Lobber Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Zítra bych se přidal kluci( jestli se tedy mohu vetřít a příjmete mezi sebe do clubu novou tvář )... Ale nestihnu to asi rovnou na začátek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2016 Zkus to, bude ale celkem narvano, musime se smrsknout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Budu tam tradičně od 16.00, tak doufám, že někdo dorazí, aby si tam na mě, vzhledem k mé křehké konstituci, nikdo nedovoloval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Si mě Radku po ránu fakt rozesmál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Jak rozemál, mám o sebe strach a ty se tím bavíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Jak rozesmál - hodněmám o sebe strach a ty se tím bavíš - já ne, ty mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Já si dám večer doutníček v Krumlově. A pro pó - příští týden zdravím v Telči, kdyby někdo měl cestu, nebo někdo z Telče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Zkus to, bude ale celkem narvano, musime se smrsknout :-)Zkusím to, třeba se někam vecpu ... :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Jak rozesmál - hodněmám o sebe strach a ty se tím bavíš - já ne, ty mě To neděláš dobře, s těma sirkama... Si asi zapomněl na rukojmí .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Zdeňku a ty budeš dneska? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Člověk míní, havárie v mění...... Jedu řešit prasklou přívodní trubku vody do bojleru. Tak si to užijte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Tak to mas hezky :-( No zase mame 2 volny mista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 tvl Bobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 A není to jedno? stejnak by už toudle dobou odcházel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Čumím na hokej a dávám si trabuko s vámi. Ať chutná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Zapomněl ale na druhou stranu, co ten bojler, že by mlýny, ty zhora, hergot zase zapomněl Melly - nebudu, to jsem jenom vlez tam kam nemám. Omluva pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2016 Já ti dám mlýny...Plastové trubky už nejsou, co bývaly. Prdlo to u spojky. Naštěstí se to povedlo opravit, bez většího sekání. Odnesla to jedna dlaždička a těch mám pár v záloze.Nicméně zkažený večer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Pánové, co příští týden čtvrtek Kašpárek ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Pristi ctvrtek ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se