Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, omlouvám se jestli jsem tady offtopic, nejsem hodinkový znalec, ale sháním radu a zdálo se mi že bych ji zde mohl nalézt. Chystám se pořídit si hodinky Timex Weekender, které by jestli to správně chápu měly být kompatibilní s jakýmkoliv NATO řemínkem o správné šířce. V USA se prodávají i s koženými řemínky, ale u nás ne, mně se tenhle textilní docela líbí, ale chtěl bych ho střídat s nějakým univerzálnějším koženým, zvlášť když se dají celkem snadno vyměnit. Dotaz tedy zní - dají se v Čechách někde pořídit kožené NATO pásky? Narazil jsem jen na pár textilních na hodinar-frydl.sluzby.cz a strapshop.cz, a k tomu mi google vyplivl zmínku z tohoto fóra o tom, že se kožené někdy prodávaly na chronoshopu. Vzhledem k cenám poštovného se mi samozřejmě moc nechce objednávat je ze zahraničí, ale kdyby existovala nějaká nepříliš drahá alternativa, tak ji samozřejmě taky využiji. 

Předem díky za radu,

Vozka

Odesláno

zvol si radsej rucne robeny remen alebo remen od zvucnejsej znacky. ani nechcem vediet ako a cim su cinene koze na NATO remenoch za 15 USD ktore pochadzaju z ciny.. okrem toho ich pravdepodobne siju deti alebo stare tetusky pracujuce 18 hodin denne priviazane o pracovny stol hrdzavym drotom...

Odesláno

Děkuju za rady!

Je mi jasné že čína za 15 USD nebude kvalitní, ale jsem celkem chudý student a na rovinu říkám že 80? za řemen si dovolit nemůžu, navíc je to dvojnásobek ceny hodinek. Nechám si to projít hlavou, zrnovy ceny se mi zdají skoro přijatelné (přijatelné čistě subjektivně, opět neříkám že kvalita za tu cenu nestojí!), navíc je to kolega bubeník :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...