Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Hodinky jsem dostal snad někdy v roce 1995 a mám k nim velký citový vztah :). Nemohl by někdo zjistit rok uvedení na trh? Rovněž na ně sháním orig. plastový náramek. Našel jsem něco na ebay, ale nelze poslat do ČR :(.

Jediné co se mi podařilo najít je návod a pár prodejních informací v italštině.

Chystám se je trošku renovovat, abych je mohl z nostalgie občas nosit.

Upraveno uživatelem elmarees
Odesláno

doporučuji se s podobnými dotazy obrátit s důvěrou na naše velmi vážené členy casiotrona či T2, mohli by přispět svými znalostmi do mlýna...

Odesláno (upraveno)

Potřeboval jsem originální pásek k mým Casio (F-91W, které jsem dostal cca v r.92/93), napsal jsem typ hodinek, pro jistotu poslal foto (což asi nebylo třeba) na email casio-watch@fastcr.cz Přišla odpověď s nabídkou pásku a dnes poštou pásek, celé to trvalo 4 dny.

Upraveno uživatelem geometr
Návštěvník Chilliluk
Odesláno

Co dělá Lada Niva na katalogu od Casia? ...no každopádně zajímavý - Ladu mám taky rád, kdysi jsem měl (i když ne zrovna Nivu), dnes už nemám, ale bylo to moje první auto - a teď vidím, že zdánlivě naprosto odlišné věci, jako jsou hodinky a auto, mohou mít i něco společného.

Odesláno

Tak odpověď z FAST ČR:

Dobrý den

pro tento model nejde řemínek objednat u dodavatele už několik let.

S pozdravem BAYER Jiří

škoda, nezbyde holt, než se poohlédnout po Ebay, snad na něco narazíš. Hodinky s příběhem si to jednoznačně zaslouží.

Odesláno (upraveno)

To by som rád videl, ako niekto dospeje k zoznamu 120 krajin, kam neposiela... obzvlášť zaujímavá je prítomnosť viacerých krajín EU, keď on sám to shipuje z EU krajiny.

Zaujímavá úloha nájsť čo maju spoločné Cookove ostrovy, Svätý Vincent a Grenadíny, Guam, Bulharsko a Česká republika.

Upraveno uživatelem tico1
Odesláno

to určitě ne, z rozsypaného čaje jsem pochopil, že se dají objednat nové za 16800 Yenů /128 ?/, výši poštovného neznám. Fake to není, spíš NOS ze starších zásob

Odesláno

Stránky timelovers toho nabízí mnohem víc...jestli se to všechno dá koupit, tak teda potěš pánbůh :)

A ty AB-50 bych si dal líbit...

http://www.timelovers.jp/products/list.php?category_id=6

no, moc japonsky nevládnu, nicméně objednat by snad mělo jít všechno. Zaujaly mne třeba tyto krásné základní digi, http://www.timelovers.jp/products/detail.php?product_id=16755

Odesláno

Už mě to nepustilo na edit tak to napíšu takle:

Na japonštinu nejsem a google translator mě dohání k šílenství. Kdybyste někdo objednával něco z toho timelovers tak se mi ozvěte, rádbych se připojil. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...