blam Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Zdravim, dostal jsem od taty tyto Primky. Mohu poprosit o identifikaci. Rad bych nechal vymenit sklicko a uvedl je do stavu, abych si je mohl obcas ponosit. Kde je nechat vycistit a prohlednout. Jsem z Hradce Kralove. Rezerva chodu je 40 hodin. Presnost jem zatim nemeril. Nejde mi tak ani o to aby sly presne, ale uvest je do stavu nositelneho. I kdyz i nyni je lzw nosit. Sklicko je pomerne poskrabane. Omlouvam se za foto. Dekuji za reakce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 (upraveno) Sklo si přeleštíš sám.Nejdříve smirek č.1200,1400 a nakonec 2000 a pak obyčejná zubní pasta trochu rozředěná na hadřík a vyšmudlat do leskla.V případě hlubších škrábanců zopakovat celý postup znovu.Abys smirkem nešm.dlal i pouzdro,lze si jej olepit obyčejnou lepící páskou.Hlavně pozor na vodu,smirek jen vlhký!!!Jinak jsou to primky s kalibrem 68,verze s datumem. Upraveno 4. července 2013 uživatelem bohus76
blam Odesláno 4. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2013 To je pravda. Mam doma nekolik diamantovych past. Z ebaye. Tehda jsem znamemu lestil hardlex. I smirky nejake najdu. Moc diky. Pouzdro je zlacene? Rezerva chodu je na ty leta obstojna. Jake je priblizne stari.
bohus76 Odesláno 4. července 2013 Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Ano pouzdro je pozlaceno dvaceti mikrony zlata,označení plaque 20 /možná to rozluštíš i někde na pouzdru/
blam Odesláno 4. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. července 2013 Zitra se to pokusim rozlustit. Diky
blam Odesláno 5. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 5. července 2013 Takže se mi podařilo pod stěžejkou najít označení. Vypadá to jako P15. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
atomicsteve Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Odesláno 5. července 2013 Tak to bude jen 15 mikronů, holt se tenkrát začalo šetřit...
Venus Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Odesláno 6. července 2013 když jsme u toho, tak kolik stojí pozlacení? mám diplomaty 20 mikronu a chtěl bych je znovu pozlatit. slyšel jsem o firmě galvan nebo tak něco
bohus76 Odesláno 6. července 2013 Nahlásit Odesláno 6. července 2013 Bude to vypadat jak ocucaný bonbon,teda hrany budou fuč,nedoporučuju.
feltharg Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 lepe vyjde sehnat stejne hodinky v lepsim pouzdre pokud chces aby to zlaceni (potazmo chromovani a pod) nejak vypadalo tak to da strasne prace s brousenim a pak je to drahy a stejne to neni dokonaly...
JHonza Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 když jsme u toho, tak kolik stojí pozlacení? mám diplomaty 20 mikronu a chtěl bych je znovu pozlatit. slyšel jsem o firmě galvan nebo tak něcoGalvenn Praha 10, Sazečská ul. (pár kroků od konečné metra). Dával jsem si tam pozlatit lunetu u oblekovek a bylo to nějak do stovky (už si přesně nepamatuju).Jinak, samozřejmě, to s tím ocucáním reálně hrozí.
Mipa Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 A za tu stovku u firmy Galvenn - jak silnou vrstvu zlacení (kolik mikronů) tam nanesli - jestli se můžu zeptat. U firmy Prim, jestli se dobře pamatuju, tak začínali se zlacením sílou vrstvy 20 mikronů a postupně ji při šetření snižovali až pouze na několik mikronů a to pak dlouho při nošení nevydrží a prošoupe se to na podkladovou mosaz a vypadá to nepěkně, ba přímo hnusně. Někde jsem četl, že se snad za rok nošení ošoupe jeden mikron zlacení.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se