Přejít na obsah

Breitling - pravdepodobne napodobenina

Mythos

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pozdravujem Vás. 

Riešil som na inom mieste tu na fóre jedny hodinky a došlo aj na tieto Breitling-i ktoré mám doma. 

breitling.jpg

- sú nefunkčné (pravdepodobne fake-ové (neviem ako to zistiť 100%) - hoc mi ich darca tvrdil že sú z výroby) ... dal by som ich rád opraviť lebo vyzerajú pekne (hold u nás nikde to nezvládli, lebo nemali potrebný klúč na otvorenie). Chybou je to že sú zaseknuté v tej polohe ako na obrázku. Po natočení sa "rozbehnú" ale zase narazia - padnutá oska s ručičkami (myslím si). Oplatí sa to dávať opraviť ? Aký model sa to snaží napodobniť ?

PS. V podstate som nikdy neveril že sú origo - ak sa mi to potvrdí tak je to len ďalšie do série klamstiev od darcu génov  :P.

Odesláno

věř, že škoda by to nebyla, protože 1. je to šrot 2. je to podvod :D

a 38 narážel kolega na fakt, že to, co má ukazovat datum, je s největší pravděpodobností úplně "mimo" :D

Odesláno

- min. materiál a strojček je hádam cenný ... 

- ahá tak to fakt nvm či funguje poriadne 

Každopádne vďaka za utvrdenie v tom čo som si bol na 99% istý :) - fakt nvm čo s nimi spraviť teraz :D

Odesláno

Cenne je na tomhle kousku to kladivo, kterym doporucuji uvedene hodinky rozflakat..., To s jimi udelej. Jinak jsou to 38, dneska mi je shodou nahod ukazoval kolega v praci, akorat mely bilej cifr...

Odesláno

Jedna dobrá rada - ak nechceš ban od admina, tak na budúce tu s fejkami ani nechoď. Na tomto fóre sa fejky netrpia.  

Cenné na týchto hodinkách nie je nič, predaj v Shanghai na ulici tak za 20 USD ...

Urob niečo v boji s falzifikátmi - a rozflákaj tie hodinky - tým si získaš podstatne viac sympatií ako tvrdením, že na tých hodinkách je niečo cenné a že by ich bolo škoda.

Odesláno

Johny111 - napísal si to ako keby som ich sem dal zámerne a nebodaj sa ich snažil predať. Ako som už napísal ... o hodinkách toho veľa neviem ale Ďakujem za rady ! :)

Ak som niekoho urazil tak sa ospravedlňujem ! ...

Tému môžete uzavrieť a aj odstrániť ak to tu tak funguje. 

Odesláno

Viete čo je najhoršie? Ak si vôbec niekto čo i len pomyslí,že takto strašne spracovaný fake môže byť originál.To si fakt niekto myslí,že hodinky,ktoré polovica popolácie považuje za najdeahšie na svete,môžu mať takto strašné spracovanie?!

Odesláno

enslow - nikdy som nemal extra značkové hodiny a nejako moc sa tej téme nevenujem takže sa nevyznám

btw. mám luxusné prevedenia asi - idú do 39 ! :D

jo tak takovej počet dnů v měsíci bych v reálu potřeboval.Tak máš potvrzeno jakou kvalitní to mechaniku máš,dokonce má svůj vlastní počet dní v měsíci.

Odesláno

Obrázek mě teda pobavil... Myslím, že by se mohl ukázat jeden ze smyslů tohoto fóra a Mythos se časem takto ptát nebude.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...