Přejít na obsah

Kam na dovolenou - tipy

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO

Nějak nechápu, proč tahat dvouletý dítě na druhou stranu planety ? Sorry za ten dotaz, ale když jsme letěli do Mexika, tak jeden pár na sedačce vedle nás měl dítě podobnýho věku. Řvalo celou cestu tam i zpět. Strašnej zážitek ....

Deti sou DNA svych rodicu..... Tos moch vyridit na miste

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tome, nemel bys uz jit do pelisku ke sve krasne novomanzelce misto vysedavani u kompu?

BTW - ja nemusim, ja jsem nemocnej...

Máš recht. Jdu na to vlítnout a za 33 měsíců se půjdeme do letadla taky na někom vyřádit :D

Deti sou DNA svych rodicu..... Tos moch vyridit na miste

To dítě za to podle mě nemůže. Častá změna tlaku v kabině, rozhozený denní režim, nepříjemný pocity, chudák smrádě neví, co jinýho má dělat, než řvát. A s rodičem, kterej takovej výlet považuje za dobrý nápad už asi taky nic neuděláš...

Podle mě je to prostě nesmysl, tahat takhle malý děti na druhej konec světa, když to není nezbytně nutný....

Odkaz ke komentáři

prosim o vyjadreni k tematu, zajima me to ubytovani, v kazdem letu do ciny i zpet lita takovych decek nekolik, a i tady na foru byl na seychellach s dvouletym deckem kolega vloni, tak pls nechte diskusi o smysluplnosti stranou, nekdo je na cestovani letadlem zvykly, jine dite z toho bude vypleskle i v sesti letech. Seychelly jsou na 13h, neletime na bahamy 35h.

Odkaz ke komentáři

no jiste, nenech se odradit a vemte prcka okoupat. Navic tam na spouste plazi nejsou vlny, takze na pohodu i s ditetem

chces zustat jen na Mahe?

Ja byl akorat na Praslinu a na La Dique a pojal jsem to celkem budgetove a resil ubytko az na miste

Kazdopadne hezky, cisty apartmany a vubec bych se tam s ditetem nebal.

Otazka je, zda chces resort a jakej mas rozpocet na noc...

Odkaz ke komentáři

Diky, pocital jsem, aby to vyslo do dvou kil sakumprask, to ale neznamena, ze bych to musel vycerpat. Nasel jsem perfektni ubytovani treba i v recku, kde by to vyslo levneji, takze spis uvazuju kam. Chteli bysme vylozene pekne ubytovani, plaz a more, soukromi a klid, moznost dobreho jidla v pesi vzdalenosti. Nemas odkaz na ty apartmany?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem asi spatne vyhledaval na letusce, ale naslo mi to vzdycky spoj na nekolik prestupu s celkovou dobou kolem tech 35h, to mi prislo uz fakt dost. Mrknu na to jeste.

Ten časový údaj ohledně Baham není korektní. Bahamy dáš za stejný čas jako Seychelly. :-)

Odkaz ke komentáři

Odkaz nemam, kdyz jsme vylezli z lodi, tak jsme ukecali slusny ubytko do 60 eur se snidani. Na La Dique jsme drandili porad na kole, byla to hrozna sranda a objeli jsme to nekolikrat. S tim prckem to chce asi neco na plazi, to nemuzu slouzit. My byly tak 500 metru od plaze, ale jezdili jsme dal na.mnohem hezci. Osobne bych vybral neco na pekny plazi, nektery fakt stojej za to!

Jestli chcete zustat na Mahe, tak zjistim od kamarada nakej tip. Praslinu bych se asi vyhnul, tam je jen jedna top plaz a to Anse Marcel, ostatni nejak extra nenadchnou. Ale my jsme dost narocna dvojka a benchmark je pro nas Karibik.

Co se bezpecnosti a hygieny tyce, tak fakt doporucuju. Jedinej vopruz byly pisecny blechy na jedny plazi a pak na me spadnul obrovskej pavouk. To jsem se malem posral. :) Ale na Sri lanku to nema. Tam jsem zlomil koste o tarantuli, to byla teprve sranda. Ja kterej nemusim ani sekace... :))

Fakt doporucuju, je to tam drazsi, ale da se jist i za levnejc. Tebe to ale pri rozpoctu 200k trapit nemusi. My jezdime za levno, ale castejc. Apropo, nepremejslels o Dubaji? Tam jsou celkem levny a pekny resorty na plazi a nemusis prestupovat a trapit prcka na letisti...

Odkaz ke komentáři

.... a pak na me spadnul obrovskej pavouk. To jsem se malem posral. :) Ale na Sri lanku to nema. Tam jsem zlomil koste o tarantuli, to byla teprve sranda. Ja kterej nemusim ani sekace... :))

...

Vidím, že to máme podobně :) V Austrálii je pavouků tolik, že jsem v noci po baráku chodil s repelentem ... a fotka je z džungle na Tahiti, stonožce na ní kouká tak 15% ... měl jsem z fleku 200 tepovku :D No jo někdy je to docela zábava, pro nás suchozemce.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete totálně vypnout a mít klid, doporučuji Maledivy. Konkrétně já jsem vybral Angaga Island, malý ostrůvek , který se dal obejít za deset minut. Krásný útes (pro ty , kteří mají rádi podvodní svět). Žádné diskotéky a podobné kratochvíle, jen totální relax. Transfer hydroplánem( perfektní zážitek), bydlení v domcích na kůlech ve vodě(water villas), fakt super. Ostatní lidi jsme viděli akorát u stolování, jinak jako na pustém ostrově. Bližší info a foto není problém.

Upraveno uživatelem peetrys
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete totálně vypnout a mít klid, doporučuji Maledivy. Konkrétně já jsem vybral Angaga Island, malý ostrůvek , který se dal obejít za deset minut. Krásný útes (pro ty , kteří mají rádi podvodní svět). Žádné diskotéky a podobné kratochvíle, jen totální relax. Transfer hydroplánem( perfektní zážitek), bydlení v domcích na kůlech ve vodě(water villas), fakt super. Ostatní lidi jsme viděli akorát u stolování, jinak jako na pustém ostrově. Bližší info a foto není problém.

Tak daj nejaké bližšie info, idálne link.  Aktuálne hľadám niečo na svadobnú cestu takže každý tip poteší :)

Odkaz ke komentáři

Tak daj nejaké bližšie info, idálne link.  Aktuálne hľadám niečo na svadobnú cestu takže každý tip poteší :)

Tady:

http://angaga.com.mv/

není to masovka. Maximální obsazenost ostrova byla tehdy 120 lidí. Jsou i levnější resorty, ale tento jsem si opravdu užil Jestli řešíš svatební cestu, připlať si  water villas. Je to cca. o 30 000,- na týden dražší, ale je to paráda a romantika...

post-37971-0-88072900-1423483576_thumb.jpg

post-37971-0-04585000-1423483766_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...