab=details
Dee Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Ano, ty jsou super Osobně mám radši černo šedou variantu SNZH55.
Návštěvník MraMor Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 Značke Timex by som dôveroval aj keď viem, že tu zrovna moc priaznivcov nemá. Verím, že budu spolahlivo fungovať.
geometr Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 V 30. 5. 2013 v 8:57, flivver napsal: Dobrým vstupom v tejto cenovej kategórii bývajú napríklad celkom vydarené Seiko séria SNZG Líbily se mi Seiko SNZG, tak jsem si je koupil (http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-máte-právě-na-ruce/?p=976111), vypadají ale opravdu trochu jinak než v úvodu vlákna uvedené Timexy (nemám na mysli barevnou variantu, ale především komplikace). SNZG jsou dle mého názoru velmi univerzální hodinky (obzvláště černá varianta - např.: http://www.hodinky-koscom.cz/cz/seiko-snzg15k1) a ač ještě nevím jak se osvědčí, myslím, že to nebude špatná volba, především za ty peníze (pořizovací cena pod 4000 Kč).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se