Návštěvník swanieck Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Pěkné páteční odpoledne. Jaro klepe na dveře, ale na koupání to zatím není a tak vzhůru do tepla. Už má někdo z vás zkušenosti s leteckou společností flydubai ? Nevím co od arabské low-cost společnosti čekat.Ale pokud je pod vlivem Emirates, tak by to nemuselo být úplně "na stojáka" Zvlášť milé překvapení bylo to, že zavazadla můžou mít 30 kg + 7 kg. To jsem při těch akčních cenách letenek opravdu nečekal. Budu vděčný za nějaké ty tipy. S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 jungle: Finista znám celkem dobře. Pilota mám doma. Občas se s ním svezu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 já ale neříkal, že ho neznáš, nevim o co ti jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Tohle je asi nejaka fotomontaz, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 10. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2015 Tohle je asi nejaka fotomontaz, ne? P7123913.JPGPerspektiva dlouhého ohniska. Neletí nad sloupem, ale nad největším prověšením drátů. Ale i tak to zvedal dost těsně. Se divím, že to nepodlétával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Tu je fajna fotka zachytávajúca 4 generácia figherov naraz... http://www.fly-by-photography.com/oceana2007/h5ed1d3#h5ed1d3 Four Generations of FightersUSAF Heritage Flight United States Air ForceStrike Eagle Demo TeamMcDonnell Douglas F-15E Strike Eagle88-1704 / SJ334th Fighter Squadron "Fighting Eagles", 4th Fighter Wing, Seymour Johnson AFB, North CarolinaPilot, Maj Al "Jewel" Kennedy, WSO, Capt Jack "Woody" StallworthCanadair CL-13B Sabre 6 (F-86)N186FS / 71461/FU-461Pilot, Ed ShipleyNorth American P-51D MustangNL151W / 4511540/PE-R, ExcaliburPilot, Dale "Snort" SnodgrassRaptor Demo TeamLockheed Martin F-22A Raptor05-4094 / FF94th Fighter Squadron "Spads", 1st Fighter Wing, Langley AFB, VirginiaPilot, Maj Paul "Max" Moga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Tak jsem se dnes rozhoupal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Neříkal jsi, že začneš nejdrříve UUL ? Za mě dobrá volba PPL a dobrá škola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Taky jsem chtěl omegy a mám TH Mi ty ULL přišly nějaký malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Jsem ti to říkal. A budeš dělat PPL nebo LAPL ? No proto , ze nemáš Omegy děláš PPL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Dělám nakonec klasicky PPL(A). Jsme se o tom bavili a těch 30h praxe je prej stejně málo, ze bývá třeba aspoň těch 40. Což z atraktivity LAPL(A) dost umazava. No a kvůli PPL si nakonec asi nekoupím zánovní Z4, ale spis jen nějaký starší SLK... Samý kompromisy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 (upraveno) Tak teď nevím, jestli je SLK oproti Z4 kompromis. To si spíš vydělal ne ? Také si myslím a už jsem ti to psal, ať jdeš rovnou do PPL. Upraveno 12. dubna 2015 uživatelem ava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 ) no uvidíme. Docela příjemný starosti. Musím si zítra objednat další hodinu. Při samotným letu jsem kromě 2 budiku a snahy o jaks taks rovny let nic nevnimal, ale teď se už těším na další let. A ano, psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 12. dubna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Prvá kočka začína lietať s Blue Angels. PPČ! http://www.cbsnews.com/news/blue-angels-first-female-pilot-takes-to-sky/ Zdroj F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 (upraveno) Ta kocka ma pekne selficko. Aj ja by som chcel taketo modrozlte Upraveno 13. dubna 2015 uživatelem abraka111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Moja sobota so Z142 akrobat, 200km/h po starte celkom mozem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 A kde sú hodinky? Ja som sa bol v nedelu preletieť a mal som to podobne ako kolega nadomnou. Okrem pristavacieho bodu som nič ine nevnímal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Moja sobota so Z142 akrobat, 200km/h po starte celkom mozem :-DTo si si ten start představoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 ako to myslis??? ako tato foto je este na zemi ale pri starte pokial neukocirujes vykon motora a uhol vrtule bez problemov tam mas 180-200 kmh, okamzite po vzlete stahujes plyn aj vrtulu a upravujes stupanie tak aby si stupal 140kmh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2015 Já myslel, že říkaš, že to je za letu, ze Z142 jsem létal naposledy v 1996. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se