villain83 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 To nechteli jeste donedavna,ale asi konecne pochopili,ze je zajem i o samotny dily,treba se pohnuly ledy,pac je logicky,ze i pri tech cenach,co za jednotlivy dily chtej,to pro ne ma ekonomicky daleko vetsi smysl takhle...verim,ze jenom tady z fora na tuhle zmenu bude reagovat hodne lidi/zakazniku..
Edifice562 Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Gratuluju,ať dobře slouží! I mně se tahle kombinace líbí nejvíce ze všech....před pár dny jsem ke své radosti vydražil Igeny viz foto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Edifice562 Odesláno 17. července 2013 Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Gratuluju,ať dobře slouží! I mně se tahle kombinace líbí nejvíce ze všech....před pár dny jsem ke své radosti vydražil Igeny viz foto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 17. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2013 Gratuluju,ať dobře slouží! I mně se tahle kombinace líbí nejvíce ze všech....před pár dny jsem ke své radosti vydražil Igeny viz foto...Dobra práce :-). Sup s nima na renovaci :-)
IzTaPa Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 To nechteli jeste donedavna,ale asi konecne pochopili,ze je zajem i o samotny dily,treba se pohnuly ledy,pac je logicky,ze i pri tech cenach,co za jednotlivy dily chtej,to pro ne ma ekonomicky daleko vetsi smysl takhle...verim,ze jenom tady z fora na tuhle zmenu bude reagovat hodne lidi/zakazniku.. ja hlavne nechapu, proc nenajdou (nemusi zrovna najimat) vice spolupracujicih hodinaru, kteri by pro ne ty renovace delali - pak zvladali rychleji a meli by mnohem vetsi business nez v soucasnosti a nemuseli by pouze prodavat nahradni dily...
Frostie Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 ja hlavne nechapu, proc nenajdou (nemusi zrovna najimat) vice spolupracujicih hodinaru, kteri by pro ne ty renovace delali - pak zvladali rychleji a meli by mnohem vetsi business nez v soucasnosti a nemuseli by pouze prodavat nahradni dily...to asi bude o tom, že tam mezi nimi není nikdo, kdo by dokázal takto racionálkně přemýšlet, jinak si to vysvětlit nedovedu
villain83 Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 ja hlavne nechapu, proc nenajdou (nemusi zrovna najimat) vice spolupracujicih hodinaru, kteri by pro ne ty renovace delali - pak zvladali rychleji a meli by mnohem vetsi business nez v soucasnosti a nemuseli by pouze prodavat nahradni dily...Chapu to,na jednu stranu mas recht,ale ja znam dva,mozna tri sikovny(!)hodiare a ty jsou praci zavaleny do haleluja.Prasata taky znam,ale o tech mluvit nechci a nebudu.Otazka je,jak lukrativni by to pro ne bylo.Vem si,co za renovaci Igenu chce Elton,kdyby to nabidli externimu hodinari,kolik myslis,ze by z toho mel?Aby se vykaslal na ostatni a rekneme tejden delal jen na tech Igenech...nevim,nemyslim si,ze by se to sikovnymu hodinarovi extra vyplatilo.To bychom se museli bavit o hodinkach za jiny kacky...tot muj nazor.
pery80 Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Odesláno 28. července 2013 (upraveno) Každopádně jsou nádherný a BW je prostě super. Už dlouho po nějakých primkách pasu a tyhle sporty jsou první na seznamu,ale ty prachy... Upraveno 28. července 2013 uživatelem pery80
Ondrej71 Odesláno 4. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 Pár fotek ze dneška .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 Hezký, hezký, ale trošku se ztrácejí v porostu - nechtělo by to trošku úpravu na anglický trávníček? Víc by vynikly
Ondrej71 Odesláno 4. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 Hezký, hezký, ale trošku se ztrácejí v porostu - nechtělo by to trošku úpravu na anglický trávníček? Víc by vynikly Já si ruce neholím, ty jo? :-))
Honza.manta Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 Mně nebylo zhůry dáno, já tím hodinky neschovávám. - To bylo jen takové drobné zašťourání.
Ondrej71 Odesláno 4. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 Mně nebylo zhůry dáno, já tím hodinky neschovávám. - To bylo jen takové drobné zašťourání.V pohodě
Henry1 Odesláno 10. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2013 Moc parádní kousek a foto jde taky.I já vlastním jedny po renovaci a neměnil bych (zatím) :-)
Ondrej71 Odesláno 15. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 15. srpna 2013 Konečně dorazila z Eltonu i krabička Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 18. srpna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2013 a takhle svítí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se