Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A čo tie nové Julianove 44mm bez dátumu a so zafírom? Faktom len je že tá cena je trošku prehnaná...

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

:D tak to máš poriadnu výdrž :D ja som mal problém keď pošta nedorazila v piatok a musel som čakať cez víkend...

• po měsíci...
Odesláno

Dle mých informaci je společnost vyrábějící hodinky Poljot Sturmanskie v konkurzu a brzy bude asi problém se sehnání náhradních dílu na tyto hodinky.

• po měsíci...
Návštěvník eloga
Odesláno

Dik, no stale uvazujem ci to nenecham tak a pokusim sa to prehliadnut.... (celkom mi je Juliana luto, kedze komunikacia s nim je dobra, ale zas na druhej strane nepodarok je nopodarok) vyzera to nasledovne, vacsina ludi si to ani nevsimla resp. tvrdi ze by to nechali tak:

bych řekl takovou věc, v souvislosti s tou "kvalitou", ale opatrně, aby z toho zase nebylo zbytečné haló. Jseš si jistý, že tohle je vyrobené v Rusku?

To by mě tedy zajímalo, nehledě na to, že je velmi snadné je fejknout, což se v čínském Ci.ci.karu dělá běžně. Průvodním znakem bývají pomotané nápisy latinky a azbuky dohromady. To "a" ve slově Kamňa na mě dělá ten dojem.

**

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem vyměnil originální pásek na svých miláčcích za pořádný hnědý kožený řemen. Zaexperimentoval jsem a vybral tmavě hnědý z luxusní řady řemínků jinak nic moc firmy Condor. Cena nebyla tak hrozná, tlustý je snad půl centimetru, spona je velká skoro jako hodinky, ale zatím jsem velmi spokojený - podle mě se ke "šturmanskému" typu hodinek hodí víc než původní černý aligátor nebo co to bylo.

sturm.jpg

Ale teď pár poznámek k originálnímu řemínku: to je teda děs běs. Až po sundání z hodinek jsem si všimnul, že to je Hirsch! Přiložená fotka možná vypadá nechutně, ale realita je zcela nevinná - takhle vypadá pásek po dvouměsíčním nošení...  :angry: Já přitom řemínky vůbec neničím, kvalitní mi běžně vydrží i několik let, nekoupu se s nimi, moc se mi nepotí ruka. No a tenhle Hirsch po měsíci mírně zmoknul, okamžitě pustilo nějaké tmavě hnědé svinstvo (zevnitř?) a zabarvilo půlku vnitřní strany pásku, a po dalším měsíci nošení pásek na vnitřní straně prasknul. Znovu opakuji - bez koupání, pocení, hodinky jsem na noc sundával, lépe už jsem se k pásku chovat nemohl. Za mě teda Hirsch už nikdy, jestli tohle má být kvalita, tak to si místo jednoho radši koupím deset Mavexů.

hirsch.jpg

Upraveno uživatelem dykmore
  • po měsíci...
Odesláno

Jupííí tak už je mám :))

Nakonec mi je sehnali v Gammy (na porici)

Tak je dražím. Jsou nové. Co myslíte, za kolik bych do toho měl zahučet?

• po měsíci...
Odesláno

Dle mých informaci je společnost vyrábějící hodinky Poljot Sturmanskie v konkurzu a brzy bude asi problém se sehnání náhradních dílu na tyto hodinky.

tomu by odpovídalo i to že na stránce http://www.ruskychronograf.sk je nabídka na poljot i šturmanskie delší dobu prázdná :-(

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...