petr117 Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Ahoj, nedá mi to, abych se s Vámi nepodělil o radost. Hodinky se mi vrátily z renovace a jsou v nerezu.
Martin5p Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Pěkný kousek a v nerezu. Kdybys uvažoval o prodeji beru je...
Pavel R. Odesláno 13. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2007 Ahoj, nedá mi to, abych se s Vámi nepodělil o radost. Hodinky se mi vrátily z renovace a jsou v nerezu. Krásné hodinky, tiše závidím... Mohl bys nám prozradit, kolik Tě renovace stála?
Tomasek Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Mě by zajímalo, už o tom dlouho přemýšlím, jakou unikátní technologii mají v Eltonu, že chromované pouzdro zrenovují do nerezu. A i ten ciferník Humberto, jak ho dokáží zrestaurovat tak, že vypadá jako nový, ručky jakbysmet.
mechano Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Mě by zajímalo, už o tom dlouho přemýšlím, jakou unikátní technologii mají v Eltonu, že chromované pouzdro zrenovují do nerezu. A i ten ciferník Humberto, jak ho dokáží zrestaurovat tak, že vypadá jako nový, ručky jakbysmet. Není to to slavné "ponerezení" ?
VS Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Mě by zajímalo, už o tom dlouho přemýšlím, jakou unikátní technologii mají v Eltonu, že chromované pouzdro zrenovují do nerezu. A i ten ciferník Humberto, jak ho dokáží zrestaurovat tak, že vypadá jako nový, ručky jakbysmet. Já bych to tipoval na následující postup: 1. došlé hodinky hodí do kontejneru 2. z regálu vytáhnou hodinky v nerez pouzdru 3. dva měsíce počkají 4. hodinky pošlou zákazníkovi Ale může to být i jinak a třeba mění jen poškozené části. V každém případě si nerez pouzdro umí vyrobit.
NIGHTinGALE Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 ... a ošoupanou lunetu se setřenými indexy tak krásně opraví, že vypadá jako nová. Já si koupil bílou pastelku a zkoušel je doma domalovat, ale moc mi to nešlo. No jo, jsou v tom Eltonu ale šikulové Ale už jim asi docházejí stroječky, proto v Cigiho limitované edici požadují po každém zájemci dva. Aby bylo z čeho dělat ty renovace Ale teď vážně - gratulace majiteli, tyhle zelenobílé se mi ze sportů dvojek líbí nejvíce.
xmenm05 Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 ... a ošoupanou lunetu se setřenými indexy tak krásně opraví, že vypadá jako nová. Já si koupil bílou pastelku a zkoušel je doma domalovat, ale moc mi to nešlo. No jo, jsou v tom Eltonu ale šikulové Ale už jim asi docházejí stroječky, proto v Cigiho limitované edici požadují po každém zájemci dva. Aby bylo z čeho dělat ty renovace Ale teď vážně - gratulace majiteli, tyhle zelenobílé se mi ze sportů dvojek líbí nejvíce. To je tím, že jsi ještě neviděl naživo tyhle ... http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...001_sportII.JPG http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...002_sportII.JPG http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...004_sportII.JPG Jinak blahopřeju k renovaci, já jsem to v komunikaci s eltonem nazýval spíše "převléknutím" nicméně výsledkem jsou naprosto krásné hodinky a tak mě ta terminologická vsuvka tolik nebere. Je mi jedno, jestli je renovace to správné slovo ... mám hodinky, které dělají radost a nestydím se je nosit, naopak ... A tyhle vypadají, že se taky není za co stydět ...
VS Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Která vteřinová ručička tam vlastně patří? Mám úplně stejné, ale ručička je bílá se zeleným obdélníčkem na konci.
xmenm05 Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Která vteřinová ručička tam vlastně patří? Mám úplně stejné, ale ručička je bílá se zeleným obdélníčkem na konci. Přiznám se, že humbertoidní sportII jsem nejčastěji viděl s oranžovou štíhlou vteřinovkou ... ty moje nerez mají vteřinovku cihlově červenou, takže ladí s červenými poli v indexech ... ale asi to taky bude jak to zrovna komu přišlo do ruky ...
NIGHTinGALE Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 To xmenm05: Perfektní. Paráda. Moc hezké hodinky. A tento číselník není tak obvyklý. Dotaz: kde bereš tyhle řemeny? To je tuším ten stejný, který byl na těch Poljotech, které jsem od Tebe koupil. Každému se líbí, každý ho obdivuje
petr117 Odesláno 15. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Mě by zajímalo, už o tom dlouho přemýšlím, jakou unikátní technologii mají v Eltonu, že chromované pouzdro zrenovují do nerezu. A i ten ciferník Humberto, jak ho dokáží zrestaurovat tak, že vypadá jako nový, ručky jakbysmet. Já bych to tipoval na následující postup: 1. došlé hodinky hodí do kontejneru 2. z regálu vytáhnou hodinky v nerez pouzdru 3. dva měsíce počkají 4. hodinky pošlou zákazníkovi Ale může to být i jinak a třeba mění jen poškozené části. V každém případě si nerez pouzdro umí vyrobit. Safra, cítím se zahanben a jsem zmaten, jak mě doběběhli
petr117 Odesláno 15. dubna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Ahoj, nedá mi to, abych se s Vámi nepodělil o radost. Hodinky se mi vrátily z renovace a jsou v nerezu. Krásné hodinky, tiše závidím... Mohl bys nám prozradit, kolik Tě renovace stála? Myslím, že ceny byla někde v rozmezí 2,5-2,7 k. Posuzovat zda je to hodně nebo málo zde rozhodně nechci. Chtěl jsem, aby hodinky vypadaly jako nové a musím říci, že renovace / výměna pozdra a příslušenství + vyčištění a seřízení hodinek - výměna opotřebovaných částí / splnila očekávání - takže plná spokojenost. A navíc jsem v dnešní době globalizace podpořil domácího výrobce a tím zaměstnanost v ČR takže jsem spokjen dvojnásob
Dali Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Mě by zajímalo, už o tom dlouho přemýšlím, jakou unikátní technologii mají v Eltonu, že chromované pouzdro zrenovují do nerezu. A i ten ciferník Humberto, jak ho dokáží zrestaurovat tak, že vypadá jako nový, ručky jakbysmet. Já bych to tipoval na následující postup: 1. došlé hodinky hodí do kontejneru 2. z regálu vytáhnou hodinky v nerez pouzdru 3. dva měsíce počkají 4. hodinky pošlou zákazníkovi Ale může to být i jinak a třeba mění jen poškozené části. V každém případě si nerez pouzdro umí vyrobit. Safra, cítím se zahanben a jsem zmaten, jak mě doběběhli Koukám, začala ti z toho koktat klávesnice. Já tam mám na renovaci sport 1. gen. a mám termín 3 měsíce. Asi je mají o polici výš a skladníkovi se tam blbě leze. Gratuluji pěkné, navíc je to renovace, takže citový vztah zůstává.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Mně se taky jedny vrátily po renovaci:
VS Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Mě by zajímalo, už o tom dlouho přemýšlím, jakou unikátní technologii mají v Eltonu, že chromované pouzdro zrenovují do nerezu. A i ten ciferník Humberto, jak ho dokáží zrestaurovat tak, že vypadá jako nový, ručky jakbysmet. Já bych to tipoval na následující postup: 1. došlé hodinky hodí do kontejneru 2. z regálu vytáhnou hodinky v nerez pouzdru 3. dva měsíce počkají 4. hodinky pošlou zákazníkovi Ale může to být i jinak a třeba mění jen poškozené části. V každém případě si nerez pouzdro umí vyrobit. Safra, cítím se zahanben a jsem zmaten, jak mě doběběhli Nenech si zkazit radost. Jsou to hezké hodinky. Mám je taky. Zrovna je nasazuji a jdu provětrat kolo. Je tam to správné počasí.
Tomasek Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Která vteřinová ručička tam vlastně patří? Mám úplně stejné, ale ručička je bílá se zeleným obdélníčkem na konci. Z tohoto obrázku je to zřejmé, je to katalogový list Prim.
BUBÁK Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Mně se taky jedny vrátily po renovaci: http://img244.imageshack.us/img244/5566/le...eimg1318gm0.jpg Koukám, že i pouzdro Ti vyleštili, aby vypadaly původně. Už se dají nosit? Před časem jsi psal, že ne, ale určitě jim přijdeš na chuť.
VS Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Která vteřinová ručička tam vlastně patří? Mám úplně stejné, ale ručička je bílá se zeleným obdélníčkem na konci. Z tohoto obrázku je to zřejmé, je to katalogový list Prim. Tak to mám asi fake Ale nijak mi to nevadí, pouzdro taky není původní.
BUBÁK Odesláno 15. dubna 2007 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2007 Která vteřinová ručička tam vlastně patří? Mám úplně stejné, ale ručička je bílá se zeleným obdélníčkem na konci. Z tohoto obrázku je to zřejmé, je to katalogový list Prim. Katalog je katalog, ale reálně se v 80. tých letech prodávaly oba typy jak s červenýma, tak s oranžovýma vteřinovkama a ty bílé také s bílou vteřinovkou se zeleným obdelníčkem. Na 150%.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se