Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mno, upřímně řečeno.. jsem z toho trošku rozpačitej. Tak trochu bych si myslel, že o tom JS Watch bude spíš držet hubu.. než se hlásit k hodinkám očividně vyrobenejch trochu víc na východ. Pokud se v Číně nedělaj, což jsem vydedukoval z "designed in Iceland" a "Swiss movement", tak sorry.

Odesláno

Mno, upřímně řečeno.. jsem z toho trošku rozpačitej. Tak trochu bych si myslel, že o tom JS Watch bude spíš držet hubu.. než se hlásit k hodinkám očividně vyrobenejch trochu víc na východ. Pokud se v Číně nedělaj, což jsem vydedukoval z "designed in Iceland" a "Swiss movement", tak sorry.

nezaměňoval bych JS Watch a ARC-TIC. Jsou to dvě nezávislé a rozdílné firmy. O čínském původu se dá pochybovat minimálně na 100%.

Odesláno

Jasné, kľudne to presuňte do quartziek.

Minimálne ich adresa v Reykjaviku je rôzna, tak isto i cieľová skupina. Toto je masovka...produkcia JS Watch co. je o inom.

Ale fakt je, že to je značka od nich....aj keď o tom asi oficiálne na svojom webe/FB písať samozrejme nebudú.

F.

Odesláno (upraveno)

Jestli je na tom fejsu vedle vztyčenýho palce cena a ne počet hlasujících,tak za cca 3.500,- bezva barvy na léto,za pár kaček,proč ne. :)  Po ceně jsem se nepídil,tak dalece mě neberou,ale na sport nebo léto u vody mi přijdou fajn,to celý kolem je guma nebo nějaký PVC či kaučuk?že by konkurence pro ty,jež vznikly vyhazováním z okna toalety v x-tém patře firmy Casio?

Asi ne,pouzdro vypadá moc normálně.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Jestli je na tom fejsu vedle vztyčenýho palce cena a ne počet hlasujících,tak za cca 3.500,- bezva barvy na léto,za pár kaček,proč ne. :)  Po ceně jsem se nepídil,tak dalece mě neberou,ale na sport nebo léto u vody mi přijdou fajn,to celý kolem je guma nebo nějaký PVC či kaučuk?že by konkurence pro ty,jež vznikly vyhazováním z okna toalety v x-tém patře firmy Casio?

Asi ne,pouzdro vypadá moc normálně.

69 900 ISK, tj. cca 440 E.

F.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...