Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Moc nevidím na tu stupnici, to jsou KM ? Takže vidím třeba blesk, zmáčknu stopky, slyším ránu, zastavím stopky a podle stupnice zjistím jak jsem daleko od objektu?

Dane gratuluju! Stratosy se chlapíkům v Zenithu opravdu povedli, ač mám IWC moc rád (a zvláště pilotky) tak jsou prostě povedenější než Top Guny....už se těším na nějaké vychytanější fotky

Telemetrická stupnice je něco podobného jako tachymetrická- je založená na rychlosti zvuku- měříš vzdálenost mezi sebou a jakoukoliv viditelnou událostí, která je doprovázená zvukovým efektem (blesk, střelba, apod.), snad jsem to napsal srozumitelně...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc nevidím na tu stupnici, to jsou KM ? Takže vidím třeba blesk, zmáčknu stopky, slyším ránu, zastavím stopky a podle stupnice zjistím jak jsem daleko od objektu?

Přesně tak, jsou to kilometry a podle nich právě určuješ tu vzdálenost...nechci tu majiteli vlákno zasírat jinýma fotkama ale když si na netu najdeš lepší foto, tak hned u jedničky (na telemetrické stupnici) vidíš KM

Odkaz ke komentáři

tak nějaké další obrázky :) zatím mám jen ty nejlepší pocity..... jsou prostě skvělé....

Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...