Přejít na obsah

Sraz DSPBCh

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Já jsem skvělej strejda ,ale jako chůvu jsem ti nabízel Tikala Juniora, takže vlastně Tikálka

20130720_114717.jpg

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno

Tak ja musim taky podekovat za organizaci a vyber hospudky , btw nekomu dluzim za skvarky pac je za me zatah, uz se tesim na dalsi seanci :)

Návštěvník Kamil
Odesláno

Taktéž všem děkuji za účast i doutníky, bylo to fajn. Ještě jsem stihl Santanu, ale jen poslední půlhodinku.

post-147-0-05450800-1375458998_thumb.jpg

BTW, ty škvarky jsem asi platil já, zase jsem možná zapomněl zaplatit jednu Plzeň. :D

• po 2 týdnech...
Odesláno

V utery 20.8 od cca 17:00 se bude konat rychlosraz DSPBCh na stejnem miste jako minule

Ucastnici:

1. Kamil

2. Tikal

3. Bob123

4. FraK (20:30)

Dalsi ucastnici vitani ...

Odesláno

Kamil napsal:

Na ustavujícím nultém srazu jsme zvolili generálního tajemníka, kterým se jednohlasně stává Tikal, dále byl zvolen hlavním zapisovatelem Bob123. Ostatní členy budeme nabírat výhradně ze zištných pohnutek, rozhodujícím kritériem bude výše členského příspěvku vybíraná prostřednictvím pravých kubánských doutníků.

:lol2:

Doraz radi te uvitame v kolektivu

Odesláno (upraveno)

V humidoru je podle vlhkomeru 70%, tak snad to bude zapocene dost (a neposlete me klecet do rohu na hrach :))

Jdu radeji jednu testnout.

Upraveno uživatelem parnistroj
Odesláno (upraveno)

:eek: ježíš jen to ne....

Ne, určitě doraž,ale já osobně se zmrtvím doutníkama  :thumbsup_anim: a tentokrát bez juniora...

Upraveno uživatelem Tikal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...