Jiribartl Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Poprvé jsem si je blíže prohlédl někdy v březnu tohoto roku. Byly v limitce na meshi a v ohromné krabici s katamaránem. Čím mě zaujaly ? rozumnou velikostí 44 mm, oboustranným AR, ?nárazníkem? pouzdra na straně mohutné korunky a devítky, se safírovou vložkou lunety a vůbec osobitým designem.Dvakrát tu proběhly v prodejní sekci, jedny a ty samé, nakonec jsem neodolal a po čtvrteční anabázi po mnou vybraných obchodech a pokukování po několika zajímavých kouscích, limitku ve verzi na kaučuku koupil.Nechci se tu dále rozepisovat, pokud budete mít zájem, mrkněte do recenzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Moc pěkný kousek, taky po nich pokukuji. Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 28. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2013 Gratuluju,parádní Alpiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Tie su naozaj pekne, gratulujem! Moja kava:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 Koukám po nich.. Produktové fotky na Koscomu jsou děsné, ale stačí si trochu pohrát...Prosím o info- co je za materiál na lunetě?Jak si na tom momentálně stojí firma? Nejsou nijak na výsluní, moc o nich není slyšet, ale portfolio mají pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 29. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2013 V tom PVD prevedení vyzerajú dobre........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2013 Taky jsem si je v koscomu zkoušel a dost o nich uvažoval jak byly v prodejním vláknu. Jsou super, gratulace. Obecně na mě Alpina působí velmi sympaticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se