Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj zrovna se mi naskytla situace kdy jsem něco potřeboval z Německa koupit ale sičáci neposílali do Čech tak jsem brouzdal chvíli na netu a našel jsem firmu d-depot.cz , ktera se tímhle zabejvá jen jsem si zaplatil zboží napsal jejich adresu k ním to přišlo a do 4 dnů jsem měl věc doma takže pro ty co co byli ve stejné situaci můžu vřele doporučit.

Odesláno (upraveno)

... a kvůli tomu ses tu registroval? Hmmm ... 

Mimochodem - sičáci/syčáci.

EDIT: ... kdo z Německa neposílá do ČR by mě teda zajímalo.

Upraveno uživatelem Pavlucha
Odesláno

Třeba na E bay je spousta prodejců nezasílajících k nám,ovšem u většiny z nich nelze ani přihodit,takže v tomto případě je tato reklamní informace  k ničemu.Je třeba se spojit přímo s prodejcem.A neumím si představit jinou situaci,kde by prodejce do čR neposílal.

Odesláno

Když pominu reklamu, tak se mi stalo že mi některé obchody na německém amazonu odmítly poslat zboží do Čech. Nic zásadního, ale stát se to může. 

Návštěvník kupec
Odesláno

Ahoj zrovna se mi naskytla situace kdy jsem něco potřeboval z Německa koupit ale sičáci neposílali do Čech tak jsem brouzdal chvíli na netu a našel jsem firmu d-depot.cz , ktera se tímhle zabejvá jen jsem si zaplatil zboží napsal jejich adresu k ním to přišlo a do 4 dnů jsem měl věc doma takže pro ty co co byli ve stejné situaci můžu vřele doporučit.

???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...