Mythos Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Pozdravujem Vás. Riešil som na inom mieste tu na fóre jedny hodinky a došlo aj na tieto Breitling-i ktoré mám doma. - sú nefunkčné (pravdepodobne fake-ové (neviem ako to zistiť 100%) - hoc mi ich darca tvrdil že sú z výroby) ... dal by som ich rád opraviť lebo vyzerajú pekne (hold u nás nikde to nezvládli, lebo nemali potrebný klúč na otvorenie). Chybou je to že sú zaseknuté v tej polohe ako na obrázku. Po natočení sa "rozbehnú" ale zase narazia - padnutá oska s ručičkami (myslím si). Oplatí sa to dávať opraviť ? Aký model sa to snaží napodobniť ? PS. V podstate som nikdy neveril že sú origo - ak sa mi to potvrdí tak je to len ďalšie do série klamstiev od darcu génov .
Frostie Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 hoši, není to doufám myšleno jako provokace, že ne?
sect Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Kladivem, nebo na Sibiři. Už Ti to bylo doporučeno na tom druhém místě.
Daemonultimate Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Na takovej hnus se ani nemusíš ptát.Jestli jde roztočit datumka tak budu hádat - 38 ?
Mythos Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2013 sect - bolo a bolo mi to doporučené aj uistiť sa na tomto mieste tomu venovanom ... rozbíjať by to bolo škoda Daemonultimate - čo 38 ?
gougy Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 věř, že škoda by to nebyla, protože 1. je to šrot 2. je to podvod a 38 narážel kolega na fakt, že to, co má ukazovat datum, je s největší pravděpodobností úplně "mimo"
Mythos Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2013 - min. materiál a strojček je hádam cenný ... - ahá tak to fakt nvm či funguje poriadne Každopádne vďaka za utvrdenie v tom čo som si bol na 99% istý - fakt nvm čo s nimi spraviť teraz
enslow Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 uz len podla toho tourbilonu musis vedet ze su prave...
LovecK Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Cenne je na tomhle kousku to kladivo, kterym doporucuji uvedene hodinky rozflakat..., To s jimi udelej. Jinak jsou to 38, dneska mi je shodou nahod ukazoval kolega v praci, akorat mely bilej cifr...
Daemonultimate Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 sect - bolo a bolo mi to doporučené aj uistiť sa na tomto mieste tomu venovanom ... rozbíjať by to bolo škoda Daemonultimate - čo 38 ? přece datumka do 38 nebo 39,viděl jsem oboje.
Mythos Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2013 enslow - nikdy som nemal extra značkové hodiny a nejako moc sa tej téme nevenujem takže sa nevyznám btw. mám luxusné prevedenia asi - idú do 39 !
flivver Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Mythos: je to bezcenná kópia, obstarávacia cena v Ázii 30-40 Euro.
ouskavl Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 To snad né? Micey jedny má, ten to pozná
Johny111 Odesláno 11. června 2013 Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Jedna dobrá rada - ak nechceš ban od admina, tak na budúce tu s fejkami ani nechoď. Na tomto fóre sa fejky netrpia. Cenné na týchto hodinkách nie je nič, predaj v Shanghai na ulici tak za 20 USD ...Urob niečo v boji s falzifikátmi - a rozflákaj tie hodinky - tým si získaš podstatne viac sympatií ako tvrdením, že na tých hodinkách je niečo cenné a že by ich bolo škoda.
Mythos Odesláno 11. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2013 Johny111 - napísal si to ako keby som ich sem dal zámerne a nebodaj sa ich snažil predať. Ako som už napísal ... o hodinkách toho veľa neviem ale Ďakujem za rady ! Ak som niekoho urazil tak sa ospravedlňujem ! ... Tému môžete uzavrieť a aj odstrániť ak to tu tak funguje.
koveras Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Viete čo je najhoršie? Ak si vôbec niekto čo i len pomyslí,že takto strašne spracovaný fake môže byť originál.To si fakt niekto myslí,že hodinky,ktoré polovica popolácie považuje za najdeahšie na svete,môžu mať takto strašné spracovanie?!
Daemonultimate Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 enslow - nikdy som nemal extra značkové hodiny a nejako moc sa tej téme nevenujem takže sa nevyznám btw. mám luxusné prevedenia asi - idú do 39 ! jo tak takovej počet dnů v měsíci bych v reálu potřeboval.Tak máš potvrzeno jakou kvalitní to mechaniku máš,dokonce má svůj vlastní počet dní v měsíci.
JAJA Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Odesláno 12. června 2013 Obrázek mě teda pobavil... Myslím, že by se mohl ukázat jeden ze smyslů tohoto fóra a Mythos se časem takto ptát nebude.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.