adzes Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Zdravim..Zaujali ma tieto G-ecka a chcem sa spytat na solarny panel..Na prvom obrazku je panel vidno ale na druhom je panel cely cierny..Je to sposobene len fotkou alebo je to tak aj v reale??Existuju tieto hodinky s odlisnym panelom??Dakujem.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
A10 Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 je to zpusobeno dopadem svetla na sklíčko při focení. Hodinky existují jeste tzv.inverzní viz.foto bohuzel jeho citelnost není uplne optimalní. Pokud uvazujes o GW-6900 tak klasicky model, mel jsem je velmi dlouhou dobu a vynikajici hodinky.
gougy Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Je to fotkou, pravděpodobně úprava kontrastu
adzes Odesláno 16. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Dik za rychle reakcie..Rozmuslam o nich, mam GW-M5600 a chcelo by to uz nieco gulate..Tieto sa mi zapacili..Neviete nahodou kedy sa zacali predavat lebo prisiel som na ne len pred par dnami..Este raz dik..
ggrand Odesláno 16. června 2013 Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Co jsem měl Casia, tak panely jsou spíš než do černa, tak velmi tmavě fialové.
adzes Odesláno 16. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2013 Este ma napadla jedna vec..Videl som par videi kde bolo podsvietenie do zelena (ako u vacsiny) alebo potom modre..Ak by som chcel modre ake oznacenie maju??Dik..
lub Odesláno 20. června 2013 Nahlásit Odesláno 20. června 2013 Ak by som chcel modre ake oznacenie maju??Dik..,to je dané nastavením bílé ve foťáku, i když se odstín modrozelené typ od typu liší, tak stejný model by to měl mít stejně. ..nakonec jsem taky objednal tydle gw6900, kupodivu, tak zase budu mit géčka se solárem a rádiem, ale bez opakovaného timeru (aspoň se dá nastavit i na hodiny).. něco za něco, no. jsem na ně zvědavej. pouzdro 6900 je super (kovový tlačítka) jen ty moduly nic moc.
Aeros Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Odesláno 24. června 2013 akurat ich mam na ruke na prvom obrazku su otocene do svetla vtedy maju taky tmavofialovy odtien na druhom obrazku su v tmavej miestnosti vtedy sa zda ze maju cierny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se