Kristian.nov Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Svoje samostatný vlákno tu tenhle můj kousek ještě nemá, tak ať mám kam dávat fotky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 To jsou prostě dokonalý hodinky, který se nikdy neokoukají...a samozřejmě super fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 22. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2013 Nádhera. Teším sa na ďalšie fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Klasika,nadherny hodinky,ja je mam nejradsi na hnedy kozce,to je pro me ultimatni kombinace:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 nadhera, tieto hodinky maju proste mrd, fotky nedokazu vystihnut to co ukazu az nazivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 24. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2013 Hmm, tohle vlakno me bude drazdit Tyhle hodinky jsou best a uz nevim jak jim dlouho budu odolavat, takove pekne fotky mi budou jen podryvat mou vuli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patejl07 Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Sem spíš potápky a moc se mi zatím nelíbí chrono, ale tyhle jsou prostě fantastické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemeth Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Mé vysněné hodinky, jen bych si je spíše představoval na koženém řemenu, ale tah jim taky sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Tretia na Dreve je ako do katalogu Dokelu, musim to vypnut, lebo zase ich budem mat doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 skus ich odfotit na nejakom prachu, nech to vyzera ako na mesiaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 skus ich odfotit na nejakom prachu, nech to vyzera ako na mesiaci Souhlas,ale v tom pripade prehodit na velcro:-)at je to autenticky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2013 Já tyhle hodinky miluju. Jsou to jedny z mnoha, o kterých se dá říct, že se mohou vzít na všechno, mesh, kožený řemen, kovový tah, nato, prostě téměř na všem jsou fantastický. Jo a díkes za fotky!!! Co máš za železo, kterým to fotíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 No proste pre kozmonauta jak stvorené......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 Já tyhle hodinky miluju. Jsou to jedny z mnoha, o kterých se dá říct, že se mohou vzít na všechno, mesh, kožený řemen, kovový tah, nato, prostě téměř na všem jsou fantastický. Jo a díkes za fotky!!! Co máš za železo, kterým to fotíš? Mám postarší Olympus E 510 a objektiv Zuiko SWD 12-60mm, 72 průměr. Už s tím fotím dlouho, pro mě víc než dostačující:.-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 skus ich odfotit na nejakom prachu, nech to vyzera ako na mesiaci Zkusím to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2013 Tolik fotek se drevem, ze bych to vlakno prejmenoval na Woodwatch:)Fotky i hodinky jsou moc povedene, ale to druhe netreba zduraznovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemlic Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Naprosto super ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 moc povedene fotky a jeste povedenejsi watche. klasika. dynko je plne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2013 Jojo, nahoře plast dole ocel:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se