railmaster Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Asi to sem uplne nepatri, ale tady je porovnani PO 42 mm a Steinu 42 mm na ruce, podotykam ze rozmer skla maji oboje 30 mm Neviem...vyzerá to na rozdiel v priemere skla aspoň 1,5mm. Dobre si meral? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Taky me to prekvapilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 To je fakt sila. Že hodinky vedia klamať telom je známe, ale aj tak som prekvapený, aké mám nespoľahlivé oko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Proste Omega no :-) Fakt jsou super, jeste az budu v hospode s Tikalem udelam fotku 42 vs 45,5 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyB Odesláno 30. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2013 díky za dobré srovnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Tedy to jsem nečekal, jak oboje hodinky působí úplně jiným dojmem, PO vypadají jako kdyby velikost byla v Big Size.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Mám ale dojem, že na ruke vyzerá SMP väčšie ako PO 42 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Nie, PO sú a aj vyzerajú väčšie ako SMP. Mám ale dojem, že na ruke vyzerá SMP väčšie ako PO 42 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Proporcie v mm samozrejme poznám, SMP som pár rokov nosil. No keď som mal PO 42 mm na ruke, tak ten dojem tam bol, vzhľadom k pomeru výšky a priemeru. hodiniek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 3. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2013 Proporcie v mm samozrejme poznám, SMP som pár rokov nosil. No keď som mal PO 42 mm na ruke, tak ten dojem tam bol, vzhľadom k pomeru výšky a priemeru. hodiniek.+1 a SMP chrono byly "největší" (taky 41,5mm) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Fotoporovnání je fajn a naživo je to ještě lepší.... Ale teď se musím rozhodnout:a) které si nechat kdy zrušit zdejší profil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 pěkně oživení vlákna Nejsou ti ty PO velké? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 No to je právě to, co furt nevím a proto váhám (ale špatně se s nima necítím). Na těch SMP zase hůře vidím na ručky (holt daň za skeleton) :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Jsou Ti malinko vetsi, ale hele pokud se citis s nima dobre, tak to neres. Jinak SMP Ti sedi super. Co SMP cerna? Vetsi kontras cifr vs rucky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Že bych dokoupil třetí a pak konečně vybral? :-)No on ten kontrast asi bude větší než na modrých vlnkách, ale pořád to bude jen kraj ruček (a ne plné tělo). Hlavní problém s čitelnosti mám při rychlém pohledu (a zhoršuje se to samozřejmě v šeru/tmě). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Tak se pokus sehnat 2254 a máš problém s ručkama vyřešenej, byly to super hodinky....a ty PO bych případně taky asi radši koupil 42mm verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Ty vlny te citelnosti imho take asi nepridaji, je jasne, ze ty rucky nesou hlavni dil viny . Myslel jsem keramicke, zkousel jsem je a citelnost nahodou dobra. Edit, Sashator: ty PO ve verzi 42, nejsou jak hrnec? Jsou pomerne vysoke, pokud nemyslis 2500, ty jsou malinko nizsi. Upraveno 2. února 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 2. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Myslel jsem 2500, je pravda, že keramiky jsou už docela vysoký...mně ale poslední dobou vysoký hodinky nevadí, radši vyšší než rozpláclý a velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Myslel jsem 2500, je pravda, že keramiky jsou už docela vysoký...mně ale poslední dobou vysoký hodinky nevadí, radši vyšší než rozpláclý a velkýJasne, kazdy to mame jinak . Ja mel kdys PO 8500-big jako dream, ale jsou na mne velike, vysoke, tezke ale krasne. Dnes mam jine sny a vim, ze max. je 42/13 a to mam ruku cca 19 cm. Upraveno 2. února 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Oboje prodat a koupiot PO 600m ve 40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se