IzTaPa Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 http://www.hodinkee.com/blog/the-eone-time-bradley-telling-time-through-touch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 hmm ked bude "hodinovka" v okoli 12, nebude ju vidno... inac supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Hm........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Každopádně něco novýho, neokoukanýho. Ale jsem z toho rozpačitej, jak se na to tvářit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 hmm ked bude "hodinovka" v okoli 12, nebude ju vidno...Jakto, proč? Přijde mi, že tam bude vidět stejně jako kdekoli jinde (blbě). Jinak se mi to líbí velice, hezká blbůstka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. července 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 (upraveno) duvod, proc jsou ty hodinky 'divny' je predevsim v tom, ze jsou urcene pro slepce.. Upraveno 26. července 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 duvod, proc jsou ty hodinky 'divny' je predevsim v tom, ze jsou urcene pro slepce.. Tak potom je to parádní funkční kousek! A pro ty, kteří mají to štěstí, že vidí, by to mohli vyrábět jako hračičku bez strojku, kde by se ty "ručky" pohybovaly zcela volně - takové chrastítko pro nervózní, co nevydrží chvilku v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 Tak potom je to parádní funkční kousek! A pro ty, kteří mají to štěstí, že vidí, by to mohli vyrábět jako hračičku bez strojku, kde by se ty "ručky" pohybovaly zcela volně - takové chrastítko pro nervózní, co nevydrží chvilku v klidu Jestli chces chrastitko,jebni s hodinkama vo kachlicky,aspon trikrat,pak se rucicky budou pohybovat libovolne,stejne tak zbytek strojku,v neposledni rade to bude vydavat prima zvuky a nedas za to raketu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 estli chces chrastitko,jebni s hodinkama vo kachlicky,aspon trikrat,pak se rucicky budou pohybovat libovolne,stejne tak zbytek strojku,v neposledni rade to bude vydavat prima zvuky a nedas za to raketu:-) ... a jo, pravda. Nedocvaklo mi, že se to dá poladit svépomocí :-) No prostě ty ručky ve tvaru kuliček ve mně vzbudily vzpomínky na takové ty různé kulaté hlavolamy, kde se měly volně pohybující kuličky pod sklem umístit do nějaké prohlubně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 26. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2013 ... a jo, pravda. Nedocvaklo mi, že se to dá poladit svépomocí :-) No prostě ty ručky ve tvaru kuliček ve mně vzbudily vzpomínky na takové ty různé kulaté hlavolamy, kde se měly volně pohybující kuličky pod sklem umístit do nějaké prohlubně.Jasny,to si pamatuju:-)Stejne jsou slepecky hodinky obecne docela machrovina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se