Přejít na obsah

The Eone Time Bradley - Telling Time Through Touch

IzTaPa

Doporučené příspěvky

duvod, proc jsou ty hodinky 'divny' je predevsim v tom, ze jsou urcene pro slepce.. ;)

Tak potom je to parádní funkční kousek!

A pro ty, kteří mají to štěstí, že vidí, by to mohli vyrábět jako hračičku bez strojku, kde by se ty "ručky" pohybovaly zcela volně - takové chrastítko pro nervózní, co nevydrží chvilku v klidu  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak potom je to parádní funkční kousek!

A pro ty, kteří mají to štěstí, že vidí, by to mohli vyrábět jako hračičku bez strojku, kde by se ty "ručky" pohybovaly zcela volně - takové chrastítko pro nervózní, co nevydrží chvilku v klidu :)

Jestli chces chrastitko,jebni s hodinkama vo kachlicky,aspon trikrat,pak se rucicky budou pohybovat libovolne,stejne tak zbytek strojku,v neposledni rade to bude vydavat prima zvuky a nedas za to raketu:-)

Odkaz ke komentáři

estli chces chrastitko,jebni s hodinkama vo kachlicky,aspon trikrat,pak se rucicky budou pohybovat libovolne,stejne tak zbytek strojku,v neposledni rade to bude vydavat prima zvuky a nedas za to raketu:-)

... a jo, pravda. Nedocvaklo mi, že se to dá poladit svépomocí :-)  No prostě ty ručky ve tvaru kuliček ve mně vzbudily vzpomínky na takové ty různé kulaté hlavolamy, kde se měly volně pohybující kuličky pod sklem umístit do nějaké prohlubně.

Odkaz ke komentáři

... a jo, pravda. Nedocvaklo mi, že se to dá poladit svépomocí :-) No prostě ty ručky ve tvaru kuliček ve mně vzbudily vzpomínky na takové ty různé kulaté hlavolamy, kde se měly volně pohybující kuličky pod sklem umístit do nějaké prohlubně.

Jasny,to si pamatuju:-)Stejne jsou slepecky hodinky obecne docela machrovina...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...