Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem se stal majitelem pěkných švýcarů za pěkný peníz http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=5608 a ted řeším jak strojek využít. Původní pouzdro je pro mě nepoužitelné.

Koukal jsem na www.ofrei.com konkretne na http://www.ofrei.com/page1035.html kde se da koupit komplet i se safirovym sklem za 42USD. Už jste tam někdo něco kupoval?? Maj jen mensi prumery 36. 41 uz jsou pak mnohem dražší.

Taky nevim jak je to s ručkama. Nemaj tam obrazky.. Sice bych asi mohl kontaktovat prima, ale vzhledem k tomu, ze podobne hodinky prodavaj za 15 000,- nebudou asi prodavat pouzdro treba za 1500-2000,- Pokud ho vubec budou prodavat.

Mate nekdo nejake zdroje? Nejlepe uz pripravene na tu ETU 2824-2.

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já si snad taky postavím vlastní hodinky. laugh.gif

- kalibr 1500

- nový rotor + vlastní gravír nebo laser 500

- pouzdro 900

- číselník, ručky a nějaká úprava 800

Odesláno

Tak jednou se to tu uz resilo od cinanu a ted to vypada ze by jsme se mohli domluvit na necem rozumejsim. Pokud by se o to postaral za nejakou uplatu zkuseny hodinar asi by slo udelat ruzne verze a pritom z jedne kolekce chronomag.

Odesláno

Takze co je potreba udelat:

Sehnat nekoho schopneho zorganizovat nakup k tomu poskytnu svoji kartu ale domluvit to neumim ponevac s tim nemam zkusenosti.

Nejakeho sikovneho hodinare predpokladam ze bude schopen sehnat i ta pouzdra pripadne se budou hledat pouzdra jinde a nakoupi se podobne jako kalibry a rotory.

Gravirovani zajistim klidne sam. to uz by jsme se domluvili.

no a reminky ty udela kvalitne a podle vyberu urcite Sima

Odesláno

Takze co je potreba udelat:

Sehnat nekoho schopneho zorganizovat nakup k tomu poskytnu svoji kartu ale domluvit to neumim ponevac s tim nemam zkusenosti.

Nejakeho sikovneho hodinare predpokladam ze bude schopen sehnat i ta pouzdra pripadne se budou hledat pouzdra jinde a nakoupi se podobne jako kalibry a rotory.

Gravirovani zajistim klidne sam. to uz by jsme se domluvili.

no a reminky ty udela kvalitne a podle vyberu urcite Sima

Objednat může Kubson, myslím, že mu to vadit nebude, když v tom teď maličko podniká.

Složit nám to může Mechano, tomu to jistě také vadit nebude.

Pokud by snad byl někdo z výše uvedených pánů proti, tak se omlouvám.

Odesláno

Zatim bych rad sehnal nekoho zkuseneho kdo by tento projekt dotahl, pripadne pokud se nekdo znate s lidma kteri by to mohli dokazat kontakujte je ja jsem tady novy a vim jen to ze tady je spousta super lidi.

Odesláno

Kdyz tak koukam na to pouzdo ......... tak mne tak napada - Neudelame si neco Chronomag B-uhr cheap and special edition? Neco jako Archimede Pilot, ale bez datumovky a jakychkoliv napisu. Zdroje pro dily jsou a cena by nemusela byt vyssi nez 5000-6000Kc

Odesláno

ja osobne bych rad ted neco elegantniho se svetlym cifernikem a datumem nekde jinde nez na 3, u elegantnich se asi nejvice hodi na 6, ale nejvice stejne udela cifernik. Takze mozna by jsme se nejak dokazali domluvit.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Proč nápis, když už máme vymyšlené logo?

user posted image

Možná kdyby to někdo uměl zakroutit do půlkruhu?

Odesláno

OK tak jo uz jsem to zadal svemu grafikovi ale ma moc prace dostane se k tomu az oncem tydne. takze staci vybrat pismo pro indexy(pokud budou ciselne) a font pro cislovani serie napis automatic made in czech, swiss na setrvacku special edition but na cifernik nebo vygravirovat na dynko grafik udela nejake navrhy pak se o tom muzem zacit bavit do te doby je dobre zacit schanet vse potrebne.

muze se udelat vice variant at uz barevnych tak i grafickych ciferniku je treba si ale uvedopmit ze pokud se bude delat sitem tak jedno sito stoji 10 000,- a to dost prodrazi vyrobu na kuse pokud nekdo znate jinou variantu jak udelat kvalitni cifernik tak mi samozrejme dejte vedet

Odesláno

Zadat to nějakýmu umělci jako ruční práci - smalt?

Já ale nevím, jestli to vůbec jde, smaltovat cif. ... smile.gif

Jak myslíš, že se dříve ciferníky vyráběly? smile.gif

basic : tampónový tisk vám bude stačit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...