Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím Vás příznivci hodinek Omega. Už podruhé se mi stalo, že mi nejde zašroubovat u Seamasterů korunka. Po prvním servise mi bylo sděleno, že se snad uvolňuje nějaká trubička se závitem v pouzdře. Oprava slepením, jinak se to snad posílá k výrobci na spájení za těžké peníze. Nemáte někdo podobnou zkušenost, nebo radu co s tím? Jaký servis doporučujete?

Díky za info Pepa

Odesláno

A kde jsi je nechal poprvé servisovat? Sice podobnou zkušenost nemám, ale předpokládám že výměnu korunky nebo závitu by měl autorizovaný servis (Dušák) zvládnout...blízký kamarád měl podobný problém - strhl si závit korunky u Breitlingů a Dušáka mu ho vcelku rychle vyměnili a nebylo to ani cenově nějak hrozný

Odesláno

No ja jsem korunku celou strhnul. Kdyz jsem ji zasrouboval, tak jsem to prehnal. Sice se jedna o Quartzky, ale naklady bych rek se moc lisit nebudou.

Musela se menit korunka plus neco na pouzdre a okolo. Opravovat jsme to nechal u Knespl&Majzlik a cela ta legra s praci stala 1.978,- Kc

Odesláno

A kde jsi je nechal poprvé servisovat? Sice podobnou zkušenost nemám, ale předpokládám že výměnu korunky nebo závitu by měl autorizovaný servis (Dušák) zvládnout...blízký kamarád měl podobný problém - strhl si závit korunky u Breitlingů a Dušáka mu ho vcelku rychle vyměnili a nebylo to ani cenově nějak hrozný

V Brně, u Hanáka. Tenkrát to stálo něco kole 4.000,- ale bylo v tom i čištění a nějaká výměna. Už ani nevím čeho. 

Odesláno

...Po prvním servise mi bylo sděleno, že se snad uvolňuje nějaká trubička se závitem v pouzdře. Oprava slepením...

Tohle je mazec "se snad uvolňuje" vs. "to zalepíme" v kvalifikovaném servisu :suicide_anim:

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...