revo933 Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Zdravim,mam velmi tenke zapestie a chcel by som si kupit nejake hodinky oblekovky. A chcel som sa spytat, aky tip hodiniek sa hodi na tenku ruku, pripadne ake s tym mate skusenosti. Co sa tyka znacky, tak sa mi celkom pozdava orient, lenze v SK kamennych obchodoch som sa s touto znackou este nestretol, aby som si ich vyskusal, ako by mi sedeli. Dakujem za odpoved.
Micey Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Nějaký Orienty maj v Praze na Poříčí, kousek od vlezu do Palladia.A typ hodinek bych doporučil asi menší oblekovky:)
USER47 Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Jak moc tenkou tu ruku máš? Napiš obvod zápěstí a taky cenu, do který by se to mělo pohybovat. Musej to bejt automaty? Micey: Možná ještě víc než Na Poříčí maj těch Orientů přímo v Paladiu, je tam takovej krámek, kde maj i Seika, Vostoky apod...Ovšem tazatel je zjevně ze Slovenska, takže Praha je pro něj asi stejně dost z ruky.
revo933 Odesláno 11. července 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Tak obvod zapestia 17cm +- (ano myslim to vazne, hold som strasne chudy ) Tak cena by mala byt zhruba do 200?, automaty to nemusia byt
USER47 Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 17 je v pohodě, já mám jen něco málo přes 15, to je ten pravej extrém:). Koukni sem, tazatel má nejspíš dost podobný požadavky jako ty.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/63259-elegantn%C3%AD-hodinky-do-5000-pro-za%C4%8D%C3%A1te%C4%8Dn%C3%ADka/ A celkově se tu trochu porozhlídni a využij funkce hledání, podobný témata se tu objevujou dost často.
Rs. Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 tak jsem na tom něco mezi 16cm ...Dlouho jsem nosil Boccia Titanium - levný quartz, na kůži okolo 30g, safír, uvnitř nějaký plastový Epson. Dneska nosím už pouze mechaniky, od malých po velké, ale nejraději mám na volnočas "chlapecké" s 2824 a jako oblekovky 2892A2, obojí pod brandem, který už není. Celkem fajn jsou Thin-o-matic (myšleno ty z roku 1970), ale bacha, měly ty strojky svoje mušky a dílů je sakra málo. Stejně tak mám a nosím mechanická chrona i s full-calendar, to už je trochu větší a těžší, zvyknout se dá .. Takže nejlepší rada zní, kup si to, v čem se budeš cítit nejlépe, nakonec unosíš skoro cokoliv (když vynechám Monstery a podobné náčiní).
USER47 Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 /Offtopic: Zrovna monstra by unosil určitě, ty nejsou nijak velký. Do obleku samozřejmě nejsou...
little_w Odesláno 11. července 2013 Nahlásit Odesláno 11. července 2013 Seiko Spirit SARB033, co jinyho???
little_w Odesláno 1. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2013 dvoje ted byly nezavisle na sobe na WUS. oboje sly kolem 350usd, tak to az tak moc daleko od 200 euro nebude... plus minus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se