Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, hledám cosi letního, ideálně 44 mm, safír - rád bych s AR, WR min. 100, tah. Mám spousty nápadů, ale v podstatě mi vykrystalizovaly dva kousky.

LUM-TEC V1 - značku dobře znám, v minulosti jsem měl dva kousky. Luxusní lumi s luxusnímm AR, dostatečná WR, ETA v základu, slušná velikost, dva nebo tři pásky v balení. Neokoukané. Cena 670 éček.

ORIENT M-FORCE SELO6001H - neobvyklý tvar pouzdra, WR 200, 46 mm, slušná lumi, perfektně zpracované pouzdro tah. Cena 11 tis.

Jen AR chybí.

post-11025-0-20238700-1370277741_thumb.jpg

post-11025-0-71760000-1370277752_thumb.png

Odesláno

Keby som sa mal rozhodovať ja,tak asi Orient...Na LumTec sa mi páčia ručičky a indexy,aj lumi je super,ale tie skrutky na lunete spredu,to ja fakt nemusím...Orienty,ako si napísal,super ťah a rezerva náťahu,ja oceňujem aj korunku  vľavo,ktorá netlačí do ruky...

Odesláno

za mna lum tec, ale s nejakym farebnym letnym remenom, popripade nato. Orient mi pridu ako pre 12 rocneho chlapca, aj ked nazivo mozu byt ine, ale pripadaju mi ako skladaci roboti z doby ked som ja mal dvanast  :lol2:

a ktoru poziadavku nesplna steinhart ocean two   :wub:

Odesláno

Hodinky bez minut. indexů jsou pro mě nepoužitelné, takže vlastně vidím, že se rozhoduješ jen mezi jednima hodinkama a to jsou Orienty ;)

Odesláno

Panove diky za pripominky, hlavne ggrandovi, nebot se priznam, ze chybejicich indexu jsem si nepovsiml. A to bych asi nerozchodil. Diky cosmovi za odkaz.

Odesláno

Za mě Lum Tec. Ale asi nejsem objektivní.

Jsou podle mě univerzálnějši a barevně střídmější.

Navíc je ten design pro mě zajímavější

U Orientu je výhodou otočná luneta. Nelíbí se mi na nich logo Philip Morris.

Odesláno

Když se dva "perou", třetí se směje :mobile: . A i dyž se mi oboje hodinky moc líbí ještě teď, na ruce nakonec skončilo zelené monstrum, Hulk, A tím je u konce i moje rozhodování. Díky všem zúčastněným

post-11025-0-14441500-1370883881_thumb.jpg

Odesláno

To červené je znak kotvicky (tady je to blbě vidět) spojené se zavazim automatu, která se tak souhlasně natáčí ve směru natahování.

Odesláno

Tyhle hodinky se mi nikdy nelíbily a to stále trvá, ale tak nějak je podvědomě je řadím výš, než dotazované, takže gratuluju k výběru.

Odesláno

Mne sa zase Rado Hulk veľmi páči a ak raz budem kupovať také "lepšie" hodinky,je to môj farit spolu s LumTec M8.

No škoda,že si to takto poriešil,tešil som sa na recenziu a obrázky Orient M-Force... :crying_anim:

Tak nech slúžia...

Odesláno

Rado Hluk jsou na první pohled opravdu nelibive. Nechci napsat přímo ošklivé. A ta zelená, která se dle mého soudu k ničemu nehodí to ještě podtrhuje. Jiné takové hodinky neznám. A proto jsem se pro ně rozhodl. Není mi známo, že by je někdo napodoboval, jak se to děje třeba u rolad. Ovšem v reálu, na ruce je to zcela něco jiného. Přitahují oči. VW brouk nebo kacena jsou tak ošklivá auta, až jsou krásná. A to platí i u těchto zelených příšer.

Jinak orientů je mi docela líto, těšil jsem se na ně. Ale nakonec jsme se sešli s Pepou...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...