Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ahoj, nedá mi to, abych se s Vámi nepodělil o radost.  Hodinky se mi vrátily z renovace a jsou v nerezu.

Krásné hodinky, tiše závidím... Mohl bys nám prozradit, kolik Tě renovace stála?

Odesláno

Mě by zajímalo, už o tom dlouho přemýšlím, jakou unikátní technologii mají v Eltonu, že chromované pouzdro zrenovují do nerezu. A i ten ciferník Humberto, jak ho dokáží zrestaurovat tak, že vypadá jako nový, ručky jakbysmet.

Odesláno

Mě by zajímalo, už o tom dlouho přemýšlím, jakou unikátní technologii mají v Eltonu, že chromované pouzdro zrenovují do nerezu. A i ten ciferník Humberto, jak ho dokáží zrestaurovat tak, že vypadá jako nový, ručky jakbysmet.

Není to to slavné "ponerezení" ? laugh.gif

Odesláno

Já bych to tipoval na následující postup:

1. došlé hodinky hodí do kontejneru

2. z regálu vytáhnou hodinky v nerez pouzdru

3. dva měsíce počkají

4. hodinky pošlou zákazníkovi

biggrin.gif

Ale může to být i jinak a třeba mění jen poškozené části. V každém případě si nerez pouzdro umí vyrobit.

Odesláno

... a ošoupanou lunetu se setřenými indexy tak krásně opraví, že vypadá jako nová.

Já si koupil bílou pastelku a zkoušel je doma domalovat, ale moc mi to nešlo. No jo, jsou v tom Eltonu ale šikulové smile.gif

Ale už jim asi docházejí stroječky, proto v Cigiho limitované edici požadují po každém zájemci dva. Aby bylo z čeho dělat ty renovace smile.gif

Ale teď vážně - gratulace majiteli, tyhle zelenobílé se mi ze sportů dvojek líbí nejvíce.

Odesláno

... a ošoupanou lunetu se setřenými indexy tak krásně opraví, že vypadá jako nová.

Já si koupil bílou pastelku a zkoušel je doma domalovat, ale moc mi to nešlo. No jo, jsou v tom Eltonu ale šikulové smile.gif

Ale už jim asi docházejí stroječky, proto v Cigiho limitované edici požadují po každém zájemci dva. Aby bylo z čeho dělat ty renovace smile.gif

Ale teď vážně - gratulace majiteli, tyhle zelenobílé se mi ze sportů dvojek líbí nejvíce.

To je tím, že jsi ještě neviděl naživo tyhle smile.gif ...

http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...001_sportII.JPG

http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...002_sportII.JPG

http://forum.chronomag.cz/postgallery.php?...004_sportII.JPG

Jinak blahopřeju k renovaci, já jsem to v komunikaci s eltonem nazýval spíše "převléknutím" nicméně výsledkem jsou naprosto krásné hodinky a tak mě ta terminologická vsuvka tolik nebere. Je mi jedno, jestli je renovace to správné slovo ... smile.gif mám hodinky, které dělají radost a nestydím se je nosit, naopak ... smile.gif A tyhle vypadají, že se taky není za co stydět ... smile.gif

Odesláno

Která vteřinová ručička tam vlastně patří? Mám úplně stejné, ale ručička je bílá se zeleným obdélníčkem na konci.

Přiznám se, že humbertoidní sportII jsem nejčastěji viděl s oranžovou štíhlou vteřinovkou ... ty moje nerez mají vteřinovku cihlově červenou, takže ladí s červenými poli v indexech ... ale asi to taky bude jak to zrovna komu přišlo do ruky ...

Odesláno

To xmenm05:

Perfektní. Paráda. Moc hezké hodinky. A tento číselník není tak obvyklý.

Dotaz: kde bereš tyhle řemeny? To je tuším ten stejný, který byl na těch Poljotech, které jsem od Tebe koupil. Každému se líbí, každý ho obdivuje smile.gif

Odesláno

3. dva měsíce počkají

biggrin.gif

Ale může to být i jinak a třeba mění jen poškozené části. V každém případě si nerez pouzdro umí vyrobit.

Safra, cítím se zahanben a jsem zmaten, jak mě doběběhli smile.gif

Odesláno

Ahoj, nedá mi to, abych se s Vámi nepodělil o radost.  Hodinky se mi vrátily z renovace a jsou v nerezu.

Krásné hodinky, tiše závidím... Mohl bys nám prozradit, kolik Tě renovace stála?

Myslím, že ceny byla někde v rozmezí 2,5-2,7 k. Posuzovat zda je to hodně nebo málo zde rozhodně nechci. Chtěl jsem, aby hodinky vypadaly jako nové a musím říci, že renovace / výměna pozdra a příslušenství + vyčištění a seřízení hodinek - výměna opotřebovaných částí / splnila očekávání - takže plná spokojenost. A navíc jsem v dnešní době globalizace podpořil domácího výrobce a tím zaměstnanost v ČR takže jsem spokjen dvojnásob smile.gif smile.gif smile.gif

Odesláno

3. dva měsíce počkají

biggrin.gif

Koukám, začala ti z toho koktat klávesnice. smile.gif

Já tam mám na renovaci sport 1. gen. a mám termín 3 měsíce. Asi je mají o polici výš a skladníkovi se tam blbě leze. smile.gif Gratuluji pěkné, navíc je to renovace, takže citový vztah zůstává. smile.gif

Odesláno

3. dva měsíce počkají

biggrin.gif

Nenech si zkazit radost. Jsou to hezké hodinky. Mám je taky. smile.gif

Zrovna je nasazuji a jdu provětrat kolo. Je tam to správné počasí.

Odesláno

Která vteřinová ručička tam vlastně patří? Mám úplně stejné, ale ručička je bílá se zeleným obdélníčkem na konci.

Z tohoto obrázku je to zřejmé, je to katalogový list Prim.

Odesláno

Tak to mám asi fake smile.gif Ale nijak mi to nevadí, pouzdro taky není původní.

Odesláno

Katalog je katalog, ale reálně se v 80. tých letech prodávaly oba typy jak s červenýma, tak s oranžovýma vteřinovkama a ty bílé také s bílou vteřinovkou se zeleným obdelníčkem. Na 150%. wink.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...