Daemonultimate Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 napadají:a jsou i v cenové relaci
Daemonultimate Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Tak to raději SNZH60 Tak to podle vkusu každýho,nahodil jsem to jako malou raritu,osobně se přikláním k tvému kousku už kdyby pro nic jiného,má day-date.(FFF je do jiného vlákna http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59905-vas-nazor-na-modifikacie/ ,tak to tu víc rozebírat nebudem :-)
ggrand Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Daemonultimate : Spíš jsem to myslel tak, že když už zlatý cifr a ručky, tak to chce i zlaté pouzdro.
Daemonultimate Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Daemonultimate : Spíš jsem to myslel tak, že když už zlatý cifr a ručky, tak to chce i zlaté pouzdro.Souhlasím, že SNZH60 jsou stejně v cenový relaci nejlepší alternativa.(já osobně jsem nějak nepřišel na chutˇ celozlatejm s touhle cenovkou).
USER47 Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Mně celkově zlacený potápky/sportovnější hodinky připadaj jako úchylnost. Když už zlato, tak něco takovýho: Cenově budou o pár tisíc vejš, ale aspoň nevypadaj jak z tržnice.
MichalT Odesláno 9. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Tak to raději SNZH60 Tak tahle modelová řada se mi vůbec, ale vůbec nelíbí. Mně celkově zlacený potápky/sportovnější hodinky připadaj jako úchylnost. Když už zlato, tak něco takovýho: Cenově budou o pár tisíc vejš, ale aspoň nevypadaj jak z tržnice. A já si zase na ruku oblekovky nedám
F.B. Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Tak tahle modelová řada se mi vůbec, ale vůbec nelíbí. A já si zase na ruku oblekovky nedám No, máš to teda ťažké :-)....som veľmi zvedavý, či svoj zlatý grál za osem nájdeš. IMHO myslím že nie...ale veľa štastia samozrejme. F.
ggrand Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Manzelka ma pozlaceny Seika dva roky a nikde nic neprosvita.Pouzdro i tah jsou jako novy.To je asi karmou, já měl pár PVD(nebo co) černých Seiko a dycky tah dostával zabrat.
panedge Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Hele fakt vubec nic,a to je sundava jen kdyz si bere vintage Omegy,coz neni casto.A dela v nich vsechno...
MichalT Odesláno 10. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Ze Seika asi poslední šance SRP208 taky mě nechytly za srdce asi to pomalu vzdávám a začínám se poohlížet po ocelových diverskách
ggrand Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 A co je špatného na SNZF22, měl jsem jejich pepsi verzi a podle mého těžko najít lepší pětky.
MichalT Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Nevím...ale čím více se dívám, tak se mi zdají čím dál více takové obyčejné
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se