Bob Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Zahradka bude zavrena, vcera bylo tepleji a kolem pul ctvrty zavirali zahradku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Jo takhle, tak co dát jen hospodu, večeři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 A co ta zahrádka dole u stanice tramvaje co má do jedenácti? Zkusit to tam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Sejdeme se tam a uvidíme. Operativně se můžeme přesunout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Tam je U kašpárka nebo na Vršovické. A v kolik?Jo a mám pro tebe ten puncher. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Ok zkusime kaspara, pokud by byli neprijemny tak pujdem na roh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Pošlete mi někdo sms, kde vás mám hledat, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Budem Kašpárek, když se přesuneme dáme vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 na Průběžný, je hned naproti tram Na Hroude nove otevrenej podnik Publikum. Maj zahradku, nevim jestli se na ni muze kourit a nevim jestli tam varej... jel sem jen párkrát okolono v podstate sem vam moc hodnotnou informaci nedodal ale snad to nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Balím na loď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Mas to monotematicky :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Ani nevím proč, ale včera to byl moc vydařenej sraz, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Byl. Taky díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Bylo to super. Takovej nenásilnej přechod z Kašpárka do Trpaslíka Zajímavej byl Kamil s dvěma trpaslíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 no tak nahod foto, kdyz tam mas ten fotosmajlik ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Bylo to super. Takovej nenásilnej přechod z Kašpárka do Trpaslíka Zajímavej byl Kamil s dvěma trpaslíky Ještě ráno se mě milá ptala, proč mám tak červenou pusu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 No hlavně, že nechtěla nějakou komplikovanou akci. Aby pak chudák Kamil nemusel rozjet velkovýrobnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Už jsem začal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Mám na psacím stole úplně stejnou lampičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Kamile to vypada krasne nebezpecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se