Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Ahoj Vego,

s naznačeným rozpočtem a požadavky bych se držel osvědčených kvalitních značek, které umí i levné modely, např. Hamilton, Bulova, Tissot, Certina, Roamer, Zeno-Watch, nebo Japonců Seiko, Citizen, Casio.

Neexperimentuj s čínským šrotem typu Ingersoll, TW Steel, Jetset, Prim (ten špatnej:)), Milleret, apod., protože by Tě pak mohlo mrzet, co čeho jsi dal peníze, za které už jsi mohl mít spolehlivé entry-level hodinky (jak už tady pánové naznačili). Vodítko je jednoduché: Čím víc opičáren typu chronograf, split second, rezerva nátahu, přestupný rok, atp., tím víc Čína. Švýcarský mechanický chronograf se safírem v rozumné kvalitě začíná na cca 30 litrech, pokud ho někdo prodává za 5 - 6, tak asi bude mít hodně šikmá očka.

Sorry za off-topic, ale: pánové lucid, bandicoot, Frostie, chápete cenovou politiku Eltonu? Za ty Klasiky v Q prostě nemůžou chtít 7k... copak nechtějí občas nějaké prodat?

Odesláno

Je to na Tebe, ktoré sa Ti najviac páčia :) Predsalen ich budeš nosiť Ty. A so Zeppelinom určite neurobíš chybu.

Osobne by som šiel do tých posledných. 

Odesláno

Souhlas, Zeppelíny jsou jako entry-level v pohodě... Nicméně ještě zkusím nastřelit něco:

Mě svého času dost těšily Vostoky, takže co třeba Vostok Europe GAZ - 14 Limousine?

http://www.chrono24.cz/poljot/vostok-europe-gaz---14-limousine--id2261826.htm

Nebo ještě trochu přisypat a... Edox Les Vauberts Big Date?

https://www.chrono24.cz/edox/les-vauberts-big-date-black-pvd-black-dial-mens-watch---write-a-review--id1811617.htm

post-1353-0-76453700-1378932251_thumb.jpg

post-1353-0-66445900-1378932694_thumb.jpg

Odesláno

Přesně tyto Vostoky byly můj favorit, ale neslyšel jsem nějakou extra chválu na přesnost apod.... ?

No tak není to zrovna haute horlogerie, ale moje Vostoky jsou až překvapivě přesný. Jako nejzásadnější nedostatek vidím to, že nemají hacking, tj. seřízení je dost pracná záležitost (zejména datum - to je fakt šílenost) :) Ale na kvalitu zpracování a přesnost si nelze stěžovat...

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak nakonec to nevyhrály úplně oblekovky, ale líbí se mi, to je nejdůležitější... :-) Přibyly ty vlevo.

i40kgo.jpg

Dobra volba. To je v mechanike?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...