Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no škoda že to není všude stejné, laik se v tom hrabe jak v kbelíku srov....k je to děs, ale děkuji za informace, ještě to nějak prošmejdím po internetu....Jirka

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

IzTaPa: To je zajimavy..dej sem pls odkaz na nejakou pravni normu, predpis nebo tak neco, zil jsem v tom, ze se ceskymu DPH pri dovozu hodinek (fyzicka osoba) legalne nevyhnes.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno
  V 29. 3. 2014 v 13:49, jiriku23 napsal:

to vypadá docela slušně projedu to , díkas

Není zač. Nevím, jak ceny, přijdou mi u Seiko/Orient docela v pohodě. A výběr myslím docela dobrej :) . Jak jsem psal, je to bez peripetií kolem dokola ...

Odesláno

pokud je pravda co píšou u jednoho modelu, že je odolnější vůči poškrábání, tak je to asi pro mě ideální volba.... :clap:

Jirka

Odesláno
  V 29. 3. 2014 v 13:49, Micey napsal:

IzTaPa: To je zajimavy..dej sem pls odkaz na nejakou pravni normu, predpis nebo tak neco, zil jsem v tom, ze se ceskymu DPH pri dovozu hodinek (fyzicka osoba) legalne nevyhnes.

nevyhnes se DPH pri dovozu. jen je otazkou, zda-li celni odbaveni musis delat ty a nebo prodavajici (a ten si to zohledni v cene).

cela tato byrokracie je popsana v celnim zakone, ale predpokladam, ze ten nikdo z mistni cist nebude (navic, kdyz je venku tak hezky) ;)

ale muzes se kouknout na stranky borderlinx.com, tam to maji pospane (jen posta je nahrazena DHLkou)

Odesláno
  V 29. 3. 2014 v 14:07, jiriku23 napsal:

pokud je pravda co píšou u jednoho modelu, že je odolnější vůči poškrábání, tak je to asi pro mě ideální volba.... :clap:

Jirka

Jaký model máš na mysli? Buď klidně konkrétnější ...

Odesláno (upraveno)

U toho třetího modelu je příměs titan-karbidu, což je v podstatě vysoce odolný keramický materiál podobný kobaltu nebo wolfram-karbidu, který se používal a možná používá například u Lüm-Tec. Jedná se skutečně o prakticky nepoškrabatelný materiál, ovšem otázkou je, jak je na tom použití tohoto materiálu u hodinek Seiko za pár tisícovek. To nedokážu posoudit.  

Z toho co jsi postnul bych volil variantu číslo dvě, potažmo jedna, ale u těch Citizenů je velikost 45mm, jestli sis toho všimnul, to nemusí sedět každému. Doporučuji někde vyzkoušet. Ty Seika Solary jsou 42mm, taková klasika.

Jinak tady jsou ty odkazy pro ostatní - stačí to zkopírovat stejně, jako do Wordu :) :

http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/seiko/panske/10575-hodinky-seiko-ssc013p1-solar-chrono.php

http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/citizen/panske/300-hodinky-citizen-bl5250-02l-perpetual-calendar.php

http://www.ihodinarstvi.cz/hodinky/seiko/panske/8462-hodinky-seiko-chronograph-snn237p1.php

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

díky za rady a tipy, no kopíroval jsem klasicky ctr+V a nic nevím asi mi to nějak zlobí, no ty citizeny se mi líbí hodně ale jestli je u černých seiko opravdu "nepoškrabatelný" materiál, tak uvidím no,  mám doma swiss ty jsou 42mm a přijdou mi normální myslím že 3MM u těch citizenu by snad nehrály až tak roli...teď ještě najdu kupce na svoje stroje a vesele jdu do nových, děkuji ti moc za čas a trpělivost...Jirka

Odesláno

Hele, vyber si, co se Ti bude líbit. Mě osobně se ta černá vůbec nelíbí, ale je to jen můj názor na který nehleď :) . Hlavně ať se líbí Tobě :) .

Odesláno

Jinak jsem koukal v prodejní sekci, že jsi začal dobře, kdyby Ta Seika nebyla "jen" 100M, tak do nich skočím ...

Odesláno

jo díky :mobile:, vždy se mi to po nějakém čase okouká, tak bych chtěl změnu, tak uvidíme co se stane, jinak jsem teda zúžil na 2 a to solar seiko a Citizen eco drive, jelikož černé seiko mají dost blbě datum ( nebral jsem ani tamo v potaz tvou reakci na barvu :-))) ) a na ten já dost koukám.. :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...