tenge Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 Jarett - parádní tripreport..hned bych jel.. Nicméně potřebuju poradit na červenec ...chceme Rakousko do vysokých hor nebo někde okolo. Víte o nějakém příjemném středisku, ze kterého se bude dát chodit cca 5 dní na celodenní výstupy (poslední 4 roky byly každoročně Tatry, tak to letos změníme na Alpy.. Potřebuju ubytko pro 6 lidí, ale to si seženu přes booking nebo tam zavolám. ale spíš místo odkud to půjde takhle chodit..dík
Mechac Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 V létě v Rakousku na lezení do hor můžeš vyrazit prakticky kamkoliv, záleží na náročnosti, pěkný je Grossglockner / Kleinglockner, to je i s přespáním na E-J Hütte. Pokud to má být jen špacírování, tak vyber jakékoliv vrcholy s lanovkou ideálně s vyhlídkou, jezery apod., když je to pro někoho náročné, vždy můžeš tam nebo zpět jet lanovkou. Na to je fajn okolí Kaprunu na 2-3 dny (jezera, ledovec, soutěsky dole), pak bych mrknul na den na Dachstein na tu vyhlídku tam, a zakončil to ve Werfenu v těch ledových jeskyních (to fakt doporučuju), mrknout na werfen burg + třeba vedle Bad reichenhall doly a Orlí hnízdo, kdyby zbyl čas. Jestli hledáš něco náročnějšího, tak mrkni na nějaké ferraty a stačí si vybrat :-)
dan83 Odesláno 29. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2015 tenge - uz nekolikrat u manzelu Barankovych v Leogangu, jsou to cesi, co tam maji 2 apartmanove domy, od nedavna i jeden v Kaprunu. Zazemi peckovni, tury jak pesi tak kola - oboji stoji za to, byli jsme naposledy leto 2012, tehdy jeste jenom s jednim prckem, si to v krosne uzil. Treba na Asitz, je tam pivovar v 17tistech a nceo metrech n.m., dole v Leogangu je super hospudka Jederman Beisel, majitel umi i neco malo cesky, vari famozne - domaci strudl, klubovy sendvic, steaky... odkaz na ubytko, my byli v Hausu Blueberry: http://www.leogang.cz treba to jak maji vymyslenou Salzburgskou kartu je fantazie pro objevovani a turistiku klidne napis SZ pokud budes chtit neco vedet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Zeptám se tady na vyzkoušenou lokalitu v Řecku Zakynthos.Byl někdo popř.nějaké rady do jaké oblasti tam? Předem moc děkuju.
Tondaa73 Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Zakynthos mám za sebou 2x.Byl jsem v Alykanas, tam je poměrně klídek, jestli chceš víc živo, podívej se na Tsilivi. To je kousek na sever od hlavního města HLAVNĚ se ale vyhni Laganas na jihu, je to jeden velký večírek puberťáků.... neustálý řev a problémy....naposledy, když jsem ostrov navštívil, tak tam jednoho sejmul taxíkář....Jinak Zakynthos mohu doporučit, je moc hezký, já ho na čtyřkolce projel celý.Kdyby jsi potřeboval ještě něco vědět, vesele se ptej...
MJ. Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 jj Zakynthos je dobrej. Já byl v Kalamaki.Exoty z Laganas sme si prohlíželi když je sváželi do nemocnice.
Návštěvník Mitak Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Můžu potvrdit to s tím Laganasem. Byl jsem tam kdysi hodně dávno jako puberťák a bylo to velmi opilé :-)
SCIFI Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Hoši kdyby měl někdo tip na něco co nevynechat na Bali co nenajdu v průvodci tak budu rád za info. A asi blbej dotaz ale budu mi tam fungovat nabíječka?
jartop Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 My ted vybrali Tsilivi, tak jsem zvedav, jake to tam bude. Ale "proskutrime" to tam vsechno...
Návštěvník Mitak Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 (upraveno) Hoši kdyby měl někdo tip na něco co nevynechat na Bali co nenajdu v průvodci tak budu rád za info. A asi blbej dotaz ale budu mi tam fungovat nabíječka?Jeden můj kámoš napsal o Bali docela slušný a praktický cestopis.http://marekl.ontheroad.to/bali-a-singapur-2009Já jsem jeho itinerář s mojí ženou projel skoro stejně v roce 2011 a bylo to fajn. Nebudu vypisovat, které místo se mi líbilo víc nebo míň, záleží na vkusu, ale pokud budeš mít půjčené auto aspoň na týden, tak to stihneš v pohodě důkladně projet všechno. Pár fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. května 2015 uživatelem Mitak
laskajefajn Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Tondo a co Kalamaki hotel Golden Sun. Byl tam nekdo? Koukal ze je rozdil v cene mezi cervnem a cervencem. Mame vybrany termin 2.6 az 12.6
Tondaa73 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 V Kalamaki jsem se nepohyboval.....koukal jsem na mapu, je to hned pod hlavním městem, směrem na Laganas. Jestli chceš, mám kamaráda, co na Zakynthu dělal pár let delegáta, tak se ho můžu na místo i hotel zeptat. S kým ( myslím CK ) tam jedeš?
laskajefajn Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Tondo je to pres Invii. Ona ma nasmlouvano asi 50 cestovek takze by to bylo pres ni. Jinak psal jsem Ti SZ. Diky moc.
Roubass Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Tak můžu i přes Expo (moc lidí) doporučit Miláno, super, trochu víc lidí, ale Expo určitě stojí za to vidět... Až na Český pavilon, který stojí za .... Hrozná nuda, ostatní pavilony krása. Nevýhoda jsou i ceny, který jsou pochopitelně kvůli Expu plný a vyšší než normálně... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk
laskajefajn Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 Chlapi: chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s nákupy v Duty free.Třeba v parfumerce.Vyplatí se to?
sibirnaya Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Odesláno 27. května 2015 ani ne, euro nahore, dolar nahore, vonafku si raci kup v cesku na netu..
Tomas_2002 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Chlapi, vybírám destinaci na další dovolenou. Byli jste někdo v : FilipínyMalajsieKubaČína ??? Jsem ještě trochu rozmazlenej z Vietnamu, kde stálo pivo pětikorunu a jídlo dvacku, tak doufám v něco podobnýho :-)
Tondaa73 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 (upraveno) Kuba super, ale je důležité, s kým a kam jedeš. Já tam byl popíjet, a bavit se s děvčaty... :-) Edit. V Číně i na Filipínách jsem byl také, ale je to už přes 20 let, takže passé....tam už bude všechno jinak... A Kuba a Vietnam je velký rozdíl. :-) Upraveno 4. června 2015 uživatelem Tondaa73
Návštěvník Mitak Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 (upraveno) Já jsem byl na Kubě tahat 20 kg bágl na zádech a bydlet u místních a už bych jel radši jen do hotelu na Varadero :-) S cenama jídla jako Vietnam nepočítej ani omylem, ale flaška rumu vyjde pod sto korun. Upraveno 4. června 2015 uživatelem Mitak
Mechac Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Čína - to je dost obecné, záleží co bys tam chtěl vidět. Mě baví kombinace velkoměsta a hor, a na to je v Číně fajn kombo Shanghai + Huangshan (známé takovou tou svou "skywalk" :-)) je to na čínské poměry kousek od sebe, cca 500 km (vlakem). Shanghai a okolí, zejména Suzhou má také velmi pěknou okolní přírodu, můžeš tam strávit 3 týdny jen na výletech, ani o tom nevíš :-) Jako jiná Asie, je to úplně jiný svět, zejména mimo Shanghai. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se