cretino Odesláno 26. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2013 fajnove hodinky a k tomu ten pohlad na tu strojovnu, fakt pekny kusok - velka gratulacia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Moc nevidím na tu stupnici, to jsou KM ? Takže vidím třeba blesk, zmáčknu stopky, slyším ránu, zastavím stopky a podle stupnice zjistím jak jsem daleko od objektu? Dane gratuluju! Stratosy se chlapíkům v Zenithu opravdu povedli, ač mám IWC moc rád (a zvláště pilotky) tak jsou prostě povedenější než Top Guny....už se těším na nějaké vychytanější fotky Telemetrická stupnice je něco podobného jako tachymetrická- je založená na rychlosti zvuku- měříš vzdálenost mezi sebou a jakoukoliv viditelnou událostí, která je doprovázená zvukovým efektem (blesk, střelba, apod.), snad jsem to napsal srozumitelně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Moc nevidím na tu stupnici, to jsou KM ? Takže vidím třeba blesk, zmáčknu stopky, slyším ránu, zastavím stopky a podle stupnice zjistím jak jsem daleko od objektu?Přesně tak, jsou to kilometry a podle nich právě určuješ tu vzdálenost...nechci tu majiteli vlákno zasírat jinýma fotkama ale když si na netu najdeš lepší foto, tak hned u jedničky (na telemetrické stupnici) vidíš KM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 paradicka, neskutocne hodinky... uzivaj dlho a dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 Velká Gratulace k pořádným hodinkám.Také přemýšlím o strojovně El Primero, ale ještě nevím v kterém modelu.Užívej si radosti z nových hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zubovec Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2013 (upraveno) Pěkný stroje, gratuluji.... Upraveno 27. června 2013 uživatelem zubovec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 30. června 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2013 tak nějaké další obrázky zatím mám jen ty nejlepší pocity..... jsou prostě skvělé.... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 5. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2013 (upraveno) Dnešní rychly wrist shoot Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 5. července 2013 uživatelem Denjl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mats Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2013 nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2013 Nemaj chybu,hlavně nezblbni do jinejch,jsou ultrasuperparádní.Tím nemyslím jen to co vidíme.Velká gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Pěkný kousek - hlavně zezadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemeth Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2013 Krásný kousek, hold je to Zenith. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patejl07 Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2013 Ten průhled na strojek je fakt bomba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 10. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2013 děkuji pánové za pochvaly.... zatím mi dělají jen radost je fakt, že když vězmu na ruku jiné, tak to prostě už není ono zenith je zenith Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se