Sheridan Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Ahoj, prosim o radu. Nechal jsem vymenit baterii ve vodotesnych hodinkach do 10atm. Baterku vymenili, potvrzeni o testu vodotesnosti vystavili a pri prvnim koupani se hodinky zaparily a sklo z vnitrni strany je ted usmudlane - asi sul, bylo to v mori. Co s tim dal? Jak s nimi komunikovat? Diky.
villain83 Odesláno 8. července 2013 Nahlásit Odesláno 8. července 2013 Mas potvrzeni o tlakovce,tak co resis,reklamace,co jinyho...
Sheridan Odesláno 9. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Myslel jsem to spis tak, co je realne pozadovat a co se v takovem pripade necha s hodinkama udelat. Mam predstavu, ze kdyz do nich natece voda, zvlast slana, tak jsou odepsane. Neni to tak?
villain83 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Hele,nejsem hodinar,abych ti popsal,co konkretniho se hodinkam muze/nemuze stat pri pruniku vody di hodinek.Dobre to samozrejme neni,kor u slany vody,ktera je agresivnejsi.Ono taky asi zalezi,co to mas za hodinky,jestli vylozene sportovni,nebo...urcite se k tomu vyjadri povolanejsi,ale ja bych je z principu odnesl tam,kde provadeli tlakovku a popsal jim problem...
kuncák7 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Pokud jsi pod vodou nepustil chrono, nebo neměl špatně utaženou korunku, tak, pokud máš doklad o vodotěsnosti nárok např. na výměnu strojku ( prostě opravu hodinek ), vyčištění a podobně. Byl jsem poučen, že pokud jsi už takto čekal a neodnesl to k hodináři hned, tak se toho z původního nedá moc zachránit ( ale ani není proč zachraňovat, jednou vytopené bude pak vždy poruchovější ). Prostě nemudruj a odnes to k hodináři, kde sis nechal vyměnovat baterku- toť má rada.
Návštěvník kupec Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Nič iné, iba reklamovať u hodinára. To je hádam samozrejmé a vôbec by som to tu neriešil.........
krakra Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2013 Včera jsem potřeboval vyměnit baterku ve svých vodotěsných Festinách, to jsem netušil jakej to je problém.Na jednom místě mají zakázáno vůbec rozebírat vodotěsné hodinky, prej je posílaj jinam, musel bych platit poštovné. Na dalších místěch, prej normálně měněj baterky, dělaj i tu tlakovou zkoušku, ale jelikož je před vánocema jsou ve speciálním režimu, tak baterky ve vodotěsných hodinkách měněj až od 27-mého!! Jelikož jedu o vánocích do ciziny, tak hodinky budu potřebovat, tak jsem nechtěl čekat. Uspěl jsem až v Koscomu. Tam by to udělali komplet, ale jelikož mám poškozené sklíčko, tak to prej bude lepší bez té tlakové zkoušky, sklíčko by prej mohlo prasknout.Byl jsem překvapen, jakej problém je obyčejná výměna baterky!, v Koscomu to naopak problém nebyl vůbec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se