Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás...prosím o radu ohledně prodeje hodinek značky Benrus. Rád bych je prodal,ale nejdříve bych rád zjistil nějaké podrobnosti a také přehled  ceně. Hodinky pochází z roku 1962,mám k nim doklad o koupi. Konkrétně 6.června roku 1962 ve městě Hellertown v Pensilvánii. Hodinky mají originál plastovou krabičku,záruční list a doklad o koupi. Jsou zlaté barvy,kolega tvrdí že jsou zlacené,ale to potvrdit nemohu,nevím to.Mají kovový natahovací řemínek a na každem članku zevnitř je nápis SPEIDEL PAT.2689450. Zezadu na plášti hodinek je nápis BENRUS STAINlLESS BACK. Nějaké značky či punci jsou na první a posledním článku kovového řemínku ale to jsem pro malé písmo nevyluštil....Jinak nápis BENRUS je i na natahovacím kolečku. Prosím někoho kdo má přehled nebo se s takovými hodinkami setkal,zda by mi dal zprávu nebo informace,kde bych mohl prodat. Dodávám že hodinky jsou fungujíci  bez problému. Stáří 51 let.   Zkoušel jsem nahrát fotky,ale nepustilo mě to z důvodu velkého souboru. Kdo by měl zájem,fotky pošlu e-mailem...Děkuji JM

Odesláno (upraveno)

když někam vlezeš doporučuju si přečíst pravidla a pak bys věděl jak mají být velký fotky. pokud ti to napíše že je to velkej soubor tak jestli není jednodušší nahrát menší.

co se týče hodinek tak bez fotky ti toho nikdo moc neřekne. historii značky si můžeš přečíst tady a cenu když projdeš modely na chrono24  tak třeba najdeš ten svůj. ceny jsou od 200 USD snad do 30 000 USD. pokud se těšíš že je tady pak prodáš tak opět doporučuju si přečíst pravidla nebo jít sem.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Neslavný začátek ...

neslavný? ten šulin si na mě ještě otvírá hubu ve vzkazu a chlubí se že už je tady prodal. proč nefunguje to že nováček nemůže zakládat vlákna?

Odesláno

Kucí, trochu pochopení. Zdá se mi, že vám naskákala kopřivka z člověka, který se možná trochu nevhod zeptal, ale zeptal se slušně , a děkuji tam připsal taky.. Zeptal se trochu bez přípravy, ale spekulanta, který tady chce rychle zbohatnout, hodinky ho v podstatě nezajímají a chce zneuctít toto fórum bych v tom neviděl. :angel:  

Odesláno (upraveno)

Díky náčelníku,že jsi se mě zastal:-))...Jen jsem chtěl zjistit co mám doma,nic víc.Jeden slušný člověk odsud mi napsal že hodinky jsou ceně stokorun,pouze ocenil komplet a zachovalost,takže si je zase dám do šuplíku a je to...Ale děkuji ti,jestli jsem tady někohu urazil nebo poškodil,omlouvám se...

Upraveno uživatelem delevare

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...