sharz Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Ball Engineer II Annual Calendar zdroj: ablogtowatch.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Dobrý,skvělá kombinace komplikací přímo pro mě (asi budu muset v mozku vyčistit dočasný paměti),ale v tomhle případě NE pro jinak skvělý tritium a NE pro číselný font indexů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 SpringLOCK - tleskám! Doba přeje technickým fičůrám a to je dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 ..ja neviem, tie pokusy viacerych hodinkarskych firiem zlepovat cislice z tritiovych trubiciek sa mi zda ujete. vyzera to hrozne - pripomina mi to, ked sme zo zapaliek skladali abecedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Komplikace Annual Calendar by měla být vidět. Když už tam je... Tady je taková utopená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 ..ja neviem, tie pokusy viacerych hodinkarskych firiem zlepovat cislice z tritiovych trubiciek sa mi zda ujete. vyzera to hrozne - pripomina mi to, ked sme zo zapaliek skladali abecedu. Zdieľam podobný názor. Je to cesta, ako pokaziť pekné hodinky, aj keď očividne si to svojho zákazníka nájde. Na Balloch ma ale viac irituje nápis "Official Standard", vždy sa mi vybavia pred očami toalety, pisoáre a umývadlá American Standard. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2013 Souhlas,zbytecne maly zobrazeni komplikace,libi se mi struktura cifru,ale ten "digitalni" font cislic bych nesnesl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se