Micey Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Zdravím, novej přírůstek. Bohužel jsem po pár měsících zjistil, že to bez hodinek fakt nejde. Ptát se furt manželky kolik že to je, jest.. skoro ponižující Takže jsem vymyslel něco jako Omega Aqua Terra, maximálně tak bondovky, který budou univerzální a vydržej mi.. no, mám nakonec tříkilometrový velký dva cenťáky tlustý Brajtle. Dnes nákup u pana Stuchlíka, fakt moc velká spokojenost, škoda limitovanýho sortimentu (kdo nezná - Omega a Breitling, možná nějaký to Rado). Super cena, ochota, dáreček. A proč zrovna tyhle? Upřímně, původně jsem byl v podstatě rozhodlej o novejch bondovkách (AT moc drahý). Naživo mě ale celkem zklamaly.. pěkný, dobrý, ale asi s těma vlnkama fakt ztratily kouzlo. Plus mi přišly nějaký.. menší, ale to je můj problém. Za stejnou cenu jsem mohl mít tyhle Avengery.. a na pohled to bylo fakt jiný kafe, natož na ruce. Jak jsem posledních pár let z Breitlingu rozpačitej, tyhle se mi vždycky moc líbily. Jasně, jsou to velký těžký hovada, ale ty tři kiláky tam jsou (to jest, ten design neni samoúčelnej stylem "čumte, jsme velký drahý Brajtle") a furt se daj nosit. Měli dvě verze.. modrej a šedivej cifr. Šedivej mě nejdřív vzal víc.. ale ten modrej dělá, v kombinaci s tradičně silnym AR, parádní efekty. Z různejch úhlů je ten cifr šedivej, černej, tmavě modrej, skoro světlej.. úplně mě to dostalo, bylo rozhodnuto. Super granátoidní korunka, zpracování bez chyby. Co je slabší - spona, tady jsou třeba ty bondovky úplně někde jinde. Tah by celej mohl bejt.. masivnější, možná. Obecně, jsem nadšenej. Pokolikátý už? To je fukt, každopádně (zase) naposledy:) Pár rychlejch fotek z kompaktu, tradičně, budou přibejvat i s nějakym povídánim. Děkuji za pozornost. Mimochodem, má tady někdo tyhle modrý? Ještě mě napadá.. pan Stuchlík se zmínil, že bude brzo novej model. Už to maj na stránkách (Breitling), zdá se, že k zásadním změnám nedošlo.. ale zmizela modrá barva a asi i ta šedivá. Čísla jsou rozpláclejší a prej bude trochu jinej tah. Co jsem tak četl pár reakcí, zdá se, že se většině líbí spíš ten můj model, což mě pohladilo:) A tý modrý je škoda, třeba přijde pozdějc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sect Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Taky se přidávám s gratulací, jsou perfektní a myslím, že zajímavější lunetu zatím nikdo nevymyslel.
Bullet Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Cau kamarade! Tak jak bylo....sz?Tak na tyhle krasky jsem zrovna dnes rano na netu koukal, velika gratulace, je to kus hodinek, ne moc preplacaneproste akorat...!Jen bych je rad videl na ruce, tak kdyz budes mit prosim cas, hod sem foto!Diky a blahopreji!
sashator Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 GRATULACE! Jet pro Aqua Terry a skončit s těmahle kladivama, tomu říkám odklon od původní představy Ale jsou moc povedený (od Breitlingu se mi vlastně líbí pouze tyto a steelfishe), ten cifr je opravdu parádní! A souhlasím s tebou co se týče tahu- působí trochu útle k velikosti hodinek, ale na druhou stranu ty skosený články mají taky něco do sebe.
Micey Odesláno 8. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Jojo, foto na ruce dám.. já bych ho dal rovnou, akorát že mám z americkýho sluníčka takový oloupaný ruce a mám trochu strach že když to sem šoupnu, nikdo si je ode mě už nekoupí
CEGY Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Jojo, foto na ruce dám.. já bych ho dal rovnou, akorát že mám z americkýho sluníčka takový oloupaný ruce a mám trochu strach že když to sem šoupnu, nikdo si je ode mě už nekoupíS tím asi nebudu mít problém.
Rampelnik Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 (upraveno) Jo tak ty by se mi taky líbily. Gratulace! Více fotek určitě potěší nejen mě. Upraveno 8. června 2013 uživatelem Rampelnik
lukin_ova Odesláno 8. června 2013 Nahlásit Odesláno 8. června 2013 Seawolfy jsou jediné Béčka, které jsem zatím zkousnul.Dobrá volba, gratuluji.Určitě přidej další fotky.
Micey Odesláno 9. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Tak jedna nádražní mobilovka na ruce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Denjl Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 řádný kus oceli jak se to tak vždycky stane, že člověk jde pro něco a odejde s úplně něčím jiným? :-)
villain83 Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Souhlas,nejhezci Becka..kua,ten AR je brutalni!
rudino11 Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Ja ma avenger taktiez a tiez kupovane u p.Stuhlika a parada najkrajsie becka uzi si
Daemonultimate Odesláno 9. června 2013 Nahlásit Odesláno 9. června 2013 Neřekl bych,že se jedná o nejkrásnější béčka,spíše jsou to jedny z parádních béček,ze kterejch přímo sálá ta odolnost,mohutnost,kvalita a to vše v parádním toll disainu.Bondovky jsou stylově úplně někde jinde.Parádní volba,přeju dlouhodobou spokojenost.
Micey Odesláno 10. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2013 (upraveno) Přátelé, díky. Přidávám jednu mobilovku - ten modrej cifr se celkem blbě fotí, páč se do toho furt plete antireflex. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. června 2013 uživatelem Micey
Micey Odesláno 10. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Sakra teď koukám, že za 24 hodin mi udělaly 15 vteřin plus. U hodinek bez nápisu "Chronometr officiellement certifie" přes dva řádky cifru bych to neřešil, ale takhle z nich mám hned menší radost:) Nechám je tejden sednout a pak holt případně reklamace..
baza Odesláno 10. června 2013 Nahlásit Odesláno 10. června 2013 Byl bych v klidu a počkal, až se "zaběhnou". Byly to nejpřesnější hodinky které jsem kdy měl!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se