Lukas Sparrow Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Zdravim, planuju poridit moje prvni automaty na kazdodenni noseni. Vyber padl na Seika, konretne cerne monstery a snzf17 ("sea urchin"). Je mi jasne, ze porovnavam tak trochu jine kategorie, jednak rozdil asi 50 USD a jednak potapky s WR 200m a potapky s WR 100m. Potapet se ale neplanuju a podle internetu maji i levnejsi snzf17 kvalitni zpracovani. Tak nejak tusim, ze mi tu jednohlasne poradite monstery (a budete na me zkouset i oranzovou akorat se u nich bojim, aby nebyly tolik 'zvlastni', ze se okoukaji a nakonec polezou na nervy. U snzf17 se mi libi, ze je to takova vetsi klasika a jista elegance (ve srovnani s monstery urcite), ale nevim jestli to neni az moc pro kazdodenni noseni a zda se ta klasika taky nakonec neokouka. Budu rad za vsechny nazory..
funf5 Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Hodinky budeš nosit ty, takže se budeš muset i sám rozhodnout. Monstra jsou hodně specifická, jedny mám doma, ale nedají se nosit ke všemu a jako jediné bych je asi mít nemohl. SNZF17 jsou rozhodně univerzálnější.
lub Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 klidně doporučím ty babysuma (SNZF 11-21..). jedny z nejpovedenějších seiko 5, kvalitou zpracování, luminiscencí a celkovým dojmem se levným seiko potápkám v klidu vyrovnají. měl jsem SNZF11 a 15 a možná zase nějaký pořídím. perfektní univerzální hodinky.
lucid Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 SNZF17 mají za dobrou cenu i na AZWatch.
Lukas Sparrow Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2013 @funf:samozrejme nechci abyste tu za me rozhodovali, jen by se mi hodily nejake nove pohledy na vec. Oboje hodinky se mi libi stejne, ale kazde trochu jinak, a koupit oboje bohuzel nejde (zatim).. @lucid:za odkaz dekuji, ale stejne bych nechaval posilat ze zahranici (asi asie), vyjde to i s poplatkama o dost levneji
lucid Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 No, na http://www.21jewels.com/ mají normální verzi za 153 dolarů, japonskou za 178, k tomu připočítat DPH a odečíst to, že jsou bez krabičky a s roční (asijskou) zárukou, takže mi to v tomto případě až tak výhodnější nepřipadá, nicméně je to samozřejmě Tvá volba.
Lukas Sparrow Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2013 (upraveno) tak na mywatcheshub.com (okoli ma s timto obchodem dobre zkusenosti) maji k1 za 135 USD, dle googlu 3 153 CZK s DPH, a to uz mi prijde jako docela zajimavej rozdil.. jestli mi to za to stoji jeste zvazim, ale prvne si musim vybrat, ktery poridit x) Upraveno 11. června 2013 uživatelem Lukas Sparrow
funf5 Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Peace Monstra jsem ti nedoporučoval, protože jako jediné hodinky se prostě nehodí. Kombinace Monstra a košile je podle mě nenositelná. O Monstrech toho najdeš na fóru spoustu...Ty druhé jsou univerzálnější...
ggrand Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Monstra jsou snad ve všech technických aspektech lepší hodinky. SNZF jsou možná pro někoho pěknější. Takový je v nich rodíl Trošku to zrekapituluju:+Monster : lepší lumi, lumi bod na lunetě, pro někoho frézovaná luneta bez kovové lehce poškrábatelné ale i vyměnitelné vložky, ochrana lunety, větší korunka na závit, mírně vypouklé a přesto lépe chráněné sklíčko,plné dílky tahu u pouzdra, lepší tah, spona s diver extenzí, tlusté stěžejky, nemají sklo na dýnku, WR200m, detailnější pouzdro, ve světě hodinek je to naprostý originál, díry na stěžejky z venku=pohoda měnit tah a řemeny-Monster : pro někomu může vadit 20mm rozteč stěžejek, když poškrábeš lunetu, těžko se opravuje(nelže vyměnit vložku), jsou méně univerzální,nemají průhled na strojek Asi to chce zkusit oboje. Hodinky můžou být sebevíc technicky lepší, ale když se jiné líbí víc, jsou pro tebe lepší.
Lukas Sparrow Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2013 diky diky x) doufal jsem, ze aspon jedny uvidim v hodinarstvi Sarah, ale v Brne mi na dvou mistech rekli, ze Seika uz neprodavaji, pry byl o ne maly zajem.. Z te rekapitulace snad jen ten pruhled na strojek, nicmene ty strojky nejsou zdobeny, na zivo jsem videl 7s26 a 7s36, 'hejblatka' pekny, ale prezil bych bez, navic dynko monster je podle fotek pekne reliefni... a k te univerzalite, nosim prevazne volnocasovy obleceni nebo sportovnejsi, takze asi i monstery by sly skoro porad.Divam se, ze prodavas upraveny monstery, na ty jsem se tu dival uz pred tim a docela se mi libi, nakonec jsem ale naznal, ze bych chtel spis origo. Asi skoncim u monsteru, byl jsem o nich uz nejakou dobu presvedcen, ale u objednavani jsem se trochu sekl, ze to jeste promyslim
ggrand Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 (upraveno) Ano, prodávám, nějak jsem se jich přejedl. Chci zkusit i jiné hodinky. Ono i SKX007/9 mají něco do sebe.Edit: Podle obrázku, bych řekl, že jsi taky dýmkař Upraveno 11. června 2013 uživatelem ggrand
Lukas Sparrow Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2013 ano ano, jsem x)na skx007 jsem se taky dival, ale nezaujaly,,
kdojinej Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Kombinace Monstra a košile je podle mě nenositelná. Ále...
ggrand Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 a skx007 jsem se taky dival, ale nezaujaly,, Mě taky ne, dokud jsem je neměl No ale pěkně popořádku.
radek00 Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 seika skx007/009 na fotkách nic moc ale živě je to o něčem jiném nosím je třičtvrtě roku a stále mě baví
Lukas Sparrow Odesláno 12. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2013 (upraveno) jeste to mi delejte popravde, skx007 a snzf17 mi prijdou velice podobne, podle fotek spis snzf17.. ale pokud je to tak jak rikate, ze nazivo jsou lepsi skx, mozna bych je vzal v uvahu, akorat kdyz jsem se po nich kdysi dival, tak v cenovem limitu jsem nasel jen s jubilee tahem, a s tim se mi to nelibi (trochu to ve mne evokuje leta osmdesata, nic proti nim, ale vek na to nemam a retro osoba moc nejsem) Upraveno 12. června 2013 uživatelem Lukas Sparrow
ggrand Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 SKX mají pěknější pouzdro, ale ciferník +ručky mi víc sedí u SNZF. Kupodivu tah jubilee bych označil za ještě horší než mají SNZF, ale je moc pohodlný, ale děsná řehtačka. Jen doplním, že tah možná evokuje 80. léta, ale SNZF navazuje na proslulý styl pouzdra někdy z 60. let: Zdroj fotky
kdojinej Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 seika skx007/009 na fotkách nic moc ale živě je to o něčem jiném nosím je třičtvrtě roku a stále mě baví I na fotkách umí vypadat pěkně
Lukas Sparrow Odesláno 12. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2013 pekne pekne! s nicmoc cifernikem souhlasim, ale rucky me prijdou super.. tady i ten tah vypada dobre akorat mi prijde, ze se na nem hodinky musi kejvat, podle inetu jde docela 'zkroutit'
kdojinej Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59283-seiko-skx007/http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58643-seiko-skx007/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se