Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

měl jsem tyhle Hamiltony a maximalní spokojenost .

IMG00195-20111230-1226.jpg

+1...taky jsem je měl, Hamilton je dobrá volba...i když jsem trochu doufal, že pořídíš ty Wardy a pak sem hodíš nějakou recenzi ;)

Odesláno

+1...taky jsem je měl, Hamilton je dobrá volba...i když jsem trochu doufal, že pořídíš ty Wardy a pak sem hodíš nějakou recenzi ;)

Pro Wardy jsem byl skoro rozhodnutý, ale když jsem viděl ty Hamiltonky, tak se posunuly do pořadníku ...Třeba jindy :-)

Odesláno (upraveno)

Super, diky !!!

Zajima me jen jedna vec : kdyz jsem si v google dal vyhledat hamiltonky, tak mely na ciferniku swiss made a tyto nemaji. Jsem na mobilu, tak se mi to spatne hleda, ale zarazilo me to.

Některé modely mají Swiss made na dýnku respektive kolem průhledu na stroj,některé modely Hamilton mají Swiss made na ciferníku v blízkosti indexu 6.Proč tomu tak je,se dozvíme stoprocentně jen u výrobce,na zahraničních forech se vedou polemiky ohledně amerického původu Hamilton či dodávkami některých dílů z číny,to je ovšem irelevantní,nebot Hamilton tvoří nižší střední třídu u Swatch group,tedy jeho Swiss původ je nepopiratelný,zrovna tak ho podporuje svou kvalitou používaných strojů i zpracováním a celkovou politikou této hodinářské mašinerie  http://en.wikipedia.org/wiki/The_Swatch_Group

Upraveno uživatelem Daemonultimate

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...