Andrew Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Není o co stát, je to takovej budižkničemu. Kdybys nebyl tak velkej, tak bych Ti něco řekl z očí do očí, tak doufám, že tam budeš Nevidím to ale dřív, než v 7, mám si běžet někam koupit nějaké kuřivo, nebo tam bude mít Bob stánek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 vezmu kufr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 a co ti brání ?Že za chvíli překračuji hranice do Německa a vracím se až ve čtvrtek večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 No jo, to si musíš lépe ošéfovat, dáme si jeden za tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 udelame Mantakovi hromadnou selfie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 To budete hodní. Budu s tím večer strašit mladého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 A me Selfie nikdo neudela? . Ale staci Jane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2015 Utery 18.8.2015 v 17:00 hod - One CafeUvnitř nebo na terase.1. Bob2. Tikal + Tikálek3. Bert4. Lenin5. nividic 6. Gabo7. Jane8. Majk19. Dan10. Cikinek11. Kamil12. FraK13. Lord Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Ahoj, byl to včera opět podařený sraz. Díky všem za společnost a Radkovi ještě jednou díky za Toscanello. Des jsem si v Dona Paleo na Můstku dle doporučení Lenina koupil hned 3 balíčky. Tak máš Radku u mě napříště vratku :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Rádo se stalo, bylo to super Odesláno Ťapinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Teda vy jste mi dali Děkuji... Bobovi za skvělý doutníkKamilovi za milý odvoz (rád jsem Tě po dlouhé době zase viděl)Nejmenovanému členovi za urážku hodinekJane za bezesnou noca všem ostatním za milé přijetí. A. P.S. Jak moc má smysl investovat do humidoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Se neptej a rovnou ho kup! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Blbě položená otázka, je rozdíl mezi levným, dražším a opravdu drahým humidorem (velikost stejná), nebo je to dřevěná krabice a jestli za ni dám 1000, nebo 10000 je jedno (vyjma toho aby mi ladila s konferenčním stolkem)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Kde je sakryš to vaše selfie?!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 (upraveno) Andrew: je tam rozdil v kvalite cedru a zpracovani, jestli chces kvalitu tak kup Adorini. Ja mam doma toto v jiny barve a jsem spokojen, cca 60 ks se tam vejde v pohode, je to takovej zlatej stred. http://humidoro.de/Humidor-Schränke/Humidor-Schrank-Klavierlack::259.html?XTCsid=uu05slmsck8v8vrn1l59bdkvb0 Mantak: Nakonec jsme te nechteli zas tak moc prudit a bylo to tentokrat hodne kecaci, tak nejak nebyl cas na spolecnou fotku Upraveno 19. srpna 2015 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Mam doma Adorini i cinske no-name a rozdil v kvalite odpovida rozdilu v cene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2015 Ale fuj na to! Sliby = chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 mám tenhle a je malej http://humidoro.de/Humidor-cabinets/Big-humidor-cabinet::253.html?XTCsid=uu05slmsck8v8vrn1l59bdkvb0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 jo a vzpomněl jsem si na fotky, co jsem vám slíbil... na tom vozíku je cca 1,3 tuny a v autě tak 400 kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jane Odesláno 20. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2015 Teda vy jste mi dali Děkuji... Bobovi za skvělý doutníkKamilovi za milý odvoz (rád jsem Tě po dlouhé době zase viděl)Nejmenovanému členovi za urážku hodinekJane za bezesnou noca všem ostatním za milé přijetí. A. P.S. Jak moc má smysl investovat do humidoru? Ty jsi živoucí důkaz místo slibů Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se