Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

dostal jsem od taty tyto Primky. Mohu poprosit o identifikaci. Rad bych nechal vymenit sklicko a uvedl je do stavu, abych si je mohl obcas ponosit. Kde je nechat vycistit a prohlednout. Jsem z Hradce Kralove. Rezerva chodu je 40 hodin. Presnost jem zatim nemeril. Nejde mi tak ani o to aby sly presne, ale uvest je do stavu nositelneho. I kdyz i nyni je lzw nosit. Sklicko je pomerne poskrabane. Omlouvam se za foto.

Dekuji za reakce.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Sklo si přeleštíš sám.Nejdříve smirek č.1200,1400 a nakonec 2000 a pak obyčejná zubní pasta trochu rozředěná na hadřík a vyšmudlat do leskla.V případě hlubších škrábanců zopakovat celý postup znovu.Abys smirkem nešm.dlal i pouzdro,lze si jej olepit obyčejnou lepící páskou.Hlavně pozor na vodu,smirek jen vlhký!!!Jinak jsou to primky s kalibrem 68,verze s datumem.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

To je pravda. Mam doma nekolik diamantovych past. Z ebaye. Tehda jsem znamemu lestil hardlex. I smirky nejake najdu. Moc diky.

Pouzdro je zlacene? Rezerva chodu je na ty leta obstojna. Jake je priblizne stari.

Odesláno

když jsme u toho, tak kolik stojí pozlacení? mám diplomaty 20 mikronu a chtěl bych je znovu pozlatit. slyšel jsem o firmě galvan nebo tak něco

Odesláno

lepe vyjde sehnat stejne hodinky v lepsim pouzdre :) pokud chces aby to zlaceni (potazmo chromovani a pod) nejak vypadalo tak to da strasne prace s brousenim a pak je to drahy a stejne to neni dokonaly...

Odesláno

když jsme u toho, tak kolik stojí pozlacení? mám diplomaty 20 mikronu a chtěl bych je znovu pozlatit. slyšel jsem o firmě galvan nebo tak něco

Galvenn Praha 10, Sazečská ul. (pár kroků od konečné metra). Dával jsem si tam pozlatit lunetu u oblekovek a bylo to nějak do stovky (už si přesně nepamatuju).

Jinak, samozřejmě, to s tím ocucáním reálně hrozí.

Odesláno

A za tu stovku u firmy Galvenn - jak silnou vrstvu zlacení (kolik mikronů) tam nanesli - jestli se můžu zeptat. U firmy Prim, jestli se dobře pamatuju, tak začínali se zlacením sílou vrstvy 20 mikronů a postupně ji při šetření snižovali až pouze na několik mikronů a to pak dlouho při nošení nevydrží a prošoupe se to na podkladovou mosaz a vypadá to nepěkně, ba přímo hnusně. Někde jsem četl, že se snad za rok nošení ošoupe jeden mikron zlacení. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...