marecek Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 tak pritelkyne mi timto dortem k svatku lehce naznacila, co by byla rada, kdyby to bylo )) Tak TH uz mas a teraz si dokupis este PO :-) a mas to komplet. Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD
marecek Odesláno 27. června 2013 Nahlásit Odesláno 27. června 2013 Já jsem 8500 (42 mm) hrozně chtěl, na fotkách vypadají skvěle, když jsem si je ale vyzkoušel, musel jsem se smát, takovou konzervu nikdo nemůže nosit, ty jsou snad vyšší než širší. 45 mm už je na mojí ruku moc. Proto bych určitě nezatracoval Ricousovo doporučení, navícvyzkoušel všechny PO už třikrát dokola, tak tomu musí rozumět Já raději koupil Milgaussy GV, ty sedí perfektně Hlavne ze si s Milgaussami spokojny, a o to ide. To s tymi PO a ako komu sedia patri presne do kategorie osobnych preferencii. Napriklad mne sa nosia tie 45 dobre a to nemam velku ruku cca 18 cm, pripajam foto. Ta vyska nevadi, mne to naopak vyhovuje,mam pocit ze mam na ruke poriadny kus hodinariny. :-) Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD
Denjl Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 z těhlech jednoznačně PO, jinak Zenith Stratos.....
Peter78 Odesláno 2. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2013 tak jsem byl zkouset PO - 42 vs. 45.5mm, myslim, ze ty 45 byly i pres moje relativne mensi zapesti lepsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Peter78 Odesláno 2. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2013 jeste jedna se 45.5, lepsi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 (upraveno) podla mna ti tie 42 sedia OVELA viac. ked by boli taktiez na tahu, posobili by trochu vacsie a bolo by to optimalne... Upraveno 2. července 2013 uživatelem misoo
Peter78 Odesláno 2. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2013 mm, nepovedal by som.. na foto to vyzera trochu inak, nez realne.. 42 je fakt malo.. specialne ta guma/tah je velmi uzky pre chlapa.. so 45 som sa citil ovela lepsie
misoo Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 je pravda, ze fotky hodinky zvacsuju... nezabudaj vsak na prakticnost a docasnu modu velkych hodiniek, aby si potom nezhanal este 42 kazdopadne tvoj pocit je naj, tak sup sup, nech sa mozme kochat fotkami
Návštěvník kupec Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 PO v každom prípade...............
Mechac Odesláno 2. července 2013 Nahlásit Odesláno 2. července 2013 Za me taky PO, TH maji podle me mnohem zajimavejsi modely nez tyto
Daemonultimate Odesláno 3. července 2013 Nahlásit Odesláno 3. července 2013 (upraveno) Po Big a 42,mám ruku 18 a zkoušel jsem oboje.Na mojí ruce rozhodně vypadají líp ty 45,5,42 maj příliš úzký tah a disajn,který je opticky zmenšuje a vytváří dojem dámských hodinek.Když ovšem nepodlehneš okamžitému okouzlení těch Big a uvědomíš si,že 45,5 jsou parádní a více tool,zvolíš 42,protože to je rozměr,který budeš chtít nosit 24 hodin při jakékoli příležitosti a nebo zjistíš jako já,že ani jedny nejsou ty pravé a budeš hledat dál.Pro mě osobně ty TH ani náhodou.A podle fotek rozhodně 42,tah Ti nebude tolik odstávat u prvního článku. Upraveno 3. července 2013 uživatelem Daemonultimate
Peter78 Odesláno 17. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Po Big a 42,mám ruku 18 a zkoušel jsem oboje.Na mojí ruce rozhodně vypadají líp ty 45,5,42 maj příliš úzký tah a disajn,který je opticky zmenšuje a vytváří dojem dámských hodinek.Když ovšem nepodlehneš okamžitému okouzlení těch Big a uvědomíš si,že 45,5 jsou parádní a více tool,zvolíš 42,protože to je rozměr,který budeš chtít nosit 24 hodin při jakékoli příležitosti a nebo zjistíš jako já,že ani jedny nejsou ty pravé a budeš hledat dál.Pro mě osobně ty TH ani náhodou.A podle fotek rozhodně 42,tah Ti nebude tolik odstávat u prvního článku.tak s tema PO jsi to rekl presne presne presne, jak to mam.. uzky tah a 45.5 je uz asi moc.. idealni by byly 44mm :-/ ..a mas pravdu, stale hledam dal, pac mam dojem, kdyz se podivam na TH, ze to neni nadcasovy design.. kdyz se podivam na carrery zpred 10 let, jsou uz neaktualni.. u rolexu a omeg to az tak viditelne neni.. bohuzel, nemuzu se vubec najit co... premyslim teda nad Aquaracerem 43mm, pripadne z casu na cas nad navitimery... cece, mi to liiitaaa
Daemonultimate Odesláno 18. července 2013 Nahlásit Odesláno 18. července 2013 Ještě máme ve hře na př. Breitling Avenger Seawolf,který mají stejný průměr jako PO big,jsou malinko vyšší než kalibr 8.500,ale mají klenuté noř¨žičky a tvar pouzdra který mi dobře na ruce sedí ale spousta lidí má k béčkům výhrady,to pustˇ z hlavy,dál máme ve hře třeba IWC Aquatimer,jsou to nádherný hodinky,ale mají maličko sportovnější vzhled a tím snad méně univers. než jsou PO,ale ideální rozměr 44mm,jen si vybrat tu správnou barevnou kombinaci.
Peter78 Odesláno 22. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2013 (upraveno) PO Big jsou mi uz asi vetsi, nez maj, tak ty Avenegry budou asi uplnej masakr.. spsi vkladam nadeje do Avenger II. Maj mit 43mm, coz je mnohem prijatelnejsi. Uvidim ale, jaky to bude pocit na ruce, az je nekde budou mit. PO 42 jsou jen o mili mensi a pocit ne uplne ok.. Aquatimer ma vybornou kopii u Alpiny, ale nejsem uplne ztotoznen s rucickami temer polozenymi na cifru. To se mi nelibi.. Je to holt tezky http://www.hodinky-koscom.cz/cz/al-525lb4v6b Upraveno 22. července 2013 uživatelem Peter78
Micey Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Ty Avenger II, jestli myslíš teda ty menší GMT, vypadaj divně, ten cifr je mrňavej.. Bych řekl že klasický Avengery působěj na ruce možná i o fous menší, než velký PO. Teda, jsou samo o něco vyšší.
Peter78 Odesláno 22. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Ty Avenger II, jestli myslíš teda ty menší GMT, vypadaj divně, ten cifr je mrňavej.. Bych řekl že klasický Avengery působěj na ruce možná i o fous menší, než velký PO. Teda, jsou samo o něco vyšší.Nemusi to byt vyhradne GMT. Myslel jsem toto http://www.uhrinstinkt.de/breitling-avenger-ii-a1338111.bc33.170a.html
Micey Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Jo takhle, já myslel že mluvíme o nechrono verzi.
Daemonultimate Odesláno 22. července 2013 Nahlásit Odesláno 22. července 2013 Jo takhle, já myslel že mluvíme o nechrono verzi.Já taky a v tom případě PO 9300 chrono je výškovej masakr sám o sobě.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se