Filip eM Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2024 Opětovný nákup z ateliéru a opět naprostá spokojenost. Péče, které hodinky dostaly, než opustily ateliér a jejich stav, perfektní... Děkuji ti Jardo.
asus Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Velmi děkuji za servis dvou PS1. Teď šlapou jako nové. Jardo, moc děkuju!
Hans Gruber Odesláno 23. března Nahlásit Odesláno 23. března Koupil jsem od Jardy hodinky, inzerce v prodejním vlákně, platba na účet, hodinky mi vyzvedl příbuzný ve Zlíně. Všechno klaplo na výbornou, díky a rád zopakuji.
Vit Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Další super obchod s Jarkem, díky za vstřícnost, bezva pokec a výtečnou brazilskou kávu.
Loyza Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Můj první nákup od Jardy a určitě ne poslední. Všechno proběhlo přesně podle dohody. Díky za vstřícnost a ochotu a ať se daří
jzap Odesláno středa v 04:06 Nahlásit Odesláno středa v 04:06 Hladky nakup, inzerce, platba predem na ucet, doprava cennym psanim (Ceska posta). Velka radost z hodinek ve skvelem stavu. Skoda, ze to neslo s osobnim setkanim (Zlin pro mne prilis daleko a nemel jsem cestu okolo). Snad priste.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se