mihalko1 Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 Ahoj zrovna se mi naskytla situace kdy jsem něco potřeboval z Německa koupit ale sičáci neposílali do Čech tak jsem brouzdal chvíli na netu a našel jsem firmu d-depot.cz , ktera se tímhle zabejvá jen jsem si zaplatil zboží napsal jejich adresu k ním to přišlo a do 4 dnů jsem měl věc doma takže pro ty co co byli ve stejné situaci můžu vřele doporučit.
Pavlucha Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 (upraveno) ... a kvůli tomu ses tu registroval? Hmmm ... Mimochodem - sičáci/syčáci. EDIT: ... kdo z Německa neposílá do ČR by mě teda zajímalo. Upraveno 10. července 2013 uživatelem Pavlucha
Daemonultimate Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 Třeba na E bay je spousta prodejců nezasílajících k nám,ovšem u většiny z nich nelze ani přihodit,takže v tomto případě je tato reklamní informace k ničemu.Je třeba se spojit přímo s prodejcem.A neumím si představit jinou situaci,kde by prodejce do čR neposílal.
prischera Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 Když pominu reklamu, tak se mi stalo že mi některé obchody na německém amazonu odmítly poslat zboží do Čech. Nic zásadního, ale stát se to může.
Návštěvník kupec Odesláno 10. července 2013 Nahlásit Odesláno 10. července 2013 Ahoj zrovna se mi naskytla situace kdy jsem něco potřeboval z Německa koupit ale sičáci neposílali do Čech tak jsem brouzdal chvíli na netu a našel jsem firmu d-depot.cz , ktera se tímhle zabejvá jen jsem si zaplatil zboží napsal jejich adresu k ním to přišlo a do 4 dnů jsem měl věc doma takže pro ty co co byli ve stejné situaci můžu vřele doporučit. ???
cira Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Na preposilani z nemecka pouzivam osvedcenou firmu myslim znemecka.cz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se