Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

za ty Breitling SOH se stavím taky..... jsou to poměrně pěkný univerzály, sám je vedle dalších hodinek mám a když k nim dokoupíš ještě gumu (ideálně Ocean racer) tak to bude šupa....

Návštěvník Snow
Odesláno

Obecně se dá téměř s jistotou říct, že jízdu v terénu na motorce mechanické hodinky časem nepřežijí nebo se vážně poškodí. Tebhle aspekt bych vedl vážně v patrnosti a zvážil zda by nebylo lepší, brát si na motorku hodinky s quartzovým pohonem.

Pokud zohledním Tvé požadavky na tvrdší zacházení, vychází mi parádní hodinky, které budeš muset shánět neb se už nevyrábí. Výsledek však stojí za to. 

Doxa 600T T-Graph Searambler

Odesláno

Cenove trochu niz, coz si drze dovolim predpokladat za vyhodu, jsou Zeno Watch Basel a v mnoha a snad ve všech jejich kolekcich najdes prumery presahujici 45mm. V kolekci sport najdes automaty s Etou a prumerem 48mm.<br /><br />Posráno Tapatalkem z Ostružiny

Odesláno

Nevím, dvoje prakticky úplně jiné hodinky... Ty TAGy vypadají díky designu a lunetě v reálu menší, naopak Corum LHS je kladivo, které jen tak na nějakou ruku nejde - doporučoval bych vyzkoušet :) . Jinak pokud se tady bavíme o hodinkách za nějakých $6000 a zřejmě ti nevadí lehce použité, tak se ti otevírá cesta k jiným značkám a hodinkám než je tenhle Heuer... Za to můžeš mít kusy jako (ne chrono) IWC Big Ingenieur ME, Zenithy Defy Chrono nebo Stratos Flyback, Concord C1, atd., atd.

Pokud se ti líbí Corum i Heuer, tak bych doporučil podívat se na AC Seafender 46 Chronograph Dive:

corum_ac_dive_det_lg.jpg

Dobrý příklad hodinek, které vypadají na ruce líp, než na všech obrázcích dohromady... ale ještě jedna v super hi-res neuškodí: http://luxuryandfinetimepieces.files.wordpress.com/2011/04/corum-admiral_s-cup-seafender-46-chrono-dive.jpg

Odesláno

Nevím, dvoje prakticky úplně jiné hodinky... Ty TAGy vypadají díky designu a lunetě v reálu menší, naopak Corum LHS je kladivo, které jen tak na nějakou ruku nejde - doporučoval bych vyzkoušet :) . Jinak pokud se tady bavíme o hodinkách za nějakých $6000 a zřejmě ti nevadí lehce použité, tak se ti otevírá cesta k jiným značkám a hodinkám než je tenhle Heuer... Za to můžeš mít kusy jako (ne chrono) IWC Big Ingenieur ME, Zenithy Defy Chrono nebo Stratos Flyback, Concord C1, atd., atd.

Pokud se ti líbí Corum i Heuer, tak bych doporučil podívat se na AC Seafender 46 Chronograph Dive:

corum_ac_dive_det_lg.jpg

Dobrý příklad hodinek, které vypadají na ruce líp, než na všech obrázcích dohromady... ale ještě jedna v super hi-res neuškodí: http://luxuryandfinetimepieces.files.wordpress.com/2011/04/corum-admiral_s-cup-seafender-46-chrono-dive.jpg

rusim sva rozhodnuti,tyhle corum to je ono ! to jsem hledal " 

Odesláno

rusim sva rozhodnuti,tyhle corum to je ono ! to jsem hledal " 

jdu do nich,mužete mi poradit pánové,kde si je mohu vyzkoušet ?

Odesláno

Ty Corum to je neskutečně perverzní elegance. Na první pohled humpolácké jako 90mm klíč, na druhý podled majestátně elegantní jako loď z 18. století. Kdybych neměl ruku jako dětský lovec perel tak by mi nedaly spát :-)

Odesláno

Mimochodem, tyhle Seafendery jsou nejoblíbenější kus šéfa Corum butiku v Ženevě - nosí je tuším na kůži a v kombinaci s jeho konstitucí, drahým sakem a košilí ve francouzském ležérním stylu je to perverzní elegance na druhou :D . Vůbec jejich nabídka řemenů, tahů a spon je neskutečná, kdo si chce hrát a hodit si diversky na kůži s motýlkem, ten může, stejně jako kdyby někoho napadlo hodit minute repeater s turbem na prošívaný kaučuk s jazýčkovou mega sponou :D . A řemeny samy o sobě jsou zpracováním husté, s masivní titanovou vložkou a dvojitým zámkem, který zapadne do hodinek a nějaké hýbání, nebo únava materiálu nepřichází do úvahy. Různých šikovných detailů mají různé Corum vůbec dost, to jen tak pro zajímavost.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...