jinjo Odesláno 6. června 2013 Nahlásit Odesláno 6. června 2013 Zdravím Vás příznivci hodinek Omega. Už podruhé se mi stalo, že mi nejde zašroubovat u Seamasterů korunka. Po prvním servise mi bylo sděleno, že se snad uvolňuje nějaká trubička se závitem v pouzdře. Oprava slepením, jinak se to snad posílá k výrobci na spájení za těžké peníze. Nemáte někdo podobnou zkušenost, nebo radu co s tím? Jaký servis doporučujete? Díky za info Pepa
sashator Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 A kde jsi je nechal poprvé servisovat? Sice podobnou zkušenost nemám, ale předpokládám že výměnu korunky nebo závitu by měl autorizovaný servis (Dušák) zvládnout...blízký kamarád měl podobný problém - strhl si závit korunky u Breitlingů a Dušáka mu ho vcelku rychle vyměnili a nebylo to ani cenově nějak hrozný
milosh Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 No ja jsem korunku celou strhnul. Kdyz jsem ji zasrouboval, tak jsem to prehnal. Sice se jedna o Quartzky, ale naklady bych rek se moc lisit nebudou.Musela se menit korunka plus neco na pouzdre a okolo. Opravovat jsme to nechal u Knespl&Majzlik a cela ta legra s praci stala 1.978,- Kc
jinjo Odesláno 7. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 7. června 2013 A kde jsi je nechal poprvé servisovat? Sice podobnou zkušenost nemám, ale předpokládám že výměnu korunky nebo závitu by měl autorizovaný servis (Dušák) zvládnout...blízký kamarád měl podobný problém - strhl si závit korunky u Breitlingů a Dušáka mu ho vcelku rychle vyměnili a nebylo to ani cenově nějak hrozný V Brně, u Hanáka. Tenkrát to stálo něco kole 4.000,- ale bylo v tom i čištění a nějaká výměna. Už ani nevím čeho.
IWCmann Odesláno 7. června 2013 Nahlásit Odesláno 7. června 2013 Zkus to raději opravdu u Dušáků v Praze a neměl by to být problém. Mé zkušenosti s oběma servisy to potvrzují.
jinjo Odesláno 9. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Díky všem za radu. Zavolám a domluvím se. Na dotaz přes jejich WWW nereagovali.
rekib1 Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Já jsem u Dušáků taky něco potřeboval a na mail nereagují, nevím proč...chce to asi osobně..R.
onney Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Mail, resp. kontaktní formulář je mimo provoz.Nejlepší a nejrychlejší je telefonát.
mi3 Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 U dusaka secko supr. Urcite bespecnejsie ako lokalni watchmaker .
bandicoot Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 ...Po prvním servise mi bylo sděleno, že se snad uvolňuje nějaká trubička se závitem v pouzdře. Oprava slepením...Tohle je mazec "se snad uvolňuje" vs. "to zalepíme" v kvalifikovaném servisu
jinjo Odesláno 2. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Opraveno v Praze u Dušáků za čtyři dny i s dopravou!!! Vyměněna korunka, přetěsněno. Paráda přístup.
milosh Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 A pro predstavu na kolik ta legra vyjde? Teda pokud to neni tajny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se